reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ja też Ci tego życzę :) u mnie wizyta opisana na odpowiednim wątku :)

Wczoraj zachęcałam do miłości K. to nie wziął tego pod uwagę ; p dzisiaj lekarz go zachęcał - to on dzisiaj nocki zaczyna ;) ALE miał brać urlop od poniedziałku i chyba na tyle przejął się wizytą i tym, że tak czy owak w ciągu 1, 5 tygodnia sytuacja się rozwiąże, że zapowiedział mi, iż idzie dzisiaj do pracy i wypisuje urlop od jutea żeby być w domu. Na wizycie nic się nie odzywał, ale miałam wrażenie, że jest mocno przejęty :)

Jestem zmęczona. Jeszcze od jakiegoś czasu boli nbie dziąsło i ząb leczony kanałowo kilka lat temu. Posypał się całkiem w ciąży. Muszę się go pozbyć po porodzie, a do tego czasu jakoś z nim wytrzymać.

Aa lekarz jak mnie badał to mi tam coś stymulował i pytał czy boli l. Faktycznie bolał wtedy brzuch jak mocno na okres. Zadziwiające, jak to wszystko działa :)

Jutro urodziny mojej mamy, jakby udało się jutro to by miała prezent :D

Izis to bliżej niż dalej. Mój M. ze mną na wizyty nie chodzi, bo jeszcze usłyszy, że trzeba pośpieszyć małą i się pomigdalić :o a że blokada ciągle jest to już mu chyba odpuszczę :)
To życzę urodzinowego prezentu dla mamy, dwa w jednym, bezkosztowo i żaden prezent nie przyniósł tyle radości. :D:D:D

Ostatnia edycja:
Madison Przykro mi slyszec, ze pojawil sie problem. Oby Pomoglo jak nalezy a drugiej coreczce witaminki wystarczyly.
Ewaelinka powodzenia, kciuki zacisniete za szybki porod.
Anna Oby jednak sie rozkrecilo, czas najwyzszy :-)
Asiolek, zdrowia dla meza Co bys planow nie musiala zmieniac.

Do okna przyjda.. Za miesiac! To jedyne w naszej sypialni..
Dzis spacer, super udany. Moje cycki coraz lepiej, walcze z kiepskim samopoczuciem, poki Co daje rade :-)
Znalezlismy chyba smok idealny z nubiego. Jud tez je lubila, latwo uchwycic Bo tarcza wielka I smok dluzszy.

U was widze duzo sie dzieje, podczytuje Caly czas I mysle o Was :-)

Anna- ale skoro na kibelek ciagle cie goni to i moze jeszce spowodować reakcje. Ja to czuje, ze znowu pójdę spać i sie okaze, ze nocna relacje z porodu przegapiłam ;)

reklama
Właśnie, to w końcu ruchy jelit pobudzają skurcze. Więc anna jeszcze wszystko jest możliwe :) a może bachnij sobie jeszcze tego oleju :D

Magda, przez cały okres ciąży jak byłobjakieś zbliżenie tobz mojej inicjatywy. Potem plamienia i zakaz. Potem K. już się bał i zdecydował się na celibat. A teraz jak było można to on chyba dalej się boi. Ja się tylko cieszę, że usłyszał to od lekarza bo często jak ja coś powiem to tak jakby nie ma to "posłuchu", ale jak lekarz powie...to co innego. Tyle że teraz to chyba mało mu się podobam, więc nawet jak będzie urlop to chyba nic z tego :)

Do góry