reklama
Cwikla, moim marzeniem zawsze bylo pomniejszenie piersi ;-). Po 1 moj maz w zyciu na to zgody nie wyrazi. Ja chcialam zawsze miec 3 dzieci, ale w zaistnialej sytuacji to marzylam chociaz o jednym. Wiem tylko ze kolejnego in vitro nie bede robic, jak mnie Bozia obdaruje 3 to bedzie, bo zabezpieczac sie nie mam zamiaru skoro przez 6 lat nie udalo mi sie zajsc w ciaze. No a po drugie koszty finansowe bo trzebaby bylo przejsc cala procedure na nowo itp a przede wszystkim psychika siada jak nic jak co chwile cos jest nie tak. Wiec dwojeczka nam wystarczy :-).
kurcze musze pamietac zeby po jutrzejszym usg zadzwonic do przychodni zeby przepisali mi progesteron. Fakt ze mam jeszcze zapas ale ja tam zawsze wole miec wiecej niz ma mi pozniej zabraknac
kurcze musze pamietac zeby po jutrzejszym usg zadzwonic do przychodni zeby przepisali mi progesteron. Fakt ze mam jeszcze zapas ale ja tam zawsze wole miec wiecej niz ma mi pozniej zabraknac
Ostatnia edycja:
Cwikla, super ze udalo sie naturalnie. Ja naprawde jestem wdzieczna temu kto wymyslil to in vitro ale drugi raz bym sie nie zdecydowala, u mnie co chwile cos bylo nie tak, na szczescie skonczylo sie szczesliwie dla nas ale tyle lez ile wylalam w trakcie procedury i ten caly bol to szkoda gadac. Ja akurat jajowody mialam drozne u mnie owulacji wcale nie bylo nawet po lekach no a jesli byla to problem z zapladnianiem byl... komorki sie nie dzielily... U mnie na 25 komorek podzielily sie tylko 2 wiec szansa na naturalna ciaze zadna.
Cześć dziewczynki :-)
tęsknił ktoś? ;-) u mnie trochę lepiej więc mam nadzieję, że będę codziennie :-)
Witam nowe sierpnióweczki :-) ciesze się, że nasze grono się powiększa! Przypominam o naszej liście https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/lista-sierpniowek-bez-komentarzy-68998/ - proszę o pw z informacjami i dopiszę :-)
oczywiście wszystkiego nie nadrobię - przepraszam
DAYANKA USG i test Pappa jest w Polsce prywatny.. no chyba, że masz wiek powyż 35rż lub jakieś choroby w rodzinie to wtedy dostaniesz skierowanie a jak nie to musisz prywatnie jak chcesz
LUK wyszły suwaczki, piękne ;-)
DOMI fajne te staniki muszę w jakieś się zaopatrzyć! Ja mam średnie piersi więc nie narzekam ;-)
Ja ostatnio mam kłucia, ciągnięcia w podbrzuszu.. dzisiaj aż obudziłam się z bólu i strasznie się wystraszyłam ale poszłam zrobić siku i przeszło więc chyba mała gdzieś mi pęcherz uciska..
KAMI mi też pediatra powiedziała, że to szmer niewinny u mojego Michaśka.. 20 marca jedziemy do kardiologa skontrolować
Buziaki
tęsknił ktoś? ;-) u mnie trochę lepiej więc mam nadzieję, że będę codziennie :-)
Witam nowe sierpnióweczki :-) ciesze się, że nasze grono się powiększa! Przypominam o naszej liście https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/lista-sierpniowek-bez-komentarzy-68998/ - proszę o pw z informacjami i dopiszę :-)
oczywiście wszystkiego nie nadrobię - przepraszam
DAYANKA USG i test Pappa jest w Polsce prywatny.. no chyba, że masz wiek powyż 35rż lub jakieś choroby w rodzinie to wtedy dostaniesz skierowanie a jak nie to musisz prywatnie jak chcesz
LUK wyszły suwaczki, piękne ;-)
DOMI fajne te staniki muszę w jakieś się zaopatrzyć! Ja mam średnie piersi więc nie narzekam ;-)
Ja ostatnio mam kłucia, ciągnięcia w podbrzuszu.. dzisiaj aż obudziłam się z bólu i strasznie się wystraszyłam ale poszłam zrobić siku i przeszło więc chyba mała gdzieś mi pęcherz uciska..
KAMI mi też pediatra powiedziała, że to szmer niewinny u mojego Michaśka.. 20 marca jedziemy do kardiologa skontrolować
Buziaki
Luk&Bella test Pappa nie WYKRYWA chorób, tylko określa prawdopodobieństwo ich wystąpienia. Według mnie ma on średni sens, bo powie Ci np, że ryzyko ZD wynosi 1:2000...I tak nic to nie mówi.
natkusia hej, hej, ja tęskniłam :-)
Moja mała śpi, a ja trochę szperam w necie.
USG genetyczne mam we wtorek, już przebieram nogami
natkusia hej, hej, ja tęskniłam :-)
Moja mała śpi, a ja trochę szperam w necie.
USG genetyczne mam we wtorek, już przebieram nogami
Cwikla, u mnie lekarz stwierdzil ze musi byc jakas wada komorek jajowych. Nie wnikalam zbytnio w to dlaczego itp. Ale sam fakt ze podali mi 2 komorki to juz cos znaczylo bo w UK podaja tylko 1 i moj lekarz wczesniej nie zgadzal sie na podanie dwoch mimo iz ja upieralam sie od samego poczatku na 2... a w dniu transferu sam do mnie powiedzial to co podajemy 2, bo chyba nie ma sensu 1 mrozic
Niestety od LILITH nie mam żadnych wieści i zaczynam się bać o nią :-( pisałam jej kilka pw i też nic..
KAHAKA mam nadzieję, że nie stresujesz się przed badaniem? ;-) na pewno będzie dobrze :* ja mam dopiero 4.02
CWIKLA fajnie, że udało Wam się naturalnie :-)
DOMI kurcze Ty to musiałaś przejść drogę.. ale teraz musi być tylko dobrze :* &&&&& za jutro!
Michasiek poszedł do dziadka z bombonierką a my odpoczywamy :-)
Dzisiaj mam mega smaka na popcorn no i chyba będę musiała sobie zrobić!
KAHAKA mam nadzieję, że nie stresujesz się przed badaniem? ;-) na pewno będzie dobrze :* ja mam dopiero 4.02
CWIKLA fajnie, że udało Wam się naturalnie :-)
DOMI kurcze Ty to musiałaś przejść drogę.. ale teraz musi być tylko dobrze :* &&&&& za jutro!
Michasiek poszedł do dziadka z bombonierką a my odpoczywamy :-)
Dzisiaj mam mega smaka na popcorn no i chyba będę musiała sobie zrobić!
Ostatnia edycja:
reklama