reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Anna tak sobie myślę że może poćwiczyć trochę, przysiady, schody, piłka. Jejku ale fajnie coraz więcej mamusie.
My dziś z racji "ochlodzenia" do 25 stopni poszliśmy na pierwszy spacerek. Dziewczyny czy Wy też jesteście tak bardzo zakochane w swoich malenstwach.
Fiufiu moja haneczka tez ma zamienione dzień z nocą. Oczy mam na zapalkach.

reklama
gorgusia gratulacje i dla ciebie:) ja do wczoraj na patologii bylam, dzis mialam miec wlaczona insuline bo cukry skakaly ale udalo sie uniknac..wczoraj o 22:30 odeszly mi wody, wiec wzieli mnie na porodowke ale akcja sjurczowa slaba , cala noc przespalam pod ktg. o 7 dostalam oksy i poszlo bardzo szybko. maly dostal 10 pkt, teraz zasnal po cycu a ja czuje sie super, nie nacinali mnie ani nie peklam.super:) nie odzywalam sie ale was czasem czytalam.mialam dzis wyjsc do domu a tu niespodzianka:)jak wroce do domu wstawie zd

Gorgusia śliczny Antoś i już miłośnik motorów :D

U mnie cisza... nic spacery sprzątanie i dźwiganie starszaka... jak się chce to nie bo po co w najmniej oczkiwanym momencie....
ale czasem mam nadzieję, że jak będę myśleć wody odchodźcie to w końcu odejdą hehe

No wlasnie Ewcol ją nie wiem kiedy iść na pierwszy spacer...i w ogóle jak sie za to zabrać.jestem sama całe boże dnie do 21:00 a wózek z drugiego piętra znieść i kiedy wyjść ? Po karmieniu czy jak? Nie paietam

Cholerka, ze tak zacznę...

Kamila ma anemie, 8 hemoglobiny i cos tam niskie :(
Omawialismy możliwości jeszcze na oddziale i trzeba albo robic przetaczenie krwii, co podobno jest juz nie polecane, albo jest procedura leczenia 4-6 tyg, dwa razy w tygodniu cos tam podają na oddziale, za pierwszym razem z pieciogodzinna obserwacja. Nie wiem czy NFZ to ma, oni chyba przetaczaja. Medicover ma, za drobne 2.5 tysiąca...

Jutro zaczynamy, takze widac nie trzeba było sie tak żewnie zegnac z oddziałem ostatnim razem, bo znowu bedziemy tam gościć i to często.

Umowilam sie tez na ten implant antykoncepcyjny, najlepiej go zakladac 4 tyg po porodzie, u mnie zaraz 5 bedzie wiec dzialam. Coz robic.

Drogi dzien mniej jutro czeka :/ Bo oczywiscie dziewczyny maja 3 miesieczna karencje w abonamencie na leczenie szpitalne.

Na pocieszenie Natalii wystarcza zwykle witaminki krwiotworcze.

Madison przykro mi z powodu Kamilki. Trzymam kciuki,aby dobrze reagowała na leczenie.
Ania najwyżej porządnie Cię przeczyści;-), ale myslę,że za chwile będzie akcja.

ANNA - poczatek jak u FIUUFIUU czyli jest dobrze :)
Bedzie lipiec czy sierpien? ;)

A ja przynajmniej wiem, ze moja cora nie musi byc az tak blada, moze jak krew sie poprawi to nabierze kolorów.

reklama
Do góry