reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Oj godzine temu posaczyly mi sie wody, pol godziny temu znowu. Teraz mam skurcze co jakies 10 -15 minut ( chociaz nadal nie jestem przekonana co do ich intensywnosci...ale chyba to juz to) wiec jade do szpitala. Najwyzej mnie nazwa panikara :-). 23 minuty do 15go sierpnia zostaly wiec mala chyba celuje w termin :-D

reklama
Carine cukry po porodzie mierzymy 2 h po posiłku, norma do 140.
Goście ogarnieci, zmyli się o 18, ogórki się kisza, padam normalnie

ewcol a na czczo jaką normą? annias trzymam kciuki.! mały po ostatnim kamieniu zasnął mi na brzuchu i tak przespalismy 1;5h...teraz chciałam odłożyć do lozeczka i się wzbudził więc cyckamy się znowu:) przespanej nocki dziewczyny

Witam się znad laktatora. W nocy nie wstałam, nie wiem co się stało, ale przespałam budzik. Wstałam cyckami twardymi jak skała:baffled: Dziś o 9:00 rozmowa z p. doktor. Może już dziś wypiszą mojego bączka;-)Normalnie aż boli mnie brzuch z tego wszystkiego.

annias powodzenia!;-)

U nas dzis nie ma przebacz, karmimy sie regularnie :) 22, 1.30 i 5.00, 8.00.
I tak to juz jest, ze tylko jedna sie budzi, na zmianę, a druga musi jesc na totalnego spiocha ;)

Wczorajszy dzien wolny M spędził po części w pracy, za to z synkiem pojechał. Mały zachwycony.

A ja zaczynam od poniedziałku rehabilitacje poporodowa. Bede wychodzic do ludzi :)

Dzis w Warszawie wielka parada wojskowa. Wysyłam moich panów, a sama z dziewczynami idę na 6 usg :) Dla każdej secik: glowka, brzuszek i bioderka. Ciekawe czy dam radę ogarnąć to sama.

FAISCA - bez dwoch zdań sn lepsze dla mamy niz cc. Mam za sobą oba i choć przeszłam cc super i wstyd przyznać jakbym miała znów rodzic do bardzo mocno bym rozważała powtórkę cc, to obiektywnie rzecz biorąc sn wygrywa i w krótkiej i przede wszystkim w długiej perspektywie.

KASPIAN - co sie działo, ze podejrzewają nietolerancje laktozy? Ja to przeszłam z synkiem.
Cały czas mam nadzieje, ze tym razem nas to ominie. Ale nie jadlam mleka ok 5 miesięcy. Szokiem było to, ze mleko jest wszedzie chociażby w postaci serwatki. Odpada większość pieczywa, wszystkie słodycze, wszystko co z mąka praktycznie. Dieta nudna, co? ;)

SIERPNIOWA - trzymam kciuki by dzis był Wasz dzien :) Wracajcie razem do domku :)

Jak dobrze, ze słońce swieci!

reklama
Do góry