reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Izis - mój D. też od pewnego czasu na zmiany pracuje więc wolne weekendy nie są już tak oczywiste jak kiedyś więc trzeba wykorzystywać jak się trafiają :-)

Wyczekany - co szpital i lekarz to inna filozofia :-) Mój gin z kolei twierdzi, że najlepiej ciachać jakiś tydzień przed spodziewaną akcją :-)

Anna - jak to są Włosi to się nie dziwię, Ci których ja znam są z gatunku tych stadnych i głośnych :-)

ANNA to przegięcie pały.. przeciez Ty też chcesz odpocząć :confused: poproś ją delikatnie żeby zredukowała odwiedzających..

Ja wyżaliłam się na zamkniętym..

Ale dzis urodzaj na porody, że chyba się juz pogubiłam.
Czekamy jeszcze na Sierpniową i Monyę i mamy jedno dorodne maleństwo od Afji-Anetki? Czy cos zgubiłam po drodze.

Ja wczoraj w nocy tez walczyłam ze skurczami, które oczywiście po 3 godz. przeszły, ale szłowe tez nie były. I taką nadzieję mam juz chyba od 3 nocy i przechodzi, chyba na inne sierpniówki, bo one rodzą. Ale ja czekam na swoja kolej mam nadzieję, że niedługo nadejdzie.:happy2:

Ania u nas w szpitalu nawet na patologie nie wolno wchodzić, jest jedna salka dla odwiedzających przed oddzialem i bardzo dobrze. Mam nadzieję, że na porodówce tez wizyty sa ograniczone. A kiedy jest szansa, że wyjdziesz.

Natkusia mi jak jest szkoda, że czegos nie mogę zrobić lub gdzies pojechac to też mówię, że w przyszłym roku nadrobię, tylko nie wiem czy nam wystarczy przyszły rok na te wszystkie szaleństwa.:-D

Fiuufiuu ale Ci zazdroszczę tej małej slicznoty i tych spacerków. Chciałabym, żeby moja tez się urodziła, jak jeszcze będzie cieplo.:-)

MAdison pokaz koniecznie te swoje slicznoty, teraz pewnie się zmieniły.:-)

Lilith oj chyba Was lekarz nie ominie jak do gorączki doszły jeszcze inne objawy. Współczuje córci i dużo zdrówka dla niej.:-)

Witam w niedzielę i 2 minal bezpowrotnie teraz czekam do 8 moze zdecyduja sie wywolac . Szkoda tylko ze m. konczy urlop 10 a z dnia na dzien nie moze wziasc ojcowskiegi pewnie nawet tych 2 dni. Rany od razu na gleboka wodę pójdę.

Anna wiem co czujesz , jak urodziłam corke to lezalam na łóżku pomiedzy siostrami ktore uridzily tego samego dnia w odstępie kilku godzin. Przez prawie caly dzien ktos u nich byl , myslalam ze mnie szlak trafi . Na drugi dzien jak nikogi nie bylo poszłam do lazienki . Jak wrocilam ktos mi przestawil lozeczko malej , malo tego moje lozko bylo pod katem 30 st. Do sciany a dziewczynie lozeczko z lampami prawie ze zdemolowali bo sie przepychali i te zaslonki pozrywali. Ja swojemu powiedzialam ze ma natychmiast przyjechac i cos z tym zrobic.A do tego czasu bede czejac na korytarzu bo nie chce sie denerwowac zeby z pokarmem nie bylo problemow. Ale w między czasie przyszli neonatolodzy do dziecka z żółtaczką i przepedzuli towarzystwo.
Szkoda tylko ze juz wieczorem byli z powrotem i to wrócili z dzieciaczkami ok 4 -5 lat smarkajacymi. Wtedy sie wkurzylam i poszlam do poloznej i zrobilam dym bo mojego zdrowego 5 latka wpuscic nie chciala i dziecku tylko przykrosc zrobila. Dobrze ze nastepnego dnia juz wychodzilam.

Ide szykowac sie na imieniny tesciowej i pytania kiedy ? Kiedy? Ostatnio wścibskiej pani ze sklepu powiedZialam ze " jak Bog da to moze jeszcze w tym roku" niezla miala mine ale to taka wstretna plotkara osiedlowa uhhh...

Ostatnia edycja:
Afja-Anetka - gratuluję !!! :-)

Sierpniowa, Monya, Ulika - &&& jak u WAS ???

A wiecie co z Katushka ?Już jakiś czas temu miała mieć wywołanie i nie oddzywa się od tej pory.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry