reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ale sie dziewczyny posypalyscie :) czy juz połowa sierpniowek urodziła w lipcu? :)

Kaspian- ha miałam racje pisząc, ze jesteś pierwsza w kolejce do porodu ;)
Ewcol- troche sie nameczylas w ciazy, ale najważniejsze ze masz juz swoj skarb przy sobie
FiuuFiuu- to teraz jak przekroczę 40 tydzien, to bedzie mnie ten olejek nęcił ;)

Oficjalne gratulacje idę złożyć to wątku gratulacyjnego ;)

Madison- wszystkiego najlepszego dla synka!

reklama
Ewcol gratulacje
Kaspian - tobie chyba też, ale czekamy na więcej informacji, co i jak
Fiufiu - no, dzielna i odważna babka z Ciebie.... super, że Irenka już z Tobą
Anna trzymam kciuki, może się coś rozkręci
Madison - sto lat dla synka i dla dziewczynek za ukonczenie 4 tygodni. Udanej imprezki urodzinowej

to chyba ja pierwsza w kolejce na sierpień, taaa... zycie takie niesprawiedliwe ;-) u mnie oczywiście nawet grama skurczy nie było, nie ma..... to jeszcze pochodzę w tej ciązy

Madison 100 lat dla synka.
Ewaelinka Anna życzę szybkiego obrotu spraw.
Dla pozostałych również.
Ja nie mam odwagi na razie opisać mojego porodu. Może w innym czasie.
Teraz na razie walczymy u mnie z wysokim cukrem a u Hani z niskim. Czy to się kiedyś skończy. Przeklęta cukrzyca

Dziękuje Wam kochane za życzenia dla mojego chlopczyka :)

Kurcze blade, w nocy jedna miała problemy ze spaniem i sie często wybudzala, a teraz druga :(

Taki urok blizniat, jak sie dogadają to moga całe dobe człowiekowi rozwalić...

Chłopaki pojechali po tort w kształcie kopajki (koparki), ja miałam tu szykować, a musiałam panny rozdzielić i jedna bujam w kolysce, probujac cos zrobic, bo czas leci. Marzy mi sie samobujajaca sie kolyska...
I kran z mlekiem moim...
I zeby dzieci mozna było przewijac co drugie karmienie...

WYCZEKANY - one sa dwujajowe, zupełnie inne, od razu sie to rzuca w oczy, nie sposób je pomylić. Sa podobne jak typowe rodzeństwo,
Z czego ja sie bardzo ciesze :)
Poki co żadna nie jest blondynka, ale nie tracę nadziei ;)

reklama
Madison Wszystkiego najlepszego dla Twojego synka! Mam nadzieje, ze jest zachwycony prezentem.

Gorgusia Ty to masz pecha rzeczywiście i tylko tydzien chciałaś sie pobyczyc i jeszcze pewnie nie wyjdzie. Przy wypadnietym dysku ból
okropny. Współczuje.

Dziewczyny tak duzo już z Was tuli swoje skarby, a mi ten czas wydaje sie tak odległy jakbym była w 6 M-cu conajmniej. Fakt już brzuszek ciązy i opadł nieco, ale jakoś nie czuje żeby poród był za rogiem i tak sie zastanawiam czy jak mnie dopadnie to moja psychika to wytrzyma...

Do góry