reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

natkusia - trzymaj sie, kciuki &&&
fiufiu- ja mam odwrotnie,mi sie wlosy zaczely przetluszczac szybko :baffled:, Jak oleje itp nie pomagaja tobie to nie wiem :confused::confused::confused:moze w aptece poradza /?

reklama
Natkusia - cieszę się, że już lepiej :-)

Kurka, dopiero co wstałam a mam trochę roboty, bo i obiad muszę ugotować i drożdżówkę z rabarbarem upiec i to na 15 a wcześniej jeszcze skoczyć do babci się wykąpać bo u mnie przecież tylko kibelek w łazience :-)

Natkusia dobrze ze lepiej jest nie gorzej! Trzymam mocno za was kciuki! Naprawdę współczuję tych stresów ale widze ze ty strarasz sie naprawdę byc dzielna i tak trzymaj!

Betka odezwij się!

Anna mam nieraz strasznie dosc tego minecraft ale wiesz...w sumie co mam zrobić całkiem nie zabronie a w sumie wole to niz jakieś rombanki brutalne, w ktore na szczescie nie gra. A wiem ze z takiego tortu bedzie radość dla niego i kolegów:-)

Lilith ja mam czasem tak ze jak mala sie odwoci chyba to kopie po żołądku i zebrach i wtedy mi jakby niedobrze jest i taki ucisk ale ja mam najczęściej wrazenie jednak, ze jest ulozona w poprzek i z dwuch stron nadaje!

Madruszka mam nadzieję, ze ci przejdzie! Ja znowu od 3 dni mam jak sie klade spac i tak do 1szej w nocy ciagniecie, trochę twardszy brzuch i taki ucisk w pochwie jakby ale wczesniej mialam to praktycznie co wieczór i to mocniej! Po nospie przechodzi. Pisz jak sie dalej czujesz oby juz coraz lepiej!

Atana robilam drozdzowe z rabarbarem niedawno...mmmh pycha:-) Dzis mam ambitny plan na gulasz wolowy i placki ziemniaczane. Mieso juz rozmrazam ciekawe czy starczy zapalu na placki bo sama jestem dzis tzn z synkiem.

Ostatnia edycja:
Placki są pyszne, muszę jakoś w przyszłym tygodniu machnąć. Ja robię tylko dla siebie bo mój nie jest ich fanem woli ziemniaki a najlepiej łódeczki lub wedges jak kto woli :-)

Ja robię dzisiaj taki makaron ze szparagami i szynką szwarzwaldzką i serem więc w sumie szybko będzie :-)

A propos minecraft :) mam swój własny serwer i jestem maniakiem :)
Moja córka też ma swój serwer, na którym grają dzieci w jej wieku :) z klasy :)
Ta gra to moje hobby :)

Cwikla mam do CIebie prośbę jak będziesz w ikea usiądź proszę w tym fotelu i zobacz czy jest wygodny i czy nada się do karmienia :)
[h=1]EKTORP JENNYLUND
Fotel, Svanby szary
[/h] ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG

I koniecznie mi napisz :)
Ciągle o tym fotelu myślę... ale nie mam Ikei u siebie i pewnie nie ma szan abym dotarła do sklepu ... moja siostra wyraziła pozytywną opinię - jestem ciekawa co ty powiesz o nim :)

Załączniki

• ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG
    ektorp-jennylund-fotel__0137406_PE295637_S4.JPG
    27,6 KB · Wyświetleń: 40
Natkusia... Trzymamy kciuki oby tak dalej. Myślami iesteśmy z Tobą. Poza tym nie możesz się rozpakować pierwsza, bo Kapitan statku schodzi z pokładu ostatni;)

Natkusia bardzo sie cieszę , ze jest lepiej i nadal zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Mam nadzieje, ze u Beetki podobnie i nadal trwa w dwupaku.

Samych dobrych wieści na formu w ta niedziele życzę Wam i sobie!

reklama
Wiesci od Beetki sa na wizytowym, dalej sa w dwupaku !
U mnie dzisiaj samopoczucie odrobinke lepsze no ale wiadomo z lozka nie wstaje. Maz dzisiaj o 17 rusza na lotnisko ale na szczescie jutro okolo polnocy powinien juz byc w domu, szkoda tylko ze we wtorek bedzie szedl do pracy niewyspany

Do góry