reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ja ostatniego stycznia skoncze 27 lat. O ciazy wie najblizsza rodzinka i Ci, ktorym mama wygadala hahaha :-D

Co do tesciow to moi sa beznadziejni na maxa i chyba musialabym tu 10 stron zapisac zeby Wam opowiedziec... Powiem tylko tyle, ze szczegolnie moj tesc doprowadza mnie do bialej goraczki, a w poprzedniej ciazy powiedzial zebym podpisala mu papier, ze jak poronie to nie jego wina... :wściekła/y: Teraz o ciazy nie wiedza, nie mam i nie chce miec z nimi kontaktu, chorzy ludzie!

annias no ja dzis ide walczyc o wizyte dopiero ehhhh a opieka medyczna tutaj tak ogolnie rzecz biorac to jakies nieporozumienie... :no:

domi wspolczuje tego przytulania muszli :sorry:

gwiazdeczka bedzie dobrze, trzymam kciuki za wizyte
:tak:

reklama
u mnie o ciązy wie moja mama i pewnie Ci, ktorym wypaplała, moi teściowie i córcia. No i oczywiście w pracy się już rozeszło, bo jak zaniosłam L4, to już wszyscy wiedzieli,ech,....

Mi zdjęli holter.ciśnienie na granicy i tabletki mam 2x1 brać.będą mnie obserwować dziś i jutro jak reaguje na lek i do domu.

Fiufiuu trzymam kciuki ,zeby z lekami bylo ok i zebys wrocila szybko do domku :-*
Ja juz po laborze wyniki ok :-)
Teraz czekam az zobacze moje malenstwo

witam was ranna pora. ranna przynajmniej dla mnie ;) dalej jestem bezobjawowa za to junior cos zaczyna prychac i kichac wiec musimy bic do lekarza coby zadnego chorubska nire chodowac. 15 mam usg i musze sie zarkczyc na pobranie krwi bo mam skierowanko na badanko ;) co do tesciow. dluga i malo smieszna historia to samo jesli chodzi o mlodsza sioste W.

Witam się z rana, oczywiście zaś tule kibelek.
Lecę teraz nadrobić co napisałyście.

Mam już wyniki, wszystkie idealne, mimo wymiotów, aż w szoku byli. Czekam na tokso jeszcze, bo labolatorium nie odeslało [ już 2 raz! ]

I wiecie co??
Wyobraźcie sobie:

mam odstawić lutkę, bo ona powoduję później raka u płodu/dzidzusia. I to zalecenia położnych i lekarzy.

No jak to usłyszałam, to myślałam, że padne na miejscu.. co za średniowiecze :szok::szok::szok:

Dziewczyny, a do kiedy powinno brać się kwas foliowy? Bo mi wczoraj lekarz powiedział żebym już nie brała, mimo że zostało mi tabletek na 2 tygodnie jeszcze tylko. Mam za to brać witaminy.

No to jestem w szoku ja tyle tej luteiny biore. Mam naszieje ze to tylko jakies bzdury wyssane z palca ale nieomieszkam zapytac o to moja ginke endo 14go. Choc ona tez mi ja zalecala wiec napewno nie potwierdzi.
Wogole to sa rozne opinie. Nie wiem czy kojarzycie ze sie bierze lutke albo duphaston na 2 faze cyklu i sie zajdzie to nie powinno sie odstawiac a moj jeden gin z invicty powiedzial ze moge odstawic i pytal kto mi tak powiedzial i sie dziwil...ja i tak nie odstawilam bo sie balam ze mi zaraz poleci z okresem ciaza i potem moja endo mowila ze dobrze zrobilam.:sorry:
Lilith super ze dobre masz wyniki!

reklama
Hej.

Ja dzisiaj mam słaby dzień :-( najsłabszy w całej ciąży.. łeb mi pęka, niedobrze mi.. i jeszcze mój syn mnie strasznie denerwuje.

Jak poczuję się lepiej to wpadnę..

Do góry