reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć.

Ja po wizycie, więcej na wątku wizytowym.

Na lunch poszłam do M i chyba miałam huśtawkę cukru, od wczoraj na czczo, potem końska dawka glukozy i dopiero posiłek. Spociłam się jak mysz, ale po kilku minutach się wyrównało i poczułam się świetnie.

Miałam jeszcze iść poszukać kilku rzeczy dla chłopaków, ale jakoś nie miałam juz ochoty. Załatwię to w przyszłym tygodniu.

Burza się rozhulała, pada i wieje.

reklama
ewelinka super wiesci,i piekna waga malej:-)

dziewczynki tak orientacyjnie ile mniej więcej dzieciaki na tym etapie przybierają w ciągu tygodnia?

ja cos próbuje sklecic w mojej pracy a wogóle mi to nie idzie.....oj ciezki kamień do zgryzienia mam

Ale Wy piszecie :szok:

CARINE na moim etapie dziecko powinno ok 200g tygodniowo :tak:

GWIAZDECZKA moi chłopcy przekrecali sie ok 26tc ale w szpitalu ze mna byla kobietka w 40tc umowiona na cc bo mały był poprzecznie a tu na Usg szok bo mały głowka w dół :szok: a 3 dni wczesniej miala usg i byl poprzecznie wiec wszystko jest mozliwe!

SIERPNIOWA super, wózek w koncu najwazniejszy ;-)

EWCIA super wiesci :-)

GAWIT ale czadersko z tym urlopem :tak: my mielismy jechac teraz jakos ale doopa z tego :-(

ANNA niezle z Twoja mama.. zabierzcie jej komputer!

KOTEK ojj ładne to :-)

MARTYNA oj to mieliscie pobudke :sorry2:

ASIOŁEK Ty to masz z tymi gościami ale dobrze bo przynajmniej czas leci :-)

Ja tez polecam tą mate co ANIELKA - rewelacyjna!

caltha ja od 3 msc..Mam strone tytułową, spis treści i bibiografie..teraz próbuje cele i problemy a nie idzie jakoś:cool2:wiec tez nie za wesoło:-) ksiazki trzymam juz od 3 msc i co msc przedluzam , a i tak nic nie pisze....ale obiecalam sobie po sesji chociaz pierwszy rozdzial trzasnąć, bo jak się dziecko urodzi będzie mniej czasu....

babcie na starość pogłupiały czy jak:confused: co to sie dzieje.. doba komputerów widze daje się wszystkim we znaki..chociaż moja tesciowa i mama od komputera daleko ale patrząc na inne można się za głowe złapać...

ja juz nie wiem co z tym moim brzuchem, wystarczy ze usiade , twardy jak kamien sie robi...ja sie zastanawiam jak ja na ten egzaminw sobote pojade:confused:

CARINE nospa, Mg, leżenie nie pomaga? Ciągłe twardnienia są wrecz niebezpieczne dla szyjki.. może zadzwon do lekarza? Dużo odpoczywaj :*

reklama
Ja melduję sie z łóżka. Leże bo brzuch cały czas twardy choć leże już 2 godziny... Wzięłam buscopan jak nie pomoże to biorę nospe i leże dalej. A truskawki w lodówce czekają aż ktoś dżem z nich zrobi. I chyba sie nie doczekają niestety. A dodatkowo to mi jakoś nie dobrze jest. Masakra !!! Sierpniu gdzie jesteś?

Do góry