reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
A ja się dzisiaj zmaltretowałam i wydepilowałam sobie nogi woskiem :sorry: ooo matko.. w ciąży boli 10tyś bardziej :szok::baffled:

JJM kurcze belek.. niefajnie się dzieje, już to wszystko mogłoby Cię opuścić.. Trzymam mocno &&&&&&&&! Będzie dobrze Kochana :*

FIUFIU mi w pierwszej ciąży zaczęła lecieć ok 30tc ale słyszałam, że może dużo, dużo wcześniej :tak: piersiątka pracują już więc nic tylko się cieszyć ;-)

ANGIE po czwartkowej wizycie poczujesz się lepiej :-)

OSZQRDE super, że wszystko ok :-)

Ja lecę do wyrka.. jutro wizyta to trzeba wypocząć ;-)
Dobranoc :*

Oszqurde super! B. Sie ciesze ze dzidziolek jest i sobie fika:-D wlasnie niedawno o ciebie tu wypytywalam.
natkusia! Zyje ta nadzieja ze bedzie dobrze!

Kabaret ekstra.oszqurde piękne wieści.cudownie.
No ją wiedziałam,że SIARA może lecieć ale nie,że tak wcześnie.uspokoiło sie na razie ale szok był....

jjm86 trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. :tak:

U nas gorzej, jutro pediatra. Jestem padnięta...

Spokojnej nocki.

Oszqrde super wiesci.
Natkusia kciuki za wizyte %%%%
U nas inhalator wczoraj poszedl w ruch bo malo sie nie udusilam wieczorem... dodatkowo tabletki na wymioty tez musialam wziasc bo po prostu nie dam rady inaczej funkcjonowac...tak mnie wczoraj meczyly ze do dzisiaj mam wybroczyny na twazy.... masakra jakas..

U mnie z samopoczuciem psychicznym bywa różnie, a właściwie to prawdziwa huśtawka. Jednego dnia truskawki energia, mogę góry przenosić, zapraszam gości i robię 4 daniowy obiad a następnego nikt mnie siłą z łóżka nie wyciągnie. Chce mi sie wyłącznie spać i nawet żeby umyć sie muszę sie mocno motywować. Tak naprzyklad było wczoraj.
Zaczyna sie do tego przyzwyczajać, bo to chyba takie uroki. Najważniejsze , ze zdrowotne nie mogę narzekać.

Jim ... Trzymam mocno kciuki za Ciebie i Maleństwo! Wszystkie tu wierzymy, ze będzie dobrze, szybko wrócisz do domu i do relacji na bb.

Na resztę, która miałam odpisać/opisać niestety nie pamietam...ehhh.

Cześć Dziewczyny! Podczytuje Was od jakiegoś czasu i nieśmiało chciałabym sie przyłączyć.. Jestem w 12 tygodniu, mam 2,5 letnia córkę. Myślałam, a przynajmniej miałam taki plan, ze druga ciąża nie będzie mnie tak absorbować jak pierwsza - w pierwszej non stop panikowałam:-DPlan planem, a zycie co innego pokazało, wszystko szło super do ubiegłego tygodnia, najpierw dowiedziałam sie, ze najprawdopodobniej jestem w trakcie toksoplazmozy:no:dzisiaj jadę to wyjaśnić do Instytutu Chorób Tropikalnych, ponieważ w pierwszej ciazy IGg miałam średnio dostatnie, natomiast IGm ujemne, czyli książkowe posiadanie przeciwciał, moja ginekolog mnie pociesza, ze na 90%wyniki sa przekłamane, ze czasem sie tak zdarza, no i jeszcze czekam jak na zbawienie na dodatkowe wynikinz awidności. Jak by tego było mało, to dopadła mnie infekcji, która wczoraj skończyła sie antybiotykiem Duomox- może któraś z Was ma jakies doświadczenie z tym lekiem? Trochę sie rozpisałam, mam nadzieje, ze mój kolejny post będzie bardziej optymistyczny:-)

mb835 witamy kochana ;) Co do Duomox-u to niestety nie pomogę bo na całe szczęście (pf pf odpukać ) żadnych leków brać nie muszę. Ale myślę, że jak któraś z dziewczynek przeczyta Twoj post to się wypowie ;) :happy2:

kahaka - mogłabym ..

natkusia - powodzonka ;)

A tak po za tym to dziś jakoś humorek dopisuje, moze dlatego ze dzis ostatni dzien do pracy i bede siedziala w domku na zwolnieniu.. wiem wiem jeszcze mi sie znudzi to siedzenie ale marzylam zeby poleniuchowac w domu od dawna ! ;) Bede miala teraz duzo czasu zeby pomalu sprzatac.. Pachnie mi wiosną! Juz nie moge sie jej doczekac, a tu jeszcze zime zapowiadaja. Uwielbiam wiosne ;)

Ostatnia edycja:
reklama
oszqrde - super wiadomości :)
jjm86 - trzymamy &&&. daj nam czasami znać co z Tobą, i dzidziolkiem:)
natkusia - powodzonka na wizycie. Też dzis idę, i to do nowego gina, mam nadzieję ,że przedłuży mi l4. Mam nadzieję , że z tym ginem będę już do końca ciąży, bo tak cały czas u innego byłam...

Do góry