reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
No mi sie udalo jeszcze troche pospac :-) od razu lepiej sie czuje ,ale pogoda cos nie taka u mnie -wieje i jest zimno :-/
Anna czyli juz po bólu -super ,ze masz to za soba !!
Ja jeszcze chwile polezakuje ,umyje sie i wyrusze do lidla na lowy :-)

Kaspin biedulko nie przejmuj sie ja mam podobnie.. prosze sie o cos, chodze, jecze to jeszcze mi sie opieprz zgarnie.. Wtedy tez robie awanture i sie nie odzywam.. Faceci sa jacys inni.. w ogole nie poczuwaja sie zeby zrobic cos od siebie.. a jak juz o cos prosze ktorys raz i widze ze znow gra to poprostu mam dostac bialej goraczki.. Porazka, gdzie sie podziali faceci z dawnych lat?!
W sobote wysprzatalam cala lazienke na tip top, miesnie tak mnie bola do dzis od tego szorowania, M prosilam zeby umyl lampe bo boje sie wchodzic na taboret ale stwierdzil ze "pozniej" takze czekam..

Hej hej :-)

Bosz.. ale dzisiaj pogoda :-( chyba z Michaśkiem pójdę na drzemkę bo jestem nie do życia..

MARTUSKA dobrze, że to nie zapalenie..zdrówka! :* oby już Cię odpuściło..

KASPIAN faceci są bardzo prości.. nie denerwuj się, olej :* mam nadzieję, że chłopcy zrozumieją i zrobią porządek

IZIS szybkiego porządku :tak:

EWAEINKA ojj Ty biedna.. ja pospałam do 7.30 i jestem nie do życia :baffled: udanych zakupów

ANNA spóźniłaś się :-D &&&& za wyniki glukozy!

ASIOŁEK ojć.. zdrówka dla męża :tak:

Cześć dziewczynki!
Witam się, choć po wczorajszym i przy tej pogodzie - humor paskudny!
Na razie nie odzywam się do mojego M, na synka nie potrafię się długo gniewać :tak: Ale słyszałam dziś przed ich wyjściem, że maja plan na wieczór posprzątać część pokoju.
Martuska, właśnie to mnie wkurzyło - od 3 tygodni przypominam o remoncie aż w końcu nie wytrzymałam!!! Ale tak jest od 8 lat, jednak teraz hormony przeważyły nad rozsądkiem.

Ja mam glukozę w środę. Najgorsze to siedzenie 2 h!!! :no:
Miłego dnia!!!!

Witajcie
Ale Wy jesteście ranne ptaszki :-D my spałyśmy do 7.30 i gdyby nie trzeba było iść do przedszkola to jeszcze byśmy spały :-D
Ja dziś jakaś nie do życia, a muszę do pracy na chwilę jechać. Pracownica ma dziś urlop, druga jeszcze nie była na szkoleniu. od rana jest z nią mąż, ale po południu ma lekarza więc muszę go zastąpić ;-)
Dzięki za odp w sprawie technicznej na forum ;-)
Miłego dnia

Mnie juz zadek boli. Dobrze ze maz ze mna siedzi. Sa tez dwie inne ciezarne z data jak porodu jak ja.ale one z mamami miedzy soba gadaja. Pozatym ja dosc mloda miedzy nimi hihi. O 9.33 ostatnie pobranie krwi mam nadzieje.

reklama
Do góry