reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Anna - a dużo tego łyknęłaś?

Piszecie o biżuterii, ja mam nadzieję że na nagłe cc nie trafię. A jeśli, to mogę pomarzyć o ściągnięciu obrączki. Pierścionki to jeszcze jakoś by zeszły ale obrączki nie ściągałam nigdy i teraz to już dosłownie "zarosła" nawet jej do kostki nie dosunę nie mówiąc o tym aby zeszła z palca.

reklama
Anna- to taki ładny kieliszeczek :) spóźniony toast imieninowy można powiedzieć.. :)100 lat!
Czekam na rozwój akcji, jak pójdzie tak szybko jak u Fiu Fiu to może jeszcze lipiec zahaczysz? &&&

Carine, Gorgusia moje gratulacje!! :)
Anna trzymam mocno kciuki! :)

Dziewczyny normalnie sie topie na zewnątrz 34 stopnie a mieszkaniu mam ponad 27...a wiatrak chodzi non stop...siedze w samej bieliźnie i sie rozpływam...

Izis86 ja tez mam metalowy drucik na zębach tzw retencje i do tego 2 implanty zębowe. Miałam już w tym robioną tomografie więc na pewno nie jest przeciwskazaniem. :) Ja na wszelki wypadek i tak zwykle informuje lekarzy o tym fakcie :)

Wczoraj miałam pare skurczy po około 40 sekund co 20 minut ale mnie coś odpuściło a dziś na razie cisza...mój mąż już się nie może doczekać...co chwila dzwoni z pracy czy są jakies zmiany i czy jedziemy na porodówke hehe :D

natkusia dodasz mnie do zamkniętych wątków??? Chętnie tez bym się w nich udzieliła...Pisałam ci juz PW ale nie wiem czy doszedł...

Ojaka - a u Ciebie jak tam? Jesteśmy na jednaj "linii" wiec zastanawiam się właśnie czy coś u Ciebie zwiastuje czy cisza? u mnie - cisza.

GORGUSIA - bardzo sie ciesze i ogromnie gratuluje! Czekam na relacje. Dom Narodzin - no to nas zaskoczylas, wszystkie jestesmy ciekawe jak tam jest :)

CARINE - gratuluje! Odpoczywajciei cieszcie sie sobą!

Przekazuje gratulacje od MARTUSKI, która wciaz dzielnie czeka na swoja kolej!

reklama
A ja siedze i na razie zupelnie nic. Cos mi sie niewidzi zeby zadzialalo. Z nudow stroik zrobilam juz. A mial to zrobic malz...

Załączniki

• 1406811501954.jpg
    1406811501954.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 68
Do góry