reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Natkusia dobrze, ze jesteś pod opieka. Choć szkoda,ze szykuje sie powtórka z poprzedniej ciązy. Oby jeszcze 7 tygodni szybko zlecialo spokojnie, a potem niech sie dzieje co chce. Ściskam:*

Fiuu lezakowac proszę i nie chorowac!

Natkusia dobrze ,ze zatrzymali w miare te skurcze ,, a z tym cukrem ;-/ mam nadzieje ,ze wyniki jednak beda w normie i to byl taki jednorazowy wyskok -pozwalaja Ci isc do toalety czy kategoryczny zakaz poruszania ???buziaki ,trzymaj sie tam !!!
Karaiwina no to troszke sie pomylilam o pare kilometrow ;-)
Jejku to juz tyle lat ,ostatnio ogladalam dokument na ich temat ...
No tak 6.czerwiec to juz data ryzykowna hihihi i do tego tam beda tlumyyyyy takze fajnie ze na tym mialas okacje byc :-)
Ide sie szykowac bo trza zaniedlugo malego podwiesc do szkoly :-)

Moge jedynie do wc no i wczoraj pozwolili na szybki prysznic. Już sie przyzwyczajam.. mam postawe bojową i nie damy się tak łatwo :-)

Karaiwina dobrze, że idziesz z mężem - zawsze będzie do kogo buzię otworzyć ;) sama bym poszła na koncert :)

Fiuu uważaj na te przeziębienie... i na gorączkę... łykaj jakieś specyfiki dla ciążówek ;) zdrówka życzę.

Caltha miłego robótkowania :)

Natkusia :) najważniejsze, że nadal w dwupaku... a cukrzyca no cóż.... niefajna sprawa ale jesteś pod okiem lekarzy i to najważniejsze.... w domu byś nawet nie zauważyła... Trzymaj się dzielnie a my tu trzymamy kciuki. A za postawę - MEDAL :) złoty :)

Ja już wstałam. Maję właśnie wyprawiam do szkoły :) kot wrzeszczy, ze karma się skończyła... a jak już zostanę sama w domku... po cichutku wyjmę kanwę i zacznę robić obrazeczek dla mojej Oliwki :) Mai też wyhaftowałam kotka... a teraz będą śliczne kwiatuszki :)

Pisze bez polskich liter bo jestem u mamy na myciu a ona ma klawiature programisty a nie lubie odrywac rak od klawiatury jak pisze :-)
Byle do konca tygodnia, bo podobno jak dobrze pojdzie bede juz miala wanne :-)

Amelia - makaron ze szparagami jest swietny, robi sie go blyskawicznie, tyle ile gotuje sie makaron. Bardzo polecam :-)

Asiolek - tez mi sie ten fotel spodobal, musze sie przekopsac do Ikei :-)

Cwikla - zawsze powtarzam, ze do mezczyzny trzeba nieraz krotkim, prostymi zdaniami bez metafor i ozdobnikow :-)

Katushka - moj jak chce to sprzata i zmywa ladniej ode mnie, tylko musi mu sie chcec, a z tym to juz bywa roznie :-)

Carine - ja kupilam Lovele.

Ewaelinka - uwielbiam greckie jedzenie i wogóle greckie klimaty :-)

A z innej bajki to mam dzisiaj o 16 wizyte u gina to trzymajcie kciuki :-)

Witam kochane. Nadrobiłam wszystko. Natkusia cieszę się że wszystko się wycisza. Masz mega pozytywne podejście tak trzymać.
Ja wczoraj moją córkę paulinę zawiózłam do szpitala na ortopedię i właśnie 15 min temu zaczął się zabieg artroskopi kolana. Bo od prawie 2#miesięcy jak pamiętacie MA problemy i to coraz większe. Denerwuje się bardzo.

Dzień dobry. Natkusia- dobrze,że jesteś w szpitalu w takim razie. Będzie tylko lepiej. Lecę budzić Kaca i odezwę się z pracy przy kawie.

reklama
Już wypilam. Nawet nie najgorzej. Smakuje jak woda z cukrem, ale w bardzo wysokim stężeniu. Do przeżycia. Tylko strasznie mi sie chce spac. No i mąż miał czekać ze mną, a pojechał do lekarza załatwiać L4, a tam kolejka wiec tak tkwie sama.
Atana trzymam &&&&&&&&&&&&&& za wizytę.

Do góry