reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Cześć.

W piątek modem nam odmówił posłuszeństwa i muszę czekać do wtorku na nowy. Piszę z telefonu, a nie przepadam za tym, więc doczytałam, ale nie mam cierpliwości klikać na telefonie.

Dziś mam wizytę o 13.15 i trochę się denerwuje, bo od ostatniej wizyty minęło ponad 6 tygodni. Na szczęście synek regularnie się wierci...

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.

Miłego dnia.

Natkusia czekam na wiesci !!!
Anna uwazaj ta aplikacja uzaleznia hihi:-)
Ma Dunia za Twoja wizyte tez kciukasy &&&
A ja znowu przeczesuje stronki w poszukiwaniu ciekawych promocji :-)

Ja właśnie siedzę sobie przed gabinetem i czekam :-) i jem cukiereczki, ktore tu zawsze są dla nienazartych kobiet w ciąży :-) pyyyyyszne

Amelia - też patrzyłam na te zdjęcie . i Chyba właśnie zostanie ten fiolet, który będzie ciemniejszy niż w meblach. Do tego chcemy jakiś wzór na ścianie z szablonów pomalować :)
Dzięki dziewczyny za rady :)
Natkusia - powodzenia na wizycie. Oby okazało sie, że nie masz tej cukrzycy :)
Asiołek - powodzonka

A u mnie ciąg dalszy polowania na wyprawkę. W weekend zamówiłam parę rzeczy z endo, zamówiłam pościel do łóżeczka. Jeszcze muszę dodatki dla Wiki do nowego pokoju poszukać.
Majówka będzie u nas pracowita. Będziemy malować pokój dla Wiki, przenosić meble. Z jednej strony fajnie, z drugiej mnie to przeraża.
Milego i spokojnego dzionka

dziś ciężki dzień zaczął się. Syn 1 raz poszedł do przedszkola, posiedziałam chwilę w sali i w szatni. odjeżdżając widziałam jak stał przy oknie...aż popłakałam się. siedzę i ryczę.oby do południa, o 13ej odbiorę a potem przed 15ą kolejna wizyta u gina...zawsze schodzi się bardzo długo...dużo babeczek, wizyta ok 30min., ale nie narzekam na nią, jest super lekarką.ważne,że maluszek ma się dobrze. a może melisa dzisiejsza uspokoiła go?:-D

Ewaelinka - ja przy okazji ostatniego remontu pomalowałam wszystko właśnie farbą lateksową , ładnie wszystko schodzi także męcz męża bo to dobry pomysł :tak:

Asiołek , Ewaelinka , Natkusia , MaDunia, Katka - trzymam kciuki za wizyty :)

Karaiwina - ja nie ćwiczę , lenia mam , tłumaczę sobie że skoro mam mieć cc to nie muszę:zawstydzona/y:

Dziewczyny wybieracie się gdzieś na weekend majowy ?

Witam sie i ja. Dzis od rana pilnuje córki od szwagra bo chora (4 lata) i do przedszkola nie poszla. Jest na etapie a co, po co, dlaczego :) ni juz mi sie odpowiadac nie chce :p kochana jest ale meczaca :p
miłego dnia

A ja poszlam sobie na dol na sniadanko moja gin miala jakas akcje w klinice i dopiero zaraz bedzie :-/

Amelia -te farby naprawde sa takie dobre i latwo sie z nich zmywa czy to tylko taki bajer i jakies przebarwienia zostaja ?

Martuska ten wiek tak ma :-) wytrwalosci

reklama
Ewaelinka - pytałaś Ameli - ale i ja odpowiem. Moim zdaniem warto:) mam wszystko pomalowane tymi farbami. Wygodne to jest. U mnie nie ma przebarwień, ale też nie szoruję tego tylko przecieram.
Chociaż kredka świecowa nie zeszła ze ściany, tylko zblakł kolor po przetarciu

Do góry