reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Fiuu- to może jednak dziś Wasz dzień.
Kac póki co ma temp i wysypke w buzi. Ciągle pokazuje,że go boli buzia i każe psikac tantum verve.
Amelia- a lekarze co na bostonke u cory i Twój poród i pojawienie się małżeństwa? Mnie google nastraszyly.
Dziś znowu ruszamy do lekarza. Znaczy M rusza bo ja pracuję...
Mi się nie chce wykurzac Antka... Gdyby Kacper był zdrowy to inaczej a tak to wręcz się stresuje,że zachce wychodzić. Jak Miś wyzdrowieje to wtedy niech się rodzi ;-)

reklama
Witajcie kuleczki :-)
Ja wyjatkowo ta noc przespalam ale znowu wybudzil mnie kibelek czuje sie jakos nie takos :-/
I do wszystkiego bardzo rozbolaly mnie udaaa tak wiem wiem zjawiam sie by wam pomarudzic ale co tam musze :-(
Gratuluje i zazdroszcze wszystkim Mamusia chyba tez juz chce miec nawal pokarmu chodz czasem jak przyjdzie skurcz nachodzi mysl ze ja nie chce!!!!!
Fiufiu ,Ania moze kiedys doczekamy sie tych porodow ???Lilith myslami jestem z toba juz w drodze do szpitala i czekam na wiesci &&&&&&
Wyczekany gratki37 tyg :-*
Izis mnie tez tak ostatnio deszczyk uspokoil :-)
Barbarka kwestia budzika jest u nnie praktycznie codziennie kiedy moj m. Ma na rano -takze lacze sie z Toba i mowie budzika smierc ;-)
Asiolku do niedzieli juz nie daleko ja jak bylam yeraz w szpitalu z falszywym alarmem to pani ordynator i tak byla zadiwolina a moj sie smieje ze wyjdzie na to ze porod mi beda wywolywac (mam ochote go udusic za te teksty )
Wszystkim mamusia powrotu do kondycji i duzej ilosci mleka zycze :-*
Chorujacym dzieciaczka zdrowia i mozliwosci korzystania z lata !!!
Nam upierdliwym i obolalym zycze aby wreszcie akcje sie rozwinely :-D
Milego czwartku!!!!!

Fiuu moja mała to ma raczej "we dupce" to wychodzenie :)
Za tydzień mam termin, za dwa szpital jak nic się nie wydarzy. I pewnie będzie tak jak czułam, że skończy się na tym wywoływaniu za 2 tygodnie. Bo kompletnie nic się nie dzieje :)
Od dzisiaj mam te ruchy liczyć i już mnie to stresuje :p

Hej marudzące :-) Pozwólcie, że się do Was przyłącze:-D Znów w nocy wstałam cała mokra- tzn. spocona. A jest przecież już chłodniej, całą noc lał deszcze:confused: Brzuch znów zaczyna boleć jak na okres, młody rusza się coraz mniej do dwóch dni. Ale jak już poruszy główką, czy połaskocze mnie rączkami to od razu biegam do łazienki, bo czuje duże parcie na pęcherz. Mógłby już powoli wychodzić na świat:-):-) Zaczyna mi się faza myślenia, jak to będę kładła go do łóżeczka, chodziła z nim na spacery, przytulała, przewijała itd. :-)
Aaa i zauważyłam u siebie ciekawą rzecz- moje płaskie dotychczas sutki, coraz częściej stają dęba :-):-):-) ku mojej i męża uciesze :-):-):-)

Widze że już wszystkie powstawaly ;) ja że już nie śpię od dłuższego czasu zdążyłam wstawić pranie i ogarnąć szafe. Pogodzilam się z losem i posegregowalam ciuchy w które raczej dupska juz nie zmieszczę :((( od poprzedniej ciąży łudzilam się że może jeszcze kiedyś ale chyba nie ma szans. Za to młodsza siostrzyczka ucieszy się na bank bo zawsze jak przyjeżdża w odwiedziny to mi coś podpie* z szafy a tu niespodzianka-sama jej dam.

