reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

O Rany tak sie martwię o Natkusie i malego!! Caly czas mam nadzieję, ze bedzie dobrze! Natku trzymajcie sie!!!

Monia dobrze, ze u Ciebie sie poprawilo bo byśmy tu oszalały z nerwów! Odpoczywaj!:tak:

Anna no to słuszną wagę ma twój synek i wzrost Wow! Ja mam 158 cm:-)
Moj Alek za 9 dni ma 8me urodzinki i wazy 32kg a Wzrost nie wiem ubrania na 134...buty 32,33. Właśnie jeszcze zaproszenia musimy porobic bo miejsce na imprezkę zarezerwowane. Totr ma być w ksztalcie głowy ludzika z minecraft:-)

reklama
MONYA ciesze sie ze u Ciebie sie troche wyciszylo! :*

U nas ciutke lepiej.. miałam przez calą noc Feneterol w kroplówce więc troche pomógł, na Ktg skurcze do 10%. Wczoraj też dostałam pierwszą dawkę sterydów na płucka, dzisiaj mam dostać drugą.
Mam mieć posiew szyjki no i zobaczymy. Jutro dowiem się czegoś wiecej bo dzisiaj niedziela no i bede dzwonic do swojego lekarza na konsultacje.

Dziekuje za wsparcie.. jest mega pomocne :*

Przepraszam, że nie pisze na inne tematy ale musze ogarnąć tą sytuacje.

Uff Natkusia jak dobrze ze napisalas !!!!!i dobrze ze jest troszke lepiej i mam nadzieje ze juz tylko tak bedzie
&&&&&&&&&&&&&

No tak. Przy niedzieli człowiek w szpitalu nic się nie dowie :)
Ale będzie dobrze !

A w ogóle to dzień dobry :)) pochmurno dzisiaj, jeszcze rolety zasunięte bo K. dalej śpi to jest okropnie ciemno. Też bym pospała bo poszłam spać po 3, ale obudziłam się o 8 na sikanie i smarkanie :p i już nie mogę zasnąć :^/

Natkusiu dobrze,że sie wyciszylo po kroplowce.
Mój Lulu buty też niszczy strasznie.zdziera czuby,bo sie nauczył hamować na rowerze tylko nogami i za nic nie mogę go nauczyć innego sposobu.smialam sie,że mu metalowe nakladki na buty sprawie.
A ją ma. Do was prośbę o radę. Nie daje sobie rady z włosami.mam tak masakrycznie przesuszone.wcoerki olejowe,maski nic mi nie pomaga.mogłabym ich nie myć dwa tygodnie,a i tak sie nie przetluszcza(to niestety sprawka ciąży)i juz nie mam pomysłu jak sobie i skórze glowy ulżyć...

Natkusia tak dobrze ze się odezwałaś. Widzisz my tu fisia dostawaly. Trzymamy kciuki żeby bylo coraz lepiej.

Fiufiu nicniepordzisz. Po ciazy dopiero zobaczysz jak one beda dochodzic do siebie.
Ja fryzjerka i z wlasnymise nieradze. Moje w druga strone co dzien musialabym myc a po umyciu ulizyc sie niechca.
Ange te minecrafty czy jak to sie tam nazywa niedobijaja cie bo ja juz mamdosc hihi...

Witajcie z rana :-)
Oby dzisiejszy dzień nie przyniósł żadnych rewelacji bólowo-szpitalnych.
Natkusia, dobrze, że się odezwałaś, bo my tu wszystkie świrujemy jak się coś takiego dzieje. Buziaki. Będzie dobrze. Leż i pachnij :tak:

Natkusia ciesze sie, ze sie wyciszylo. Oby bylo tylko lepiej.

Beetka sie cos nie odzywa..

Wiecie moze cos o tym zoladku?

Co do ubran, Moja to mala jest.. Ciuchy to max 128 cm waga nie wiem, moze 26. 17 ma 8 urodziny. Angie, tez ma fiola na punkcie minecrafta. Tort mial byc do szkoly z Nim, ale stwierdzilam, ze w tym roku robie ladny, ozdobny w koty a za rok z figurkami.

Od godzinki leze w wyru, jutro za to zas wstac nie bede mogla, w weekend jakos nie udaje mi sie pospac..

Witam sie i ja,
humor mam dzis podly i leze sobie leze, nie wyspana jestem dzis obudzilam sie o 1 w nocy i mialam skurcze poza tym mialam wrazenie ze mi za chwile cos wyleci z pochwy, balam sie wstac do lazienki. ale jak wstalam bylo lepiej. jakos do rana przetrwalam na prochach jak mi sie powtorzy to uczucie to juz bede jechac na szpital, jak sie nie powtorzy to jutro rano bo w niedziele to nie lubie po szpitalach no chyba ze mus.

reklama
witam
ja dzis zabieram sie za nauke ostro bo w tyg znowu czasu nie bedzie
jeszcze musze poszukac jakis rolet na okna na allegrooo...
lilith co do zołądka to nie wiem ale ja nieraz czuje jak mnie maly po jelitach kopie np...
natkusia dalej kciuki zacisniete ,daj znac co i jak..mam nadzieje ze dobrze

Do góry