reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

M nadzieję,że jutro już w poodpisuje.aj nici sie nie chcę o slimacze sie strasznie.w pt wizyta i stres chyba jak u każdej czy wsio ok.
Bebzon mi ciąży...jakoś tak dziwnie sie czuję ciężka na dole. Zęba zalatwilam i jestem szczęśliwa ale musiałam brać antybiotyk. Poza tym zimo.liczylam,że w tym roku jednak zima nam odpusci...oby do wiosny.

reklama
Sierpniowa, super wiesci. A wlasie u was maluchy mierza od glowki do stop czy od glowki do pupy ? Bo u mnie od glowki do pupy.

Sierpniowa, super wiesci. A wlasie u was maluchy mierza od glowki do stop czy od glowki do pupy ? Bo u mnie od glowki do pupy.

Dobre pytanie, tak jak widzę po zaznaczeniach na zdjęciu z usg, wygląda mi że od główki do pupy, ale na sto procent nie wiem. Za tydzień mam mieć jakieś lepsze usg, wtedy dowiem się konkretów ;)

Jesli mowisz o CRL no to od glowki do pupy, ale spotkalam sie ze kiedys kolezance babka mierzyla razem z nozkami....

Tak na zdrowy rozum, dla jest mogłoby to być dosyć "trudne" na takim zwykłym usg. Przecież to fika, prostuje i podkula ciągle nóżki ;) Ale dopóki nie potwierdzę, upierać się nie będę ;)

Ach jestem ciągle w takim pozytywnym szoku ;) Mogłabym się gapić w ten monitor z maluszkiem cały czas ;)

Sierpniowa, zazdroszcze, ja musze czekac do czwartku. Mam nadzieje ze jutrzejszy dzien w miare szybko mi zleci i w czwartek wkoncu wyczekane usg. Pozniej mam genetyczne w przyszly piatek w 12t4d. Ciekawe ile moje maluchy beda mierzyc

Witajcie dziewczyny
Kurde przez parę dni byłam sporo zajęta ;-) w dodatku złapało mnie przeziębienie :-( ale wychodzę na prostą i mam nadzieję, że znów uda mi się regularnie bywać :-)
Pozdrawiam

Domi, w piątek idę do szpitala na zakaźny z powodu toksoplazmozy, a prenatalne mam 30.01 :-). Poród na 10.08:-).

Heh, wiecie, co u mnie wywołuje wymioty? Kaszel... Jak zachoruję, i będę kaszleć, to chyba zamieszkam w toalecie!
Gawit, zdrówka!

reklama
możecie mi powiedzieć jak Wy macie robione te badania prenatalne? byłam przekonana że usg i krew będą w tym samym dniu ale czytałam na jakimś wątku że niektóre mają to oddzielnie i już nie wiem co myśleć tym bardziej że to już jutro. nie będę zadowolona jak mi to rozdziela a i tak w sumie robione chyba na ostatnia chwilę bo termin z usg jest bliższy niż z om. z góry dzięki i trzymam kciuki za pozostale wizytujace :)

Do góry