reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja pracowałam w pierwszej ciazy do końca 7m. I to było super, czas szybko leci, nie ma sie czasu na dzielenie włosa na czworo.
Teraz L4 od 6tc. No ale nawet z łóżka nie wstaje.

Ja wciąż w szpitalu. Nielatwa ta ciaza. Chce zeby juz było lato i zeby to porodu było tuż tuż.

Po poprzedniej ciazy miałam rehabilitacje kręgosłupa. Trzy miesiące czekalam na termin, bo na NFZ, ale same zajęcia i zabiegi super i bardzo wzmocniły mięśnie. Polecam Wam do rozważenia juz 'po wszystkim'.

reklama
No ja bede pracowac do 31tc o ile mi bejbiki na to pozwola. Ja mialam zapalenie oskrzeli i bylam na antybiotyku i nawet mi lekarz L4 nie zaproponowal. Cieszcie sie kobietki ze macie w Pl L4 platne 100%. Ja tutaj mialabym tylko troszke ponad 80f na tydzien... porazka jednym slowem.

trzymam kciuki &&&& za dzisiejsze wizytujące. Z tego co pamietam to troszkę Was dzis jest dziewczyny :)
A ja pytanie mam troszkę z inne beczki - od wczoraj na policzkach takie suche czerwone plamy mi wyskoczyły :wściekła/y: , któraś tez tak ma?
miłego dzionka zycze

Mocno &&&&&&&&&&&&& zaciśnięte!! :-)

Trochę Was jest na dzisiaj więc czekam na pozytywne wieści :-D

u mnie dzisiaj trochę lepiej choć szału nie ma.. mój organizm pada w tej ciąży i jestem nie do życia :confused:

trzymam kciuki &&&& za dzisiejsze wizytujące. Z tego co pamietam to troszkę Was dzis jest dziewczyny :)
A ja pytanie mam troszkę z inne beczki - od wczoraj na policzkach takie suche czerwone plamy mi wyskoczyły :wściekła/y: , któraś tez tak ma?
miłego dzionka zycze

Ja takie plamy mam od tygodnia i szału dostaje od nich. Nawilzanie nie pomaga. W zeszłym roku pomagało jak przed wychodzeniem smarowalam sie kremem z filtrem faktor 50. Wtedy nie straszny żaden mróz i żadna klimatyzacja.

Muszę sie dzisiaj w niego zaopatrzyć.

Może kup sobie krem na zimę np ziaja lato/zima z filtrem, bardzo fajna konsystencja koszt ok 6,60 zł. Ja mam takie plamy wokół koło ust i miejscowo sie pojawiają, ale schodzą używam zwykłej niwei

Ja takie plamy mam od tygodnia i szału dostaje od nich. Nawilzanie nie pomaga. W zeszłym roku pomagało jak przed wychodzeniem smarowalam sie kremem z filtrem faktor 50. Wtedy nie straszny żaden mróz i żadna klimatyzacja.

Muszę sie dzisiaj w niego zaopatrzyć.

to w tym samym czasie wyskoczyły, jakos 12 tydzien i bach - patrzec na siebie nie mogę - masakra. A jak make up mam to po kilku godzinach wszystko widac. Tez musze zakupić jakis krem. Mój sobie z tym nie radzi :(

reklama
Ja na szczescie nie mam zadnych problemow skurnych. Tzn po wymiotach mialam wybroczyny na buzi ale po polowie dnia znikaly. Teraz na szczescie juz nic mi nie dolega :-)

Do góry