reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

cześć Domi, ja też mam czasem takie pobolewania w podbrzuszu, ale nie są one silne, a bol szybko mija jak się na chwilę położę. podobno jest to rosnąca macica..

reklama
Witaj Dayanka, u mnie tez teraz przeszlo to tylko takie nagle bylo i doslownie moze przez 10-15 sekund.W sumie najbardziej mnie klulo jak prowadzilam dzisiaj samochod.

Dziewczyny ależ pędzicie :-) z tymi wpisami hehe

Sierpniowa i martuskaa super ,że już byłyście na genertcznym i wszystko dobrze:-) ja mam za kilkanaście dni. Mam stresa sporego ale próbuję o tym nie myśleć.

Jak maluszki ze szmerem w serduszku?????????? Mój młodszy ( w tym roku 5 lat) , też ma szmer w serduszku, stwierdzony właśnie przy okazji przeziębienia. Pediatra przekonuje jednak , ze to szmer niewinny, rozwojowy powinien minąć samoistnie. W tym roku powinnam mu zrobić echo ale niestety w moim super wielkim mieście , nie mam umowy z nfz na echo serca i trzeba robić prywatnie. Przy okazji kolejnej wizyty zapytam czy jest konieczność zrobienia tego badania

Dziewczyny podsuńcie mi dobry środek dopochwowy na upławy , jakiś sprawdzony a niedrogi. Mam wizytę u ginki dopiero w lutym a te upławy zaczynają mi działać na nerwy. Chyba ,że macie jakieś domowe sprawdzone sposoby na tę dolegliwość , to też chętnie przetestuję:-)

Hej , do nas wreszcie zima zawitała , córa zachwycona :)

Ojaka - zdrówka !

Domi - ja też mam takie kłucia czasami , i też pierwsze co robię to lecę sprawdzić czy znów nie plamie .

Dayanka -witaj , u nas już wszyscy wiedzą , mąż wszystkim wypeplał .

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, wiecie jak jest nie chce wyjsc na idiotke i dzwonic do poloznej bo stres mi nie potrzebny i tak wiem ze dzisiaj by nic nie zrobila i kazala czekac do jutrzejszego usg, wiec wolalam sobie zaoszczedzic stresu. Poki co jest ok nic nie kluje mnie wiecej :-)

Mnie kłujee codziennie i od dawna, nawet chyba było coś o tym w dziale o bolączkach ciążowych ;) czasami nawet ciężko jest się wyprostować czy wstać z krzesła :)

I nie mogę bez stanika :| bo zaraz mnie bolą sutki :) i nie mogę się doczekać kiedy nie będę miała "kapcia" w buzi

Ja staniki tylko sportowe nosze, w normalnym bym nie dala rady... i chyba mi piersi urosly tzn. w miseczke sie mieszcze i nic mi nei ''wyplywa'' wkoncu to sportowy stanik i ma wiecej miejsca niz zwykly tylko ze ostatnio zapinalam sie na najciasniejszy a teraz musze na najluzniejszy... przy czym obwod pod biustem mi sie nie zmienil, dziwne :confused:

Ja staniki tylko sportowe nosze, w normalnym bym nie dala rady... i chyba mi piersi urosly tzn. w miseczke sie mieszcze i nic mi nei ''wyplywa'' wkoncu to sportowy stanik i ma wiecej miejsca niz zwykly tylko ze ostatnio zapinalam sie na najciasniejszy a teraz musze na najluzniejszy... przy czym obwod pod biustem mi sie nie zmienil, dziwne :confused:

No ja właśnie od wczoraj szperam w internecie w poszukiwaniu nowego większego stanika, ale ze mam nietypowy rozmiar, przed ciaza 70e , to wszystkie z większa miseczka, ale tyle samo pod biustem kosztują majątek. Dodatkowo lubie tylko bezeowe i gladkie. Chyba tez zostanę przy sportowych.

Właśnie przyszły do mnie pierwsze spodnie ciazowe z Allegro. Pasuje i jestem bardzo zadowolona, juz nie mogę sie doczekać aż sie pas wypełni:)

reklama
Monya, zaraz Ci pokaze jaki ja mam , naprawde sa rewelacyjne. Nie wyobrazam sobie chodzic w zadnych inncyh ja przed ciaza mialam 85FF wiec wyobraz sobie jak mi ciezko znalezc stanik ;-).

Monya z calego serducha polecam ten czarny stanik, one sa dostepne tylko w czerni i bieli z firmy Shock Absorber, jednym slowem rewelacja i rozmiary maja naprawde fajne. Odradzam nasomiast ten niebieskawy czy tez turkusowy ;-). Opadaja w nim piersi i do tego zapina sie tragicznie. D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg53784.jpg

Załączniki

• D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg
    D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 47
  • 53784.jpg
    53784.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
Do góry