Sierpniowa
Fanka BB :)
Atana no układ nie do pozazdroszczenia. Byłam święcie przekonana, że go odkupimy za połowę ceny i będzie nasz. Był też pomysł, że kupimy im spacerówkę, która potem będzie dla nas, ale to też wydziwianie. Poza tym spacerówka szybciej się niszczy, bo dziecko większe itd. Ojj tam, mam już w nosie te układy. Wybrałam sobie piękny i w miarę w cenie wózek i się już na niego napaliłam. Myślę, że postępuje fair w stosunku do szwagierki, przynajmniej nie będzie potem stresu, że wózek się poniszczy albo co.
Ja też z tych z wyższym libido. Teraz oczywiście spadło i śmieje się, że mąż ma w końcu spokój:-) I tak apropo męża. Pisałam, że wczoraj toczyłam z nim walkę. Zazwyczaj takie kłótnie kończą się fochem na drugi dzień, a tu mnie mąż zaskakuje. Dzisiaj od rana milutki. Zadzwonił też zrobić prima aprilisowy żarcik:-) Nie ogarniam go :-)
Ja też z tych z wyższym libido. Teraz oczywiście spadło i śmieje się, że mąż ma w końcu spokój:-) I tak apropo męża. Pisałam, że wczoraj toczyłam z nim walkę. Zazwyczaj takie kłótnie kończą się fochem na drugi dzień, a tu mnie mąż zaskakuje. Dzisiaj od rana milutki. Zadzwonił też zrobić prima aprilisowy żarcik:-) Nie ogarniam go :-)