reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
EWAELINKA &&&&& mocne! Oby szybko i malo bolesnie ;-) no i niech bedzie SN!

ANNA za Ciebie rowniez :-) moze masz taki prog bolu ze czujesz je słabo?

Ewaelinka trzymam kciuki&&&
Anna coś się rozkręca:)

Ulika u mnie nic a nic,czasem jakiś mały krótki skurcz i tyle...podejrzewam że i tą ciążę przenoszę. A jestem praktycznie cały dzień na nogach,siedzenie czy leżenie mnie nudzi. Już nie mam co prasować i prać:) W domu poodkurzane,okna pomyte. Nuuuuda:)
Szkoda mi tylko tego,że M ma od poniedziałku urlop a dziś już czwartek. On sobie zajęcie koło domu znalazł,bo jest co robić,a ja pewnie urodzę jak wróci do pracy. I jeszcze od jutra synek już w domu,bo na cały sierpień mają wakacje. Na szczęście od soboty babcia będzie do dyspozycji przez 2 tygodnie.

Cześć dziewczyny ,na początku gratuluję wszystkim rozpakowanym i życzę zdrówka dla dzidziusiów.Ja już z Zosią w domu od poniedziałku,urodziła się w piątek :-).Przepraszam że tak ogólnikowo ale przez miesiąc w szpitalu dostawałam końskie dawki leków na ciśnienie i prawie w ogóle nie kontaktowałam co się dzieje w koło mnie.Jedyne o czym myślałam to czy nie zaszkodzą one mojej córeczce ,ale pocieszałam się że jestem w jednym z najlepszych szpitali w warszawie i widać było że lekarzom też zależy żebym za wcześnie nie urodziła i żeby dziecku nie zaszkodzić.

Ojaka - właśnie jeszcze te sprawy "okołoterminowe" też ważne. Ja mam z kolei tylko do jutra L4. Wizyta we wtorek. Jak trafię do szpitala w nocy po północy w pon. to nie wiem co zrobić z dniem poniedziałek :) może wyproszę w szpitalu, ale jednak wolałabym albo wytrzymać do wtorku i po wizycie być spokojna że mam zwolnienie albo... dziś :)

Anna - wydaje mi się że jednak do nocy Ci się rozkręci. Wiek ciąży masz naprawdę "słuszny" :) Trzymam kciuki.

Asiołek - co u Ciebie? Jakoś tak niewiele piszesz.. ok?

Dziewczyny dzieki za kciuki ale chyba jednak Tomcio pojdzie w slady brata o urodzi sie po terminie. Jakos nieczuje zeby to mialo byc to mimo ze te skurcze sa i mimo oleju " napędowego" nic z tego nie będzie. ..

Ulika ja mam bardzo podobną sytuację z L4. Zwolnienie mam do 5 sierpnia, a wizytę 7 sierpnia. Jeszcze jakbym urodziła 6-stego to już macierzyński, a jak 7-ego i nie zdążę iść na wizyte po L4 to też mi zostaje "pusty" 6 sieprnia:) Niestety ja mam takie szczęście,że pewnie urodzę tego 7-ego:)
Mam ktg 5 sierpnia i zapytam w szpitalu czy mogą mi tam wypisać.

Stokrotko to gratulacje :))))))

Ulika :) ja mam się nieźle :) dolegliwości te same co zwykle ale nieco martwię się mężem. Lekki zaczynają działać da v rade już nabrać powietrza :) liczę, że będzie ok

reklama
Do góry