reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Afja-Anetka to pocieszenie dla wszystkich mam z dużymi dziećmi. Poród moze być bajkowy mając dziecko 4300kg w sobie.

Ulika, Monya, Sierpniowa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści.

Izis jaka metoda liczysz ruchy?

reklama
Moje córeczki dzis kończą 5tyg i wlasnie po raz pierwszy nie zapadły w sen po jedzeniu.
Pierwsze chwile aktywności :) Wiec ulozylam je tak by widziały siebie, niech cos sie dzieje. Ale widzę, ze jedna przekrecila głowę na druga stronę, ma gdzies zycie towarzyskie dzisiaj i chyba zasypia.
Grunt, ze leżą i nie marudza, odpukac :)

MONIA - u mnie tez mówili, ze pierwszy spacer to wyjście ze szpitala. Teraz z wczesniakami kazali nam poczekać 3 dni do pierwszej kontroli.
I kciku by Twoj porod był następny - wedle zyczenie :)

AJFA - 4300 i porod bajka? :) cuda tam robia w Waszym szpitalu :)

MONYA - odsypiaj, bo az trudno uwierzyć, ze przetrzymasz druga taka noc.

KAHAKA - u mnie dzis częstsze karmienia były. Moze przez upał i pragnienie, w kazdym razie tez bywalam bardziej wyspana :)

Miłego dnia!

Ale sie dzialo ... no sypiemy sie :). Dziewczyny a przy cesarkach to nie jest tez tak, ze najpierw przebijaja pecherz, zeby wody odeszly? Szczerze to nie wiem, czy cos takiego mialo miejsce, jak mnie znieczulili, ale wydaje mi sie to mozliwe?

Ulika, Monya powodzenia :-)
Afja waga niesamowita
Carine, do ogrodu wystawilam malego po 3 dniach od porodu a na nastepny na krotki spacer. Jeden dzien maly robil taka kupke :-)

U nas gorzej, Dex super ale Judi sie rozchorowal. Goraczki 40 stopniowej dostala, Co zbije to zas wychodzi. Jak nie przejdzie to do lekarza pojedzie, Pierw myslalam, ze to z emocji ale teraz doszedl kaszel I katar..
Wczoraj wyszorowalam mieszkanko, czulam sie super, taka sprawna ze szok.. Gralismy na wii, spacerek, starsza zachwycona a potem ta goraczka :/
Teraz leze w wyrku, moj spi, mlody tez. Dzis mial aktywnosc dluzsza, coraz wiecej go interesuje I zjada juz ladjie po 90 :-)

Asiolek Mialam podobne mysli, jeszcze sie nastawialam na malego wrazliwego diabolka a tu prosze. Nie Wazne tez ile to bolu czy zmeczenia a to, ze nasz skarb jest juz bezpiecznie przy nas.

Martyna super, ze z mieszkaniem sie poukladaoo a nowe Wam Tak dobrze pasuje :-)

Izis tez mialas ciekawa noc no I ciesze sie, ze sobota taka udana.

Natkusia jak U Ciebie?

Mexi ja nie miałam przebijane, a dziecko mojej siostry wogóle wyjęli wcworku owodniowym, stad powiedzenie "w czepku urodzony". Mi położna tylko mówiła, ze dobrze jak jest już rozwarcie. Tyle wiem

Zaraz zwarjuje do przywiezionej w nocy wpollokatorki pielgrzymka przyszla chyba z 7 osob. Plus maz. Ja niemowoe u mnie też wczoraj bylo strasznie dużo ludzi. Ale nie na raz i ja sama w pokoju bylam dlatego pizwolilam przyjsc...

Ostatnia edycja:
Hej hej

Co tu się dzieje? :-D porody sypią się strasznie.. jeszcze trochę i wszystkie będziemy wypakowane :-)

U mnie dzisiaj nocka super.. mały budził się na cyca ale dawałam mu na leżąco i zasypiałam :shocked2: w efekcie tego jestem bardzo wyspana :-) ale coś przed chwilą nie umiał usnąć i jak nigdy wisiał mi godzinę na cycu.

Moi chłopcy pojechali na Czechy do Aquaparku na cały dzień. Ojj jak mi się chciało jechać ale niestety z takim Maluszkiem nie ma szans no i zostaliśmy w domu.. w przyszłym roku sobie odbijemy!

ULIKA pewnie już tulisz Skarba :tak:

CARINE my już wyszliśmy na spacer 3 dni po wyjściu ze szpitala. Wczoraj byliśmy pół dnia na dworze :-) ogólnie pediatra powiedziała, że możemy całe dnie spędzać na powietrzu :tak:

ANNA ojj współczuje ciężkiego porodu.. na szczęście się zapomina :-) Tomcio śliczny pucuś ;-)

EWAELINKA no widzisz.. pomęczyłas się w ciąży ale za to poród marzenie ;-)

KAHAKA ojj tak uroki nocek.. i nigdy niewiadomo co przyniesie kolejna noc :sorry2:

FIUFIU gratuluję wypróżnienia :-D

LILITH dużo zdrówka i oby mały nie załapał tego :shocked2: sporo już je Wasz mały mężczyzna :tak:

ASIOŁEK oby sny prorocze były i miałaś morze mleka :-)

MONYA czyżbyś była w trakcie? :-)

Ciężarówkom życzę cierpliwości :-) i oby szybko akcje się zaczęły!

:*

Anna - a nie mozesz jej powiedzieć, że jesteś zmęczona i chciała byś odpocząć?
Bo tak to i cały dzień będą u niej siedziec :( masakra

reklama
Do góry