reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

cześć Domi, ja też mam czasem takie pobolewania w podbrzuszu, ale nie są one silne, a bol szybko mija jak się na chwilę położę. podobno jest to rosnąca macica..

reklama
Witaj Dayanka, u mnie tez teraz przeszlo to tylko takie nagle bylo i doslownie moze przez 10-15 sekund.W sumie najbardziej mnie klulo jak prowadzilam dzisiaj samochod.

Dziewczyny ależ pędzicie :-) z tymi wpisami hehe

Sierpniowa i martuskaa super ,że już byłyście na genertcznym i wszystko dobrze:-) ja mam za kilkanaście dni. Mam stresa sporego ale próbuję o tym nie myśleć.

Jak maluszki ze szmerem w serduszku?????????? Mój młodszy ( w tym roku 5 lat) , też ma szmer w serduszku, stwierdzony właśnie przy okazji przeziębienia. Pediatra przekonuje jednak , ze to szmer niewinny, rozwojowy powinien minąć samoistnie. W tym roku powinnam mu zrobić echo ale niestety w moim super wielkim mieście , nie mam umowy z nfz na echo serca i trzeba robić prywatnie. Przy okazji kolejnej wizyty zapytam czy jest konieczność zrobienia tego badania

Dziewczyny podsuńcie mi dobry środek dopochwowy na upławy , jakiś sprawdzony a niedrogi. Mam wizytę u ginki dopiero w lutym a te upławy zaczynają mi działać na nerwy. Chyba ,że macie jakieś domowe sprawdzone sposoby na tę dolegliwość , to też chętnie przetestuję:-)

Hej , do nas wreszcie zima zawitała , córa zachwycona :)

Ojaka - zdrówka !

Domi - ja też mam takie kłucia czasami , i też pierwsze co robię to lecę sprawdzić czy znów nie plamie .

Dayanka -witaj , u nas już wszyscy wiedzą , mąż wszystkim wypeplał .

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi, wiecie jak jest nie chce wyjsc na idiotke i dzwonic do poloznej bo stres mi nie potrzebny i tak wiem ze dzisiaj by nic nie zrobila i kazala czekac do jutrzejszego usg, wiec wolalam sobie zaoszczedzic stresu. Poki co jest ok nic nie kluje mnie wiecej :-)

Mnie kłujee codziennie i od dawna, nawet chyba było coś o tym w dziale o bolączkach ciążowych ;) czasami nawet ciężko jest się wyprostować czy wstać z krzesła :)

I nie mogę bez stanika :| bo zaraz mnie bolą sutki :) i nie mogę się doczekać kiedy nie będę miała "kapcia" w buzi

Ja staniki tylko sportowe nosze, w normalnym bym nie dala rady... i chyba mi piersi urosly tzn. w miseczke sie mieszcze i nic mi nei ''wyplywa'' wkoncu to sportowy stanik i ma wiecej miejsca niz zwykly tylko ze ostatnio zapinalam sie na najciasniejszy a teraz musze na najluzniejszy... przy czym obwod pod biustem mi sie nie zmienil, dziwne :confused:

Ja staniki tylko sportowe nosze, w normalnym bym nie dala rady... i chyba mi piersi urosly tzn. w miseczke sie mieszcze i nic mi nei ''wyplywa'' wkoncu to sportowy stanik i ma wiecej miejsca niz zwykly tylko ze ostatnio zapinalam sie na najciasniejszy a teraz musze na najluzniejszy... przy czym obwod pod biustem mi sie nie zmienil, dziwne :confused:

No ja właśnie od wczoraj szperam w internecie w poszukiwaniu nowego większego stanika, ale ze mam nietypowy rozmiar, przed ciaza 70e , to wszystkie z większa miseczka, ale tyle samo pod biustem kosztują majątek. Dodatkowo lubie tylko bezeowe i gladkie. Chyba tez zostanę przy sportowych.

Właśnie przyszły do mnie pierwsze spodnie ciazowe z Allegro. Pasuje i jestem bardzo zadowolona, juz nie mogę sie doczekać aż sie pas wypełni:)

reklama
Monya, zaraz Ci pokaze jaki ja mam , naprawde sa rewelacyjne. Nie wyobrazam sobie chodzic w zadnych inncyh ja przed ciaza mialam 85FF wiec wyobraz sobie jak mi ciezko znalezc stanik ;-).

Monya z calego serducha polecam ten czarny stanik, one sa dostepne tylko w czerni i bieli z firmy Shock Absorber, jednym slowem rewelacja i rozmiary maja naprawde fajne. Odradzam nasomiast ten niebieskawy czy tez turkusowy ;-). Opadaja w nim piersi i do tego zapina sie tragicznie. D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg53784.jpg

Załączniki

• D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg
    D+-Max-Support-Sports-Bra.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 58
  • 53784.jpg
    53784.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Do góry