reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Gorgusia... Póki co są nieregularne, ale intensywniejsze niz zazwyczaj. Ja za bardzo ruszać sie nie mogę bo masakrycznie puchną mi stopy, nie dość ze wyglada to dziwnie , to mam wrażenie ze do nich krew nie dopływa i boli to strasznie. Dziś popłakałam sie 2 razy bez powodu. Mam dość tych upałów. Gdyby było chłodniej pewnie lepiej byśmy tą końcówkę znosiły.

No racja. Gdzieś wyczytałam, że nagła zmiana nastroju może poprzedzać poród, zmiana samopoczucia, jakieś lęki nagle etc. :D

No a co do upałów to u nas 21, nie ma tragedii :)

Anna,, czy Tobie już czop kiedyś nie wypadł? Hm..masz to co "wypadło" czy poszło już w klozecie? Bo wydawało mi się, że kiedyś pisałaś, że czop Ci odszedł..

Aniu wpisz w Google czop śluzowy są zdjęcia może się wyjaśni. Ja nie oglądam bo się brzydze :) ale ja pod tym względem Jestem szurnieta :)

S tez mi tak powiedział, że Kostek na dniach bedzie bo jestem rozdrażniona i zmęczona. Ale Ameryki chyba nie odkrył. Wczesniej czy pózniej bedzie.
Póki co czekam na wizytę w pon u lekarza i we wt na żelaznej na ktg.

Do mnie K. mówił przed wizytą że zapyta lekarza czy by mnie nie mógł do szpitala już zabrać ;) a ja zapytałam czy też by chciał vżebym już urodziła. A on mi na to "nie. Ale chodzisz już ciągle zmęczona i wkurwiona to może lepiej by było" ;)) mord wtedy mi się włączył. To był ten moment kiedy facet tłumaczy sobie wszystko hormonami i ciążą :)

Ja zaraz do mamy jadę z kwiatami. Wnuczka ma we dupie prezent dla babci ;D

Izis - natchnęłaś mnie nadzieją :) może ta moja nerwowość to jednak dobry znak. Póki co wyładowałam się na muchach w domu - przynajmniej jakiś pożytek z mojego podminowanego nastroju.

Anna - też obstawiam że to czop. nawet jak kiedyś Ci wypadł to czasem schodzi w częściach. A jak tam twoja mama Aniu? Dawno nic nie pisałaś, czyżbyś była już sama?

reklama
Dobrze, że tych humorzastych jest więcej :D.
Anna a może to po badaniu? Plamiłaś? Ja nie raz też takie coś dziwnego brunatnego miałam. Mi dziś odeszła część czopa, ale zdecydowanie galaretowata była. ;)

Do góry