reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Afja to moze jeszcze raz :-D
Gorgusia a ja obstawialam ze urodzisz w pracy ;-)
Wiekszosc juz pewnie spi :-/
Ja dzis chyba za nocna zmiane robie

Witamy sierpień !!!

Gorgusia...minimum 2 doby, ale jak ponoć wszystko jest ok to możesz na własne życzenie się wypisać po jednej , a w drugiej przyjść na przegląd.

PS. A jak tam z tą duchotą? To stare mury, napisz proszę że jest znośnie;)

Jest znośnie. Dziś nawet nie odczułam upału. Czyli w sobotę miną dwie doby :-) chcę do domu,do Kaca. Ogarniać się w rzeczywistości. Tu ciągle płacze i krzyki jak to w szpitalu polozniczym.
Monya,Cwikla,Afja- jeśli będzie szansa to polecam Wam Dom Narodzin. Chyba że macie przeciwwskazania albo koniecznie chcecie zzo. Chyba nigdy nie byłam tak dumna z siebie. Ciało kobiety jest niesamowite!

reklama
Ewaelinka trzymam kciuki za szybki poród.
Ja właśnie zrobiłam przerzut Hani na drugi cycek, oczy jak 5 zł i ani myśli o spaniu. Zmęczenie daje o sobie znać.

Do góry