reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

GORGUSIA to dobrze ale mimo wszystko oszczędzaj się :tak:

DONNA w ciąży z Michałem też mnie brzuch pobolewał więc chyba o normalne.. ale zawsze przed tą serduszkową wizytą jest stres ;-) nie martw się o tego torbiela.. podobno wiele kobiet go ma a potem znika :*

reklama
Hej dziewczynki..........Jak tam samopoczucie??? U mnie dobrze poza tym ze delikatnie mnie mdli.....Asia to później jeszcze dostałaś termin na scan niż ja.....Wcale kochana niedziwie się Tobie że sie denerwujesz też bym sie denerwowala. Ja juz w poniedziałek, dzien przed świętami mam scan w Polsce....już drugi od momentu zajscia w ciaże....Skarbie a nie dałabyś rady dorwać gdies tam Polsiego ginekologa??? A daleko masz do Londynu??? Ja jechałam na wizyte z polskim ginekologiem aż 2 godziny, ale nie żałuje wręcz przeciwnie jestem bardzo zadowolona.....Naprawdę warto , tylko szkoda że tutaj maja takie procedury ze jednak middwife mnie nie ominie jesli chce rodzic w UK....

Wiesz Donna30, tak wlasnie sobie mysle, ze pojde na scan prywatnie ale nie do polskiego ginekologa bo mam za daleko ale godzine drogi ode mnie znalazlam prywatny szpital gdzie robia scany dla osob ktore wczesniej poronily. Bede spokojniejsza mimo, ze wszystko chyba jest ok:) A o midwifes sie nie mart, one sa naprwde fajne i bardzo fajnie sie z nimi wspolpracuje a i wiem, ze sam porod w Anglii i wczesna opieka nad noworotkiem jest jednak lepsza niz Polsce wiec nie masz co sie obawiac!:)

Asia...pewnie jeżeli masz taka mozliwość idź prywatnie nawet do angola..ale wiesz jak jest...płacisz i wymagasz rozumiesz??...a zarazem będziesz spokojniejsza...kochana nawet sie nie zastanawiaj ale na twoim miejscu poszłabym gdzies za dwa tygodnie dopiero zeby juzco wiecej bylo widac i zebys usłyszała serduszko....bo ja bylam tydzien temu to byl piaty tydzien i byl sam pecherzyk.....ale nie żałuje bynajmniej za 100 funtów potwierdzona zostala moja ciąża i jestem spokojniejsza o to co mnie niepokoilo bo lekarz w wiekszosci powiedzial ze jak nie ma zadnych plamien i ostrych czestych boli brzucha to nie ma co sie niepokoic....Kochaniutka jak juz pojdziesz do lekarza ja bede w Polsce ale niezapomnij napisac co i jak oki doki???hehe

Witaj Domi88...pewnie że możesz sie przyłączyć.....gratuluję stanu blogosławionego:):):):)

Gorgusia mi lekarz tez nie powiedzial daty terminu, moja siostra połozna wyliczyła tylko ze na 3 sierpnia....

Ostatnia edycja:
Dziekuje :) ja takze gratuluje wszystkim przyszlym mamusiom dwoch kreseczek.
Po ktrotce powiem troszeczke o sobie mam ponad 5.5 roku staran o dzidziusia za soba 1 poronienie i jestem obecnie po ivf. Pierwsze ivf musielismy odwolac z powodu zbyt wysokiego tsh, drugie odwolane z powodu braku reakcji na leki, a trzecie doszlo do skutku oczywiscie nie obylo sie bez OHSS pobrali 25 komorek z czego tylko 3 sie zaplodnily ale tylko 2 nadawaly sie do transfetu. Od 9dpt zaczely wychodzic mi pozytywne testy ciazowe. Jak na UK udalo sie zeby podali mi 2 zarodki na raz. Niestety nie mamy zadnych mrozaczkow. Ogolnie ide w piatek na pierwsze usg( oczywiscie prywatnie) no i w poniedzialek mam wizyte w antenatal clinic.... zostalalm sklasyfikowana jako ciaza wysokiego ryzyka ale jestem dobrej mysli. Postatam sie o was troszke doczytac w sumie nie ma duzo 33 strony to powinnam dac rade

Dziewczyny, jak ja trzymam za nas wszystkie kciuki :tak:!!!! Pewnie już niedługo będziemy pisać, ile która przytyła ;-)

reklama
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 37 kilo, i łącznie ważyłam 107 kg! A dodam, że mam tylko 156 cm wzrostu :confused2:

Do góry