reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Karaiwina - ja na samo hasło ćwiczenia czuję się okropnie zmęczona :biggrin2:

W długi weekend majowy siedzimy w domu, mamy co prawda zaproszenie na chrzciny na Mazury ale sobie odpuszczamy, to jednak 600 km w jedną stronę. Nic nie ucieknie, będzie jeszcze dużo okazji.

Ja się zaraz zabieram za porządki w tych ciuszkach, które dostałam od koleżanki, szybko nie będzie :-)

Trzymam kciuki za wizytujące dziś dziewczyny i czekam na relacje :-)

reklama
Ania u mnie sie da edytowac ! Musiaz nacisnac na swoj post -podswietli ci sie i u gory bedzie namalowane pioro -to jest edycja (przynajmniej u mnie )
Ja juz po badaniach wszystko ok i bez zmian -nastepna wizyta za tydzien :-D

gorgusia tą glukozę to tak jak dziewczyny mówią,
Ja byłam dziś, zaniosłam tylko kupioną glukozę, a resztą zajęła się laborantka. W plastikowym kubeczku po zmieszaniu wody z glukozą wyszło tak 3/4 kubeczka. Smacznego :-D

WitamJ
U mnie ciepło i słonecznieJ
Ewaelinka faktycznie farby lateksowe są niezastąpione, zwłaszcza jak w mieszkaniu są dzieci czy czworonogi! U nas te farby nie są jakoś specjalnie drogie!!! Przy czym z pewnością jest to efekt długotrwały- nam udało się zmyć nawet kredkowe bazgroty!
Anna to moje ulubione zajęcie na tę porę roku! Z tym, że zajmę się tym po remoncie, tj. za jakieś 2 tygodnie. Jakie kwiatki lubisz?
Martyna &&&
Ma_Dunia czekamy na wieściJ
Natkusia powodzenia!
Edys witaj w klubie, my też zbieramy się do remontów!
Katka oby czas szybko minął… ja nie znoszę kolejek, na szczęście u mnie są zapisy na konkretną godzinę i ewentualne opóźnienia to max z 10 minut- także ok.:)

Ewelinka dobrze ze po wizycie ok! Uff! Tylko nie szarzuj tam od razu;-)
Widzę ze ostro remontujecie ja na razie nie mam co bo nie mamy pokoju dla malej jeszcze i bliżej porodu zrobimy kącik u nas w dużym.
Anna milego kwiatkowania!
Nam się samochód 2 mies. Temu kupiony zepsuł mężowi wczoraj w trasie o 1szej w nocy kolega go sciagnal 60 km z pod Warszawy. Teraz mamy 2 zepsute auta pod blokiem nowy i stary. Od mamy muszę pozyczyc zeby jechac na badania rano bo mam spory kawałek i znowu kasa potrzebna na naprawy!! Wrrr! :crazy: Jedyne pocieszenie ze to nie wypadek czy cos strasznego!

reklama
ja właśnie odgruzowałam swój balkon i też myślę o jakiś kwiatkach , zazwyczaj sadzę pelargonie bo jakoś specjalnie nie trzeba się o nie troszczyć i bratki , co innego polecacie ?

Angie - a to pech z tymi autami : /

Do góry