reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

W Krakowie była burza pełnym pyskiem, ale przyjemnie się zrobiło :-)

Trochę bardziej się ogarnęłam, przygotowałam rzeczy do szpitala, szafa Emilki też już gotowa, po wypraniu tych ciuszków jakoś więcej się wydało, że jest :-)

szafa Emilki.jpg

Załączniki

• szafa Emilki.jpg
    szafa Emilki.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Atana, najwyższa pora :D
U nas trochę pada, ale burzy nie było.

Cwikla no nie pomogę bo ja nie mam żadnych bóli, które mogłoby na skurcze wskazywać :(

Ćwikla, ja przy obu porodach miałam skurcze wyłącznie z krzyża. Bardzo nieprzyjemne one są, ale jeśli to porodowe, to sookojnie zauważysz regularność co kilka minut.

Moje panny od 10 przespaly cały dzien poza wtlaczaniem w nie jedzenia co 3h. Mam nadzieje, ze nie bedzie potem nocnego marudzenia. Musze odespac cos... Litości.

M. kupił dzis body i pajace w Mathercare, maja 50% offu jesli to kogoś interesuje.

EWCOL - my kąpiemy codziennie, na szybko w umywalkach. Zalewają sie mlekiem po buzkach i szyjce, ja nie lubię tego zapachu wiec mycie jest obowiązkowe ;) W szpitalu mówili by kąpać codziennie, raz na jakis czas mozna zrobic dzien dziecka.

Poza tym lubią te kąpiele, tak fajnie patrzą i sa takie spokojne, zawsze jakaś odmiana od lezenia w lozeczku.

GORGUSIA - pytałas o lezaczki. Ja zaczęłam kłaść po 2 miesiącu chyba, mowie o synku. Tak zeby chociaz głowa była jakaś stabilniejsza. I raczej na krótko, zreszta on na długi sie nie dał odłożyć.

MONYA - nie ma to jak sobie w spokoju z tyłkiem na wierzchu polezec ;) Byłaś nacieta?

cwikla ja nie wiem i nie pomoge a sama jestem ciekawa . Trzymam kciuki :-)
U nas cieplo nie powiem.Caly dzien siedze w domu i od rana wybieralam sie do sklepu ale nie mialam sil.W koncu godzine temu zebralam sily i poszlam.Dzsiaj nie mam powera:no:
Pofarbowalam sobie glowe, bo swojej henny sie nie doczekam , ciekawe czy mi zalapie kolor.Musze byc odpicowana w razie czego ;-)

Witajcie.piszę z tel.więc masakra! Chcę się Wam pochwalić że wczoraj o 5.25 rano przyszedł na świat mój ukochany synek Tymoteuszek. Ważył 3950 i długi na 57cm. Poród był łatwy.napiszę po powrocie do domu. Jestem przeszczęśliwa!

Ulika gratuluje, kawal mezczyzny :-)

My kapiemy codziennie, wlasnie sie zbieramy. Maly Uwielbia, rozluznia sie wtedy.
Madison Dex tez dzis mocniej spi, jdsc I dowidzenia..

reklama
Cwikla moga byc tylko z krzyza ja miałam takie i sa strasznie bolesne
Ulika gratuluję kochana!!! Czekam na opis i wiadomosc gdzie rodziłaś

Do góry