reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie Sierpnioweczki !!!!Troszke mnie tu nie bylo , ale natlok swiatecznych obowiazkow i przygotowan pochlonal caly moj czas :-/ po swietach nadrobie zaleglosci U mnie i u fasolki wszystko ok Korzystam z okazji i Skladam Wam Wszystkim Zdrowych Pogodnych Swiat Bozego Narodzenia !!!!

reklama
A ja szukam na predkosci scanu, moze sie uda przed nowym rokiem :D

Oczywiscie kochane moje, zycze Wam jak najlepszych swiat, wesolych, pogodnych, z prezentami - choc najlepszy macie juz przy sobie ;p. Smacznej kolacji i wiekszego apetytu oraz lepszego samopoczucia. Rowniez tego, by dzieciatka Wasze rosly zdrowe i nie dokuczaly Wam zbytnio :*

aaa udalo sie, choc nie tak jak chcialam. Mam scana 02.01 :) To bedzie chyba koncowka 9 tyg. Nieszkodzi. Ale sie ciesze!

Jak tam przyszłe mamuśki po wigilii? Ja cały dzień przy garach a skublam tylko uszka z barszczem. Od razu wizyta u mej przyjaciółki- muszli klozetowej. Mam nadzieje że u was było lepiej.

Hejka :-)

Jak tam dziewczyny po wigili? Ja cięższa chyba o 5kg :-D na szczęście mdłości mnie opuściły i mogę w 100% cieszyć się świętami :-)

Mam nadzieje, że u Was też tak dobrze!

Buziaki

reklama
Hej Święta miło spędzamy we trójkę... ale mdłości mnie nie opuszczają... i każdy dzień jest z wymiotami. Moja rodzina mnie wspiera :) No i powiedzieliśmy Mai, że będzie miała rodzeństwo bo martwiła się, że jestem chora.

Do góry