Zrobiło mi się mnóstwo miejsca w garderobie więc zrobiłam kącik dla mojej księżniczki - nie bedzie się biedna w komodzie gniezdzic ;) może jak się urodzi to nie doceni kreatywności mamy ale za pare lat napewno ,)

Sierpniowa z tymi sutkami mam podobnie , z tym że ku męża uciesze sutki mam teraz jak kiedyś całe piersi :) no i stoją jak wentyle od rowera ;)

Ostatnia edycja:
Witam. Dzisiaj się wreszcie wyspałam. Trochę chłodniej się zrobiło, to i śpi się lepiej. Co do budzika nad ranem przeżywam to codziennie. Mąż ustawi, budzik dzwoni, ja jego budzę, on śpi dalej a ja już jestem po spaniu.

Martuska powodzenia w wywoływaniu.Kiedy zaczynasz?

fiuufiuu może Cię w końcu ruszy.

Izis gratuuję kolejnego tygodnia, ale już mogłoby sie coś dziać.

Lilith powodzenia.

Powodzenia dziś w wywoływaniu, tym,które chcą urodzić-szybkich akcji, chcącym czekać-wstrzymania, chorującym dzieciom szybkiego powrotu do zdrowia a mamusiom cierpliwości i chwili odpoczynku.

Witam sie i ja. Ja sie w miare wyspalam dzis, ale tez mnie przeraza wizja, ze cos mogloby sie zaczac w nocy. Z tego wzgledu spie teraz u rodzicow, bo moj ma nocki, a mala u babci na wakacjach. Lilith powodzenia za dzisiejsza cc! Amelia super ze lepiej sie czujesz a tego nawalu po cichu zazdraszczam. Ciekawe jak u mnie bedzie, bo musialam walczyc o kazda krople po cesarce.

Chciałam się i ja dzisiaj przywitać.

Lilith- zycze Ci powodzenia dzisiaj :)

Ja kończę dzisiaj 36 tydzien. Pamietam jak zazdrościłam Wam, ze macie juz tak blisko do porodu. Teraz gdy w końcu dobiłam do tego momentu to wydaje mi sie, ze jeszcze czasu jest sporo i jakos do mnie nie do końca dociera, ze to juz niedługo. Idę sie ubrać i cyknac zdjecia do galerii.

Oho widze, ze noce mamy coraz gorsze! Nawet mnie juz boli brzuch co noc jak na @ i twardy sie robi i nospe biore bo sie boje ze za wcześnie. Niby mam takjak Wyczekany 37tc dzis ale na usg juz 2 razy bylo tydzień do tylu. Jutro mam usg to sie dowiem co słychać u dziecia i w podwoziu bo tez czuje klucia czesciej i parcie na dole wieksze. Najbardziej mnie martwi to ze od paru dni cos tez wieczorami tak duszno i slabo mi sie robi. Nawet przy wiatrakach i jak deszcz pada. Jak taka oslabiona zaczne rodxic to jak dam rade? Ciekawe co tam w wynikach bo cisnienie mam takie moje...tez tak miewacie? Taka wata w glowie sie robi i słabość ogólna! Jak poleze to przechodzi.

Fiufiu czyli nic sie narazie nie dzieje obiecujacego? A olej juz był? Bo nie wiem czy cos przeoczylam...
Anna, Fiu wspolczuje takich nocy!

Lilith mocno kciukuje! Ciekawe kiedy nam da znać ze juz po wszystkim! Czekam z niecierpliwością.

reklama
A ja sie witam po ktg teraz czekam na opis. Mala po wczorajszym dniu jest duuuzo nizej . Malo co z lozka nie spadlam na ktg jak sie wiercic zaczelq i tak okropnie bolaly kosci na dole bolaly ze myslalam ze zaraz wyskoczy. Zaraz mam nadzieje namowic lekarza z Ip na badanie bo ciekawa jestem co tam sie na dole dzieje. Wczoraj przypomnialam sobie jak wygladaja prawdziwe skorcze. Na szczescie bez boli krzyzowych za to mala tak jest glowka ze mi naciska na nerwy az na noge idzie . Ciekawe jak sie do domu doczlapie ....

Dzis od m. uslyszalam ze mam urodzic w przyszym tygodniu bo on urlop ma :mad: niby go rozumiem ale co on mysli ze to tak klasnal i wytrzasnal. Jeszcze zawiedziony ze na zaden termin na wywolanie nie jestem umowiona ..:mad: uhhh ale mmie wkurzyl ...

Dobrze czekam cierpliwie na Ip na lekarza . Odezwe sie pewnie pozniej....

Do góry