reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

GORGUSIA dużo mąż mi pomaga :-) pracuje w kopalni i o 14 jest już w domu. Podziel się naleśnikami <ślinotok> :-D co do progesteronu to na moje oko wynik jest dobry :tak:

reklama
Natkusia, przepraszam jeżeli źle mnie zrozumiałaś :* Kochana, chodziło mi o to, że masz pomoc a ja nie. Więc tylko powinnaś się cieszyć :) Mój M od przyszłego tygodnia będzie wcześniej kończyć i też będzie mi pomagać. A co do teściów, to nie wiem jak się zachowają jak się dowiedzą o ciąży. Jeszcze raz przepraszam.

MALUŚ nic się nie stało.. może ja Cię źle zrozumiałam :sorry: hormony ciążowe.. znamy się od początku świata więc luz blues ;-)

Gorgusia - nie sprawdzalam....nawet jakbym chciala to nie mam pojecia jak sie za to zbrac....dwa lata tu jestem a ni hu hu sie na wyspiarskiej sluzbie zdrowia nie znam :confused2:

Dziewczynki, idę jeść sałatę co by zdrowo było :-) a później nyny :-) Ściskam Was serdecznie i życzę spokojnej nocy :-)!

Witam,
za dużo się dzisiaj nie dowiedziałam na wizycie:sorry2:wynik beta hcg świadczy ponoć bez wątpliwości,że to ciąża (bo drugi przypadek w którym hormon ten jest podwyższony to rak:baffled:),ale na potwierdzenie badaniem jest za wcześnie (pośrednio potwierdza ciążę też miękka macica)...dostałam więc tylko skierowania na badania ciążowe i mogę przed świętami pójść na usg...póki co nawet karty ciąży nie mam:no:

nie nadrobię jednak co u Was,bo niestety musze jeszcze zakupy w Lecleru zrobić:sorry:to na jutro przywiozą;-):tak:

SUNNY myśl pozytywnie.. na pewno będzie dobrze! Szkoda, że nie masz dojścia do progesteronu bo na pewno fasolce by pomógł ale na pewno jes silna i sobie poradzi :tak:

MISIA szkoda, że niczego się nie dowiedziałaś.. Dobrze że zaniedługo masz wizytę to dowiesz się czegoś więcej :-) a ciąża na 100% przy takiej pięknej becie!

Ja też uciekam spać.
Dobranoc moje drogie :*

Dziewczyny, coraz bardziej martwię się ;/ We wtorek betę miałam niską 25,1 (wczesna ciąża), a z tego co wiadomo to lekarze liczą tygodnie od ostatniej @ (wychodziło by, że jestem w 7 tygodniu ciąży). Zaczęłam szukać po internecie i przeczytałam, że niska beta może być spowodowana ciążą pozamaciczną;/ Stresuje się. Jeżeli uda mi się z kimś dogadać aby jutro jechać na betę to pojadę, a jak nie to w sobotę. Musze zrobić, bo oszaleje ;/ Jeżeli dobrze wzrośnie to się uspokoję, a jak prawie nic, to załamię się ;/ Miała może, któraś niską betę w takim tygodniu, a wszystko było ok?

Misia - sciskam mocno!

Malusiolka - staraj sie nie rozmyslac tak o tym, wiem ze latwo sie mowi ale takie zamartwianie sie w niczym nie pomoze...bedzie dobrze!

Natusia (imienniczko moja ;)) - mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz........zadzwonilam offa jutro wiec znowu poleze. I tak do oporu!
Moj luby zaraz wraca z pracy to mnie przynajmniej wyprzytula bo mi smutno :(

dobranoc!

reklama
Hej Hej :)
Czy was też tak bolał brzuch w ok 5 tc? Mnie od wczoraj cały czas... Poza tym mam nastrój tak zmienny... raz wesoła raz wściekła, nie mogę nad tym zapanować, mój mąż obchodzi mnie z daleka hehehe --> a ja mu nic jeszcze nie powiedziałam, tak sobie myślę że zrobię mu niespodziankę pod choinką:-D. Mamy już córkę pięcioletnią i chyba nikt się nie spodziewał w najbliższym czasie nowego członka rodziny :) TYLKO CZY WYTRZYMAM>??? mam ochotę wszystkim to wykrzyczeć :p
Do lekarza chyba nie ma sensu teraz iść bo mi nic nie powie jeszcze, więc myślę udać się w styczniu.
Pozdrawiam!

Do góry