reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Izis - mój D. też od pewnego czasu na zmiany pracuje więc wolne weekendy nie są już tak oczywiste jak kiedyś więc trzeba wykorzystywać jak się trafiają :-)

Wyczekany - co szpital i lekarz to inna filozofia :-) Mój gin z kolei twierdzi, że najlepiej ciachać jakiś tydzień przed spodziewaną akcją :-)

Anna - jak to są Włosi to się nie dziwię, Ci których ja znam są z gatunku tych stadnych i głośnych :-)

ANNA to przegięcie pały.. przeciez Ty też chcesz odpocząć :confused: poproś ją delikatnie żeby zredukowała odwiedzających..

Ja wyżaliłam się na zamkniętym..

Ale dzis urodzaj na porody, że chyba się juz pogubiłam.
Czekamy jeszcze na Sierpniową i Monyę i mamy jedno dorodne maleństwo od Afji-Anetki? Czy cos zgubiłam po drodze.

Ja wczoraj w nocy tez walczyłam ze skurczami, które oczywiście po 3 godz. przeszły, ale szłowe tez nie były. I taką nadzieję mam juz chyba od 3 nocy i przechodzi, chyba na inne sierpniówki, bo one rodzą. Ale ja czekam na swoja kolej mam nadzieję, że niedługo nadejdzie.:happy2:

Ania u nas w szpitalu nawet na patologie nie wolno wchodzić, jest jedna salka dla odwiedzających przed oddzialem i bardzo dobrze. Mam nadzieję, że na porodówce tez wizyty sa ograniczone. A kiedy jest szansa, że wyjdziesz.

Natkusia mi jak jest szkoda, że czegos nie mogę zrobić lub gdzies pojechac to też mówię, że w przyszłym roku nadrobię, tylko nie wiem czy nam wystarczy przyszły rok na te wszystkie szaleństwa.:-D

Fiuufiuu ale Ci zazdroszczę tej małej slicznoty i tych spacerków. Chciałabym, żeby moja tez się urodziła, jak jeszcze będzie cieplo.:-)

MAdison pokaz koniecznie te swoje slicznoty, teraz pewnie się zmieniły.:-)

Lilith oj chyba Was lekarz nie ominie jak do gorączki doszły jeszcze inne objawy. Współczuje córci i dużo zdrówka dla niej.:-)

Witam w niedzielę i 2 minal bezpowrotnie teraz czekam do 8 moze zdecyduja sie wywolac . Szkoda tylko ze m. konczy urlop 10 a z dnia na dzien nie moze wziasc ojcowskiegi pewnie nawet tych 2 dni. Rany od razu na gleboka wodę pójdę.

Anna wiem co czujesz , jak urodziłam corke to lezalam na łóżku pomiedzy siostrami ktore uridzily tego samego dnia w odstępie kilku godzin. Przez prawie caly dzien ktos u nich byl , myslalam ze mnie szlak trafi . Na drugi dzien jak nikogi nie bylo poszłam do lazienki . Jak wrocilam ktos mi przestawil lozeczko malej , malo tego moje lozko bylo pod katem 30 st. Do sciany a dziewczynie lozeczko z lampami prawie ze zdemolowali bo sie przepychali i te zaslonki pozrywali. Ja swojemu powiedzialam ze ma natychmiast przyjechac i cos z tym zrobic.A do tego czasu bede czejac na korytarzu bo nie chce sie denerwowac zeby z pokarmem nie bylo problemow. Ale w między czasie przyszli neonatolodzy do dziecka z żółtaczką i przepedzuli towarzystwo.
Szkoda tylko ze juz wieczorem byli z powrotem i to wrócili z dzieciaczkami ok 4 -5 lat smarkajacymi. Wtedy sie wkurzylam i poszlam do poloznej i zrobilam dym bo mojego zdrowego 5 latka wpuscic nie chciala i dziecku tylko przykrosc zrobila. Dobrze ze nastepnego dnia juz wychodzilam.

Ide szykowac sie na imieniny tesciowej i pytania kiedy ? Kiedy? Ostatnio wścibskiej pani ze sklepu powiedZialam ze " jak Bog da to moze jeszcze w tym roku" niezla miala mine ale to taka wstretna plotkara osiedlowa uhhh...

Ostatnia edycja:
Afja-Anetka - gratuluję !!! :-)

Sierpniowa, Monya, Ulika - &&& jak u WAS ???

A wiecie co z Katushka ?Już jakiś czas temu miała mieć wywołanie i nie oddzywa się od tej pory.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry