witam dziewczynki
Atana super,że znasz juz termin..u mnie to taka niewiadoma, chyba bym wolala wiedziec kiedy ten dzien nastapi a nie czekac tak jak na zbawienie.;/
gorgusia pracujesz u siostry? kurcze dziewczyno, to juz 39 tc wiec powinnas juz sobie dac spokój z pracą i czekac w domciu na rozwiazanie.
ewcol niby czekanie na poród w szpitalu jest gorsze to fakt, ale przynajmiej jestes pod opieką, ja np po terminie bym wolala isc do szpitala, czulabym sie bezpieczniej.
Ewelinka jak to brzmi, zachaczajac na poddaszu o męża
a mój maz teraz mnie unika, bo stwierdzil,że mam urodzic dopiero jak on bedzie na urlopie, czyli od 4 sierpnia
a wtedy powiedzial,że i 5 razy dziennie będzie..powiedzialam,że trzymam za slowo, ciekawe
tez mam ochote na frytki i na lody! modle sie by ten cukier mi wyszedl dobrze dzisiaj to sie nie opre
fiuufiuu w aptece ten olej mozna kupic? zdradz sekret jakie proporcje i z czym ty go pijesz
ulika u mnie tez sprzatanie nie pomaga, schylam, sie kucam, wyginam i nic
zauwazylam tylko ,że jak dluzej jestem na nogach to uplawy sie zwiekszaja, nic wiecej...
barbarka ale masz fajnego śmieszka:-)
izis ja salaty lodowej nie jem od tego czasu jak nam babka na wykladach opowiadala jak przy niej kiedys pracowala..mowi ,że chemii w niej wiecej niż pożytecznych rzeczy..jak pryskali to cala byla biala a tego nie wyplukasz bo to wszystko w liscie wsiąka...
gawit moj synek ostatnio wyciagnal sobie materacyk z łózeczka turystycznego i bawil sie w domek a materac dawal jako dach, tez nie mialam nic przeciwko, bez przesady:-)
lilith trzymam kciuki, fajnie ,że juz bedziesz po:-)
kahaka super,że juz wychodzicie do domku;-)
odprawiłam męża na uroczystość i na tą planowana impreze..chcialam jechac choc na pierwsza jej czesc bo pozostale dziewczyny sie wybieraja ale na 15 mam to ktg wiec jestem uwiązana:-(
ehh chcialabym juz urodzic bo wszystko mnie dobija , nie umiem na niczym innym skupić uwagi jak na tym kiedy sie wkoncu zacznie...mam juz dosc i psychicznie czuje ze wysiadam....
nic musze troche popisac bo w przyszlym tyg musze oddac ksiazki..milego dnia.odezwe sie pewno po ktg