reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ależ się dzisiaj dzieje...

Madison...bedzie dobrze, szkoda tylko że to Was kosztuje, ale na dzieciach się nie oszczędza.

Gorgusia...chyba pól Londynu a nie Warszawy;)

Anna...czekamy na rozwój akcji..może w połączeniu z nocnymi skurczami coś ruszy.

Asiołek...mój od 2 tyg ma podagrę. Przyczyna choroby ta sama co u Twojego tylko gdzie indziej umiejscowiona. Tak więc kuleje, stęka, jęczy więcej niz ja. No i niestety restrykcyjna dieta.

Na mnie piłka tez nie działa. Tylko ulgę w kręgosłupie czuję. Bavarię jablkową pije w te upały po 3 dziennie i tez nic.

Ewaelinka...kciukam za szybkie rozwiązanie.

Afja... Czy mi się wydaje czy Ty też będziesz uderzać na Żelazną?

Ostatnia edycja:
reklama
Ania nie smutaj. Widocznie musimy być cierpliwe i czekać aż dzieciaczki same zechcą wyjść. Mój póki co zaczyna wygibasy- chyba nici z porodu dzisiaj;-)

Oj ale się działo! tyle mamuś w czwartek :-) super dziewczyny

Biżuteria przy cc - u mnie kazali wszystko ściągać, tzn. łańcuszek, pierścionki, kolczyki

Przepraszam, że się do Was nie odniosę, ale ledwo żyję! ostatni dzień m-ca w firmie bywa bardzo cieżki ;-) więc jestem dziś wypompowana ;-)

Dobrej nocki

Ania miałam nadzieję, że olej pomoże. Widocznie jeszcze nie czas.

Dobrej nocy ... Jestem baaaardzo zmęczona robieniem niczego...

Afja...no jeszcze ja i Ćwikła zostałyśmy do wspólnej poporodówkoej imprezy na Żelaznej, bo Gorgusia się wyłamała, albo przetarła szlaki, jak kto woli;)

reklama
Aniu pamietasz mialysmy byc razem to licze na to ze bedziemy i wierze gleboko ze olejek sie sprawdzi :-) :-*

Dziekuje dziewczynki za kciuki na pewno sie przydadza i prosze o jeszczeeee bo strach paniczny mnie ogarnia :-/
Ja juz po pierwszym ctg i skurcze sliczne regularne dostalam jakis czopek zeby ulzyl bolowi i rozluznil dodatkowo szyjke ,welfron juz tez w lapce ----zastanawiam sie czy wreszcie sie ruszy samo czy bede potrzebowala jutro pomocy ??
Wlasnia wychodzila do domu jedna hebamme i mowi do mnie ze wraca jutro popoludniu i jak mnie zobaczy jeszcze na porodowce to mi kopnie w tylek takze jestem dobrej mysli i chcialabym sie juz Wam chwalic .....
Caluje wszystkie :-*
Napisze po wieczornym macanku czy cos sie rozszerzam

Do góry