reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Hej dziewczyny! Nie było mnie jeden dzień i ciężko za porodami nadgonić a co dopiero za postami ;) gratulacje dla nowych mam ;)

Ja wczoraj miałam tak słaby dzień że masakra. Ból głowy, wymioty, ogólna bezsilność uwaliły mnie w łóżku ale nawet nie miałam siły was czytać.
Objawów żadnych, jedynie krocze boli :/ dziś ma być wszędzie mega gorączka więc życzę powodzenia!

reklama
Czesc dziewczyny

nie ma mnie jeden dzien a tu takie zmiany!

Ewaelinka, Anna, Afja, gratuluje, nie wiem czy kogoś nie pominelam, za resztę dziewczyn trzymam kciuki.
toc to dopiero 3 sierpnia a sierpniowek z brzuszkiem jak na lekarstwo;-)

Ja korzystam z wolności poki moge. Codziennie gdzieś. Albo plaża, albo grill, sprzątam, robię zakupy, chce byc aktywna, zeby dojść do siebie po porodzie najszybciej jak sie da. Zazdroszczę wam pięknych porodów, ja chciałam sn najbardziej w świecie, niestety raczej decyzja w szpitalu bedzie ze cc. No ale muszę sie z tym pogodzić. Najważniejsze zdrowie małej.

Mamuskom życzę powodzenia w mamusiowaniu, pieluchowaniu i cycowaniu.

Asiolek nie. Ma sie zacząć akcja, wtedy do szpitala. Ponoć lepiej ciąć przy akcji i z rozwarciem, bo wody idą tez dołem i łatwiej czyścić macice.
Moja giń nie pracuje w tym szpitalu gdzie rodzę, dlatego nie mogła mi ustalić terminu. Jeżeli do 14 nic sie nie ruszy mam iść i przed 8 rano sie stawić i tyle.

witam:) super wyspana..moje dziecko to aniolek.cala noc spal i jakbym nie budzila na cyca to by wogole sie nie budzil...nawet pampers pełny nic nie przeszkadzal:)

kochane ile dziecko moze to smółke robić? bo mój od przedwczoraj po trochu, caly czas czarna jest ta kupka...
u mnie juz z pokarmem super, przez 2 dni troche dokarmialam , teraz juz nie musze:) maly sie super najada:)
po ilu dniach na pierwszy spacerek wyszliscie?
chcialabym dzis choc na chwile do ogrodu z malym isc ,po ilu dniach wy wyszliscie?

widze ze ruch na forum z porodami:) super:)
kochane dalej czekam na dane, narazie mam od 3 osob ale czekam bo chce chronologicznie datami to jakos poukladac. takze piszcie:-)

Cześć dziewczyny. Gratulacje, jeszcze raz, dla wszystkich nowych mam :) wydaje mi sie, ze nierozpakowane sierpniowki zostały juz w mniejszości - a to dopiero początek sierpnia.
Monya, Ulika- trzymam kciuki, choc tu juz pewnie gratulacje powinno sie składać.
U mnie oznak zbliżającego porodu brak - tzn wczoraj ryczałtem jak głupia z byle powodu wiec moze to cos oznacza ;) a tak to nic - nawet szyjka nie zakuje :no:

Proszę jak fajnie - jest weekend są porody:-D To ja się poiszę na następny;-)
Afia-Anetka gratuluję
Ulika Monya &&&&
Sierpniowa a Ty jak się czujesz?
Ja z małą wyszłam po niecałym tygodniu a pamiętam że był koniec września i ciepło było - położna stwierdziła że w sumie pierwszy spacer był przy wyjściu ze szpitala. Ale co położna to opinia.

Hej
Afja-Anetka gratuluję :) synek ma piękną wagę.

Ulika też już pewnie tuli dzieciątko.

Carine, Ewcia robiła smółkę przez 3-4 dni.

Ja totalnie niewyspana. W nocy 2 karmienia trwały w sumie 2,5 godz...

reklama
Do góry