reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ale super gratulacje dla Carine i Gorgusia brawo dziewczyny. Buziaki dla dzieci.
Anna mocno trzymam kciuki zeby się rozkrecilo.
Madison brawo dla dzielnych dziewczynek
Asiolek współczucia dla meza

reklama
Jejku co tu sie dzieje , co chwile ktos rodzi :) chyba naprawde zostane sama do konca sierpnia albo wogole przeniose sie na wrzesnien bo pewnie przenosze :p
U mnie bol plecow nie przeszedl a sie nasilil i najlepiej lezec mi na podlodze!
Mojemu m zrobilam wczoraj szkole przetrwania ja lezalam a on wszystko robil nawet obiad ugotowal Igorowi co nigdy sie nie zdarzalo !!!!! Jak mus to mus ! ;) niech wie jak ja sie czuje. :)

ANNA czekaj jak Cie dorwie :-D

GORGUSIA sliczny Antos :-)

MADISON dzielne kobietki ;-)

Coraz wiecej mamusiek :-) zaraz zaczna sie tematy typowo dzieciece :tak:

u nas też coś na burzę się zbiera ale pewnie będzie jak wczoraj... zbiera się zbiera i zebrać nie może :)

Mąż zasnął... leki przyjęte i czekam jak to się wszystko rozwinie... oby podziałały...

Ja za chwilkę znów zaprzyjaźnię się z wanną :)

Liczę, że ten czwartek będzie owocny na forum bo tak się ładnie zaczął :) Anna dawaj znać jak coś beędzie się działo :)

Asiołek przykro mi z powodu męża. Jeszcze teraz... jak ja mam atak woreczka to to jest okropne, więc nie chcę się domyślać jak on się teraz czuje. A w perspektywie operacja :(

Anna uśmiałam się z Twojego obsrania :D ale racja, ja też zawsze myje się przed imprezą/wyjściem itd. Co by być na świeżo :D

U nas na burzę się zbiera od wczoraj. Przedwczoraj zagrzmiało, lunęło, popadało fest z 3 minuty i po burzy :D

Aaaaa wszyscy dzwonią i pytają, czy urodziłam, nawet koledzy K. yylko po to dzwonią ;))) można zwariować ;)

reklama
Carine Gratuluję!!!

Gorgusia gratuluję i wybaczam;)!
Rownież czekam na relacje z DN.

Ćwikła...to zostałyśmy we dwie.

Do góry