reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ojej poszlam sie przejsc.... i ledwo doszlam. Duhota raz spojenie dwa. Niedaje rady chodzic.
Z tym czopem to wlasnie dziwne. Bo tez mi sie wydawalo ze odszedl.
Izis poszlo do kibelka.
Co do mamy Ulika wole juz nic poprostu niemowic...

Cześć kochane po południu
Jejuś jaka boska pogoda! jakieś 20 stopni, wieje wiaterek, od razu samopoczucie inne! ;-)
Posprzątałam kuchnię i łazienkę, w poniedziałek mam zamiar posprzątać pokoje tak dokładniej, bo dziś tylko kurze pościerałam ;-) i co? i czuję się rewelacyjnie :no: matko piszecie o skurczach, a ja kolejna ciąża i nie mam pojęcia jak wygląda skurcz :zawstydzona/y:
Ja dziś nie podminowana bo nie mam na kogo :-D chłopa nie ma cały dzień, a Martynka dziś grzeczna i nie denerwuje mamusi ;-)
Eh jeszcze tydzień! za tydzień o tej porze to mam nadzieję, że Kornelka już będzie z tej strony brzuszka :-)

Próbowałam sie zdrzemnac ale w dzień nie potrafię...a tydzień temu umialam. Dziś jestem po dwóch czopkach i rycynie i NIC! Jak do pn sie nie ruszy idę do lekarza,bo zatruje sobie organizm...masakra,nikomu nie życzę....

A ja juz z implantem...
Byłam u ginekolog z Kamila. Kurcze tak z jedna to sie łatwo ogarnąć ;)

Mam dosyc mojej bladej jak dupa skory. Czy myślicie, ze mozna jakis balsam brązujący zarzucić na skórę jak sie karmi?
Jakis opór mam, no ale przecież to tylko na poziomie naskórka działa.

Mi sie juz powoli zaciera jak to było w ciazy, a tutaj wciaz tyle brzuchatek.
I choć wciaz raduje sie tym jakam teraz sprawna i samodzielna to jednak czasem zatesknie z tamtym wtajemniczonym kregiem - książeczka ciazy, usg, ktg, brzuszek itd..

Dopadlo mnie zmęczenie... Zawsze uważałam, ze bezsenność ciazowa to nic w porównaniu z ta turtura nieprzespanych nocy i pracowitych dni po nich, która przychodzi po porodzie.
No ale kiedys muszą zaczac przesypiac noce :)

Fiufiu tez sie nie zalatwiam, juz 3 dzien.. Naturalne metody nie pomagaja, jestem na czopku I poki Co nic.. Do tego jem zelazo 600 mg.. Mam bole potworne, takie Skurcze..
A po samej cc to biegunka byla kilka dni.. Oszalec mozna..

Cwikla- też sralam po gaciach. Teraz w szoku jestem że poród tak szybko minął. Niby kilka godzin a ucieka w niewiarygodnym tempie. Dziś mam mega zakwasy,bo wykonałam kawał dobrej roboty. Ty też dasz radę. Będzie dobrze. Położne w tym szpitalu to anioły.

reklama
Tak. Był mąż i spisał się na medal. Jego pomoc była nieoceniona. Ja to teraz w tym szpitalu to trochę jak na wczasach się czuję ;-) tylko leże i karmie. Powrót do domu to dopiero będzie...

Do góry