reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

hej :) , mój lekarz też liczy skończone tygodnie , zresztą jak mnie ktoś pyta to zawsze mówię np 13 t i 3 d , o taka szczegółowa jestem :) i nikt wątpliwości nie ma który to tc :) .Na połówkowe mam się zapisać w 20 tc.
Witaj Alicja, gratuluje!! jej trójeczka ale super :-)

Gorgusia - ślicznie :) , aż mi się ombre zachciało :)

Monia - trzymam kciuki za wtorkową wizytę &&&

Madruszka - również trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści &&&

reklama
I mamy złoto w pięknym stylu :-) w takim dniu jak dziś jestem dumna, że jestem Polką :tak:

Mi lekarka z kliniki prenatalnej powiedziała, że połowkowe najlepiej wychodzą w 22tc i mam wizytę coś koło 21t3d. Troszkę się naczekam..

Zdążyłam i widziałam chyba 6 ostatnich skoków :-)

Kurcze, ja nie mam pojęcia kiedy, jestem niecierpliwa. O środzie myślę cały czas :-) nie mogę przestać wręcz i chciałabym by już był wtorek a tu jeszcze tyle czasu.. dobrze, że kupe roboty mamy to zleci jakoś. No i ciekawe kto tam w środku siedzi. To ma być konkretne sprawdzanie płci, więc niby pewność na 99% :-D od tego czasu zacznę powolutku kupować ciuszki i dodatki w danym kolorku. Ale i tak głownie pewnie przy uniwersalnym zostaniemy :tak:

Lilith ... No ja jeszcze sie nie mogę przekonać do niebieskiego. Byłam w sklepie i robiłam kilka podejść, ale on mi sie wydaje taki jednoznaczny. Zajrzą do wózka i od razu wiadomo co i jak;)

A ja niestety muszę odchorować dzisiejszy dzien. Cały czas mnie bolał dół brzucha i krzyż, ale gości od rana do wieczora więc w kuchni non stop. Godzinę temu jak zamknęły sie za ostatnim gościem drzwi ból juz stał sie tak nieznosny, ze do łóżka szłam zgięta w połowie. Jakby ktoś mi 5 kg ciężarek przyczepił do macicy. Przerażona , bo nawet nospy nie mam w domu, odlezalam trochę i po godzinie jest lepiej. Mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej.

Dobrej nocy!

Ostatnia edycja:
Mi też tak się wydaje, że połówkowe między 18 a 22 tyg. choć nie dam sobie ręki obciąć:tak: a co do liczenia tygodni to mi również liczy położna pełne choć zaznacza, że to np. 14/15 tydzień.
Lilith ale narobiłaś mi ochoty na rybkę normalnie ślinka mi cieknie:-D przykro mi, że nadal męczą Cię mdłości ale najważniejsze (tak jak piszesz), że bóle minęły:tak:
Madruszka dobrze, że już po a teraz wypoczywaj kochana jak najwięcej :tak:
Fiufiu nie dziwię Ci się, że taki kawał nie chce Ci się jechać:tak: - ja raz też wydałam 150 zł na farbowanie (mam długie włosy) i co? po 2 tygodniach farba się zmyła a ja myślałam, że mnie krew zalej:wściekła/y:
Ewaelinka84 kochana dobrze, że choć obiadek zostawiłaś do przygotowania mężowi ;-)
Martuskaa odpoczywaj kochana jak najwięcej:tak:
-caroline- oj biedactwo Ty to się masz - nie dość, że mdłości to jeszcze walczysz z remontem:-( oby pogoda dopisała i szybko poszło
Madison nasza mała też nad ranem ląduje u nas - choć czasami zdarza się jeszcze, że w nocy się przebudzi no i usypiam ją w łóżku :tak:
Ewcia3004 ja poszperałam troszkę po necie i wybraliśmy dr. Artur Kłósek on przyjmuje prywatnie na Kamiennej ale wiem, że też na Glinianej i to jest właśnie nie daleko pks i dyrekcyjnej :tak:
Gorgusia
śliczna uśmiechnięta mamusia:-)
Sierpniowa wow gratuluję energii i oby tak dalej:tak:
Monya81 mam nadzieję, że dałaś radę i wszystko wyszło jak trzeba:tak:

Mam nadzieję, że odpisałam każdej:-)
Co do seksu to niestety my mamy zakaz choć ochota jest.
A tak z innej beczki myślałyście już o porodzie? W sensie czy z mężem/partnerem? U nas najprawdopodobniej tak jak poprzednio - P będzie przy porodzie. Dobra kochane ja zmykam bo oczy mi się zamykają a na dodatek brzuch mnie jakoś tak dziwnie boli - miłego wieczorku:tak:

Monya - nie ma się co dziwić , nalatałaś się dziś , odpoczywaj . A z tym kolorem to nie wiadomo , moja Maja nawet jak cała na różowo była ubrana to wszyscy mówili jaki ładny chłopczyk :)

Na tvn leci film " bez mojej zgody " nie wiem czy widziałyście , bardzo smutna historia , znów będę ryczeć pewnie , ostatnio wszystko mnie rozczula

Film na podstawie książki :-) piękny...
Lilith kocham Minecraft gram namiętnie i mam swój serwer :-)

Witam niedzielnie.

Monia456, coś kojarzę, to nazwisko. Później sama z ciekawości zajrzę w dokumenty :tak:

reklama
Witam niedzielnie. :-)

Julian nie dał nam pospać, o 6.30 domagał się mleka... :dry:

Zapowiada się piękna pogoda i wieje wiatr, pójdziemy puszczać latawce. :-D

Do góry