reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dzień dobry:)
Ewaelinka zastanawiałam się nawet czym się tak zaabsorbowałaś, że nic nie piszesz;)
Karaiwina to poszalałaś:) A co do glukozy to zdania są podzielone może Tobie będzie smakować ... tylko fakt najgorszy czas oczekiwania.
Fiufiu niedobrze! Trzymaj się.
Caltha miłego dnia w pracy, oby szybko zleciało.
Natkusia czekam na info. Buziak:*
Atana ja wizytuję chwilę później:) &&&
Ewcol &&& będzie dobrze!
Gorgusia i Tobie życzę miłej pracki:)

reklama
Atana ,Marlenkus &&&&&za wizyty!!!!no i czekam na wpisy we wizytowym :-)
Ewcol &&&&za coreczke !!!!! Daj znac jak bedzie po wszystkim i wiem ze latwo sie mowi ,ale staraj sie nie denerwowac :-*
Caltha a mi sie wydaje ze to te hormony tak dzialaja ,bo ja ostatnio tez jakas nie ogarnieta jestem i albo czegos szukam ,albo zapomne :-( byle mi tak nie zostalo :-D
Karaiwina jeszcze chwilka i bedzie po wszystkim :-*
Musze troche ogarnac chaos w domku bo wczoraj nie wiele zrobilam

A co do drugiej polowki to mi dzis wlasnie podniosl cisnienie bo pojechal na lotnisko zamowic bilety do pl , jedzie z kolegami oblac mala na koniec sierpnia i to 27 !!!!! Stwierdzil ze to tylko 3 dni ,a ja mowie ze co bedzie jak sie jeszcze nie urodzi to stwierdzil ze on i tak wie ze mala bedzie w lipcu najpozniej a w sierpniu bedzie moja mama to nie zostawi mnie samej ,a jak by wyszlo tak ze jej jeszcze nie bedzie to oddwola wyjazd lepiej poswiecic 30 eu niz na szybko kupowac bilety za 200 -jeden plus taki ze nie bede go musiala ogladac w stanie nieważkości :-)

Cześć.

Leże w wannie i coś czuję,że choroba młodego i mnie atakuje.w nocy nuż miałam gora czke...swietnje zaraz we troje będziemy jak placki leżeć. Miłego dnia
Łącze się w bólu, Julian sprzedał mi jakiegoś wirusa, on juz dobrze, a ja mam gardło zawalone...
Moge jedynie do wc no i wczoraj pozwolili na szybki prysznic. Już sie przyzwyczajam.. mam postawe bojową i nie damy się tak łatwo :-)
I tak trzymaj! Co by nie było - będzie dobrze!
Amelia - makaron ze szparagami jest swietny, robi sie go blyskawicznie, tyle ile gotuje sie makaron. Bardzo polecam :-)

A z bajki to mam dzisiaj o 16 wizyte u gina to trzymajcie kciuki :-)
Potwierdzam - pychota!

Kciuki zaciśnięte!

U mnie wczoraj była mega wichura, myślałam, że mi jabłoń na pół złamie... Dziś spokojniej, może w końcu ułuda mi się dalie w ogrodzie posadzić.

Miłego dnia.

Ewaelinka Panowie potrafią burzyć krew w żyłach ... ale spokojnie jeszcze jest trochę czasu... najwyżej później będziesz wytaczać działo:)

Witamy się i my ;*
Natkusia &&& za cukier, ciesze się, że już lepiej, nic się nie martw, dotrzymacie spokojnie ;-)

Atana &&& za wizytę Kochana ;-)

Fiuu- ja ostatnio przechodziłam anginę ropną więc wiem co to znaczy.. :no: &&& za szybki powrót do zdrowia;-)

Ewusia- znam ten ból.. :-) Mój M zakomunikował mi ostatnio, że jak się Piotrek urodzi to wieczorem odbierają go koledzy ze szpitala i pępkówka :eek: Myślałam, że zawału dostane.. tak na niego naskoczyłam, że sobie chyba jaja robi.. ja po CC będę, a on myśli, że mnie zostawi samą :wściekła/y:

Stwierdził, że JA psuję tradycję :szok: :confused: no HELLOŁ :szok::confused:

GosiaDr jeszcze troszeczkę i nadrobisz;)
Ja tuż po badaniu biegłam do najbliższej cukierni po mega rurkę z kremem- jakby mało mi cukru było...
Ma-Dunia tulę, ja się jakoś od tego uchroniłam!
Jak robicie ten makaron ze szparagami?

Witam się poniedziałkowo!
U mnie sprzątanie (szorowanie) od rana, tzn. sprząta Pani, a ja próbuję pracować. Po południu mają przyjść montować parapety, a za dwa dni Pan ma kończyć malowanie przy oknach (przynajmniej jedną warstwę, potem kolejną itd.). Powoli widzę światełko w tunelu.
Brzuch mnie pobolewa, dziwnie jak na miesiączkę. Staram się leżeć jak najwięcej. Ale Młodego mam w domu, więc ciężko będzie.

Fiu, zdrówka!!!
Natkusia, kciuki nadal zaciśnięte. Oby i cukier się uspokoił.
Ewelinka, ach te chłopy!
Karaiwina, dobrych wyników!
Atana, pozytywnych wieści na wizycie!

reklama
Do góry