reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ale sie dziewczyny posypalyscie :) czy juz połowa sierpniowek urodziła w lipcu? :)

Kaspian- ha miałam racje pisząc, ze jesteś pierwsza w kolejce do porodu ;)
Ewcol- troche sie nameczylas w ciazy, ale najważniejsze ze masz juz swoj skarb przy sobie
FiuuFiuu- to teraz jak przekroczę 40 tydzien, to bedzie mnie ten olejek nęcił ;)

Oficjalne gratulacje idę złożyć to wątku gratulacyjnego ;)

Madison- wszystkiego najlepszego dla synka!

reklama
Ewcol gratulacje
Kaspian - tobie chyba też, ale czekamy na więcej informacji, co i jak
Fiufiu - no, dzielna i odważna babka z Ciebie.... super, że Irenka już z Tobą
Anna trzymam kciuki, może się coś rozkręci
Madison - sto lat dla synka i dla dziewczynek za ukonczenie 4 tygodni. Udanej imprezki urodzinowej

to chyba ja pierwsza w kolejce na sierpień, taaa... zycie takie niesprawiedliwe ;-) u mnie oczywiście nawet grama skurczy nie było, nie ma..... to jeszcze pochodzę w tej ciązy

Madison 100 lat dla synka.
Ewaelinka Anna życzę szybkiego obrotu spraw.
Dla pozostałych również.
Ja nie mam odwagi na razie opisać mojego porodu. Może w innym czasie.
Teraz na razie walczymy u mnie z wysokim cukrem a u Hani z niskim. Czy to się kiedyś skończy. Przeklęta cukrzyca

Dziękuje Wam kochane za życzenia dla mojego chlopczyka :)

Kurcze blade, w nocy jedna miała problemy ze spaniem i sie często wybudzala, a teraz druga :(

Taki urok blizniat, jak sie dogadają to moga całe dobe człowiekowi rozwalić...

Chłopaki pojechali po tort w kształcie kopajki (koparki), ja miałam tu szykować, a musiałam panny rozdzielić i jedna bujam w kolysce, probujac cos zrobic, bo czas leci. Marzy mi sie samobujajaca sie kolyska...
I kran z mlekiem moim...
I zeby dzieci mozna było przewijac co drugie karmienie...

WYCZEKANY - one sa dwujajowe, zupełnie inne, od razu sie to rzuca w oczy, nie sposób je pomylić. Sa podobne jak typowe rodzeństwo,
Z czego ja sie bardzo ciesze :)
Poki co żadna nie jest blondynka, ale nie tracę nadziei ;)

reklama
Madison Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka! Mam nadzieje, ze jest zachwycony prezentem.

Gorgusia Ty to masz pecha rzeczywiście i tylko tydzien chciałaś sie pobyczyc i jeszcze pewnie nie wyjdzie. Przy wypadnietym dysku ból
okropny. Współczuje.

Dziewczyny tak duzo już z Was tuli swoje skarby, a mi ten czas wydaje sie tak odległy jakbym była w 6 M-cu conajmniej. Fakt już brzuszek ciązy i opadł nieco, ale jakoś nie czuje żeby poród był za rogiem i tak sie zastanawiam czy jak mnie dopadnie to moja psychika to wytrzyma...

Do góry