reklama
monia456
Fanka BB :)
Asiołek siostra to się dzisiaj ze mnie śmiała że na dooopie nie mogę usiedzieć i szmatkę to sobie do ręki przykleiłam, Fajnie że córa tak fajnie spędza czas
Magda nas też troszkę przeraża taki kredyt ale ostatnio rozmawialiśmy o tym to doszliśmy do wniosku że zawszę część kredytu pokryć możemy z wynajmu mieszkania więc jest jakiś plus
Ewaelinka fajnie że tak miło wspominasz poród - dzięki za opis
PS Przepraszam, że post pod postem
Magda nas też troszkę przeraża taki kredyt ale ostatnio rozmawialiśmy o tym to doszliśmy do wniosku że zawszę część kredytu pokryć możemy z wynajmu mieszkania więc jest jakiś plus
Ewaelinka fajnie że tak miło wspominasz poród - dzięki za opis
PS Przepraszam, że post pod postem
magda37
Asiołek ja brałam kredyt jak dawali wszystkim.
Monia my też mamy zabezpieczenie finansowe w postaci mieszkania, ale wolałabym, żeby zostało dla syna, bo nam było ciężko zaczynać od zera, żeby jemu było łatwiej, a nie żeby poszło na długi rodziców.
A wracając do porodów to dziewczyny może u Was się coś rozkręcić, bo u mnie skurcze tylko straszaki , ja czekam, aż odejdą wody, to wtedy będę miała pewność.
Izis a Ty już śpisz?
Monia my też mamy zabezpieczenie finansowe w postaci mieszkania, ale wolałabym, żeby zostało dla syna, bo nam było ciężko zaczynać od zera, żeby jemu było łatwiej, a nie żeby poszło na długi rodziców.
A wracając do porodów to dziewczyny może u Was się coś rozkręcić, bo u mnie skurcze tylko straszaki , ja czekam, aż odejdą wody, to wtedy będę miała pewność.
Izis a Ty już śpisz?
katrina86
Mamusie jeszcze raz gratulacje :-)
Ania i ewelinka- wy to przyjaciolkami chyba zostaniecie juz takimi realnymi
Moj maly dzis slabo si e rusza ,ale za to raz na jakis zcas sie wygnie to wszystko mnie boli.
Piszecie o skurczach i liczeniu a ja nie wiem co to a jak to liczyc ?jedynie co mam to bole ,,miesiaczkowe'' i tyle
Czasem sobie mysle.ze juz moge urodzic ale zaraz przychodzi mysl,ze jednak wole jeszcze nie chce jeszcze tej niepelnosprawnej wolnosci.
Sierpien nastal i tak sie sypiecie,ze nadazyc nie mozna wiec postanowilam,ze bede tylko klikac lubie bo nie nadazam nad nowymi mamusiami i gratulacjami
Ania i ewelinka- wy to przyjaciolkami chyba zostaniecie juz takimi realnymi
Moj maly dzis slabo si e rusza ,ale za to raz na jakis zcas sie wygnie to wszystko mnie boli.
Piszecie o skurczach i liczeniu a ja nie wiem co to a jak to liczyc ?jedynie co mam to bole ,,miesiaczkowe'' i tyle
Czasem sobie mysle.ze juz moge urodzic ale zaraz przychodzi mysl,ze jednak wole jeszcze nie chce jeszcze tej niepelnosprawnej wolnosci.
Sierpien nastal i tak sie sypiecie,ze nadazyc nie mozna wiec postanowilam,ze bede tylko klikac lubie bo nie nadazam nad nowymi mamusiami i gratulacjami
Ewaelinka84
Ide spac jestem padnietaaaaa ,emocje gora !!!!!
Moze dzis w nocy przybedzie
kolejne malenstwo??az milo bedzie wejsc z rana :-*
Dobranoc
Moze dzis w nocy przybedzie
kolejne malenstwo??az milo bedzie wejsc z rana :-*
Dobranoc
magda37
Cisza bo pewnie wszystkie wyczekują skurczów.
Ja jestem gotowa na poród, wykąpana, nagimnastykowałam się z maszynką do golenia tylko nie wiem czy Hania jest gotowa
Ewaelinka dobrej nocy, należy Ci się porządny sen.
Ja jestem gotowa na poród, wykąpana, nagimnastykowałam się z maszynką do golenia tylko nie wiem czy Hania jest gotowa
Ewaelinka dobrej nocy, należy Ci się porządny sen.
carine
Skarby mamusi 2008/2014
Izis szybki i łatwy poród to i dziecko w dobrej kondycji to zdj robione po kapieli na drugi dzien,mały rozbudzony to i oczy szeroko otwieral
widzialam ze pisaliscie o cukierkach.ja mialam podpieta glukoze bo cukry lecialy wiec i cukierkow nie potrzebowalam
wszystkie dzieciaczki w galerii sliczne.zakochac sie mozna:-)
widzialam ze pisaliscie o cukierkach.ja mialam podpieta glukoze bo cukry lecialy wiec i cukierkow nie potrzebowalam
wszystkie dzieciaczki w galerii sliczne.zakochac sie mozna:-)
reklama
Sierpniowa
Ja myślałam, że jeszcze zdążę się zdrzemnąć chociaż, ale chyba już nie. Przeczyszcza mnie na całego, co raz jakieś skurcze się pojawiają.... I czekam co dalej;-)