reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Jej, jak ja wam tych wizyt zazdroszczę. Mi zależy konkretnie na jednym lekarzu, a on teraz na urlopie ;( . Ale jutro się umawiam z położną.
Z tego co czytam, to bolącym brzuchem nie muszę się przejmować? Martwi mnie wszystko co mnie chociaż odrobinkę boli

reklama
Hejka :-)

Jeju ale mam dzisiaj śpiączkę :confused::-D

BASIK na 8.30 :-) mocno trzymam &&&&&& za Twoją wizytę :*

ŻANETKA doczekasz się swojej wizyty :tak: ja czuje, że jutro co najwyżej zobaczę pęcherzyk ciążowy ale zawsze to coś ;-) no i wielka nadzieja na L4 bo u nas w pracy syf się zrobił :-( wczoraj szefowa koledze nie przedłużyła umowy..

KLAUDIA to jest moja druga ciąża a mimo to każde zakłucie mnie stresuje ;-) to jest normalne. Bóle w granicach normy są ok :tak:

Miłego dnia :*

Witam wszystkich.....Równiez z wyliczeń mojej siostry połoznej wychodzi mi termin na 3 sierpnia... Pierwszy test robiłam tydzien temu w niedziele 4 dni przed @ i wyszły dwie kreski.....w środe w dniu spodziewanej @ zrobiłam drugi...również dwie kreski:):):)....Moja pierwsza ciąża, dopiero początek a już człowiek ma tyle obaw...ale we wtorek 3. 12. 2013 mam wizyte u lekarza...Mieszkam w UK a tutaj jest wszystko gorsze niz w naszej Polsce...ale do lekarza jade polskiego...:)..Pozdrawiam wszystkie mamusie i przyszłe mamusie...:):)

Witam nowe sierpnioweczki :-))) u mni dzisiaj pierwszy dzień mega mdłości-herbatka imbirowa i migdały nie pomagają ;((( pomocy

Basik ja też mam cały dzień mdłości, masakra jakaś, w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle no może ze 3 razy a teraz już cały dzień.

Donna witaj gratuluję.

Donna30 świetnie cię rozumiem. Też jako takich objawów nie mam, tylko jak teraz z pracy wróciłam, strasznie mnie nogi bolą (pracuję w kawiarni) i mam wrażenie jakby mi kolana spuchły (?). Ale widzę że razem będziemy rodzić ;)

Hej klalalaudia....Jesli chodzi o stopy to co noc mam takie wrażenie ze mi puchną bo śpie w stopkach skarpetkach i jak nigdy mnie nic nie swędziało a teraz w podbiciu czuje jak mnie swędzi tak jakby były ciasne te skarpetki to od razu je zdejmuje i jest lepiej....heheh...to czyli mamy razem 6 tydzien??....Fajnie...Kiedy do lekarza lecisz????Ja we wtorek....Zazdroszcze Ci bo zapewne mieszkasz w Polsce....bo ja w UK a tu jest wszystko powalone ładnie mówiąc...ale do polskiego lekarza jade takze jestem spokojniejsza:)....

Witajcie :) Mnie lekarz co prawda nie podał jeszcze w miarę dokładnego terminu, ale z moich wyliczeń wynika, że będzie to początek sierpnia :)

Jest to moja pierwsza ciąża i trochę się obawiam różnych różności ;) Obecnie mam wrażenie, że pobolewa mnie brzuch, tak "ćmi" jak przed miesiączką. Mam nadzieję, że to nic poważnego i wszystko jest pod kontrolą :)

Pozdrawiam przyszłe mamy, te sierpniowe i nie tylko ;):laugh2:

reklama
Hej Izis86....Rozumiem Cie doskonale jesli chodzi o obawy......Z pierwsza ciąża zawsze jest największa obawa....Ale lekarza juz masz za sobą....a ja np juz sie niemoge doczekac wtorku kiedy bede u lekarza i lekarz mi powie że wszystko jest wporządku...mam nadzieje że juz bedzie widac zarodek....Izis a ty juz widzialas swoj zarodek a może juz słyszalas serduszko??...Napisz wszystko w którym tygodniu byłas u lekarza i jak przebiegła pierwsza wizyta...:):):)...Pozdrawiam

Do góry