reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam!
U nas też ciężka noc, temp. Malego sięgnęła 39 stopni, majaczył, rzucał sie przez sen. Boli go gardło i brzuch, wymiotował nad ranem. Bida moja - w taki upał!!!|
Gorgusia, zdrówka dla Twojego dzieciaczka!
Amelia, powodzenia. Może będzie asystował mój gin, bo ma dziś dyżur...

reklama
w dzien tez mam co jakis czas... dziewczyki jak robicie rybe wedzona? bo mam makrele.dac ja do piekarnika? ale na ile stopni itp?jakos przyprawiacie jeszcze

Ech...dziewczyny po kolei się rozpakowują :zawstydzona/y:
Jak tak dalej pójdzie to będę jedną z pierwszych przenoszonych :-( dzisiaj mamy wizytę więc zobaczymy co lekarz powie ;-)

Trzymajcie się kochane **

katushka- ja jestem kolejna w kolejce do przenoszenia. Do terminu mam tylko / aż 5 dni.... chyba będzie to cud, jak urodzę w ciągu tych kilku dni
dziś rano chyba odszedł mi czop, głowy sobie nie dam uciąć, ale tak to wyglądało.... ale jak wiecie, o niczym to nie świadczy....ach..

Witam wszystkich. Noc minęła mi koszmarnie-najpierw nie mogłam zasnąć, gdy już mi się to udało budziłam się co chwilę do wc, nad ranem mąż tak zaczął chrapać,że poszłam dosypiać do innego pokoju a gdy zasnęłam obudzi mnie mega skurcz łydki. W dzień chyba nie dośpię, bo znów gorąco i Agata będzie chciała siedzieć w basenie i ktoś ją musi pilnować. Licze więc,że najbliższa noc będzie lepsza.
Co do moskitier ja mam u góry w każdym pokoju i na balkon, moja teściowa na dole ma tylko w oknach,ale zawsze drzwi otwiera i wietrzy dom(choć całe ciepło z zewnątrz leci do domu). Kiedyś miała tylko w oknach pokojowych a okno w kuchni otwierała i chyba sobie myślała,że do pokoju z kuchni nie polecą;-). Tak więc muchy mam i tak.

Amelia powodzenia

Anna Ty to masz przygody. Taka ćma i tak może wystraszyć.

Kaspian, Gorgusia szybkiego powrotu do zdrowia dla dzieci. Nie ma nic gorszego niż temperatua w taką pogodę.

katushka może po wizycie Cię ruszy.Trzymam kciuki.

Asiołek zazdroszczę zamiłowań córki. Moja Agata miała kiedyś królika-zajmowała się nim tydzień, po czym dała go wujowi,teraz chce mieć szczeniaka, ale chyba się nie zdecdujemy,bo pewnie będzie jak z królikiem.
FiuFiu powodzeenia w wywoływaniu;-)

Carine oby wyniki były ok

carine-nie mam pojecia,ja zjadlam makrele ze 3 razy,nic z nia nie robilam,bo to byly takie tycie porcje.no i powodzenia na glukozie &&&

anna no to bylo wesolo :D heheh ja kiedys w nocy przezylam podobna historie tyle,ze chodzilo o mysz,ktora zlapala sie na lapce za ogon i szalala po pokoju...

ojeju kaspian,moze to 3 dniowka wlasnie? w taki upal xhoroa,to tragednia, ochladzajcie malego.

mexi-z iminami jest tak,ze ile ludzi tyle opinii, na nasza irenę pol rodziny sie obrazilo,a co zrobic jak mysmy juz przywykli i nam si epodoba :)

ojaka-powodzenia na ktg. mam ci zyczyc skurczy?
wiesz ja bym w olej ni einwestowala gdybym nie wiedziala,ze zadziala. ale jak zaznaczam,musi byc rozwarcie,musi byc brak szyjki,czyli defacto akcja porodowa trwa tyle,ze w utajeniu.

magda- u mnie skurcze sa przed wyproznieniem tylko rano.

asiolku,to twoja cora ma zajecia. fajnie,ze jej sie podoba :)

ulika-gratuluję 38 tygodnia :D szoruj,szoruj :)

angie zgadzamsie z toba,ze dzieci potrafia byc nie do zniesienia niezalezni eod naszych metod wychowawczych. wiadomo,zejeli wpaja si edziecku zasady,to to w las ni eidzie ale czasem,to sie czlowiek zastanawia czy przez okno wyrzucic dziecko czy siebie.
takze izis, niestety to sa uroki macierzynsrtwa,nie raz przyjdzie ci sie zmierzyc ze spojrzeniami i zlymi opiniami innych.

sierpniowa- ja sie chetnie wpisze w twoj sen :)

ewcol daj znac jak po obchodzie iczy bedzi ejakas decyzja

martuska- mozliwe,ze to skurcze.

a ja mialam wczoraj caly jeden,porzadny skurcz.w trakcie przytulasów... ale przeszlo. swoja drogą to znalezienie pozycji... koszmar,wszedzie gniecie.

no madison to pierwsze koty za ploty z 3 sam na sam. oby malo takich historii sie zdarzalo.

katushka.. oj kochana ja licze na dobre wiesci od ciebie po wizycie :)

martuska,a ty 3x S uskuteczniasz? masz rozwarcie i zgladzona szyjke jak pamietam wiec nie jest tak,ze si enic nie dzieje tylko dzieje sie "po cichu" :)

wkasia- no to noc z glowy,odespij w dzien :)

U mnie byłby cud jakbym urodziła dziś albo jutro :-) ale nic na to nie wskazuje, chyba że jakaś akcja rozkręci się z minuty na minutę. Ech....zobaczymy co lekarz powie :-)

fiufiu - ja już stosowałam wszystko co mozliwe, oczywiscie poza tymi bardzo drastycznymi środkami.... skurczy w ciągu dnia aż ZERO... nawet sama połozna się zdziwiła lekko, że nawet jeden malutki na ktg nie wyszedł.... dlatego nie wierze, że weźmie mnie znienacka.... a szyjka jeszcze 1 cm z tym, że miękka....
młody dzisiaj znowwu ospały.... wczoraj dopiero ok. 18:00 zaczął się krzątać, do tego czasu wylałam morze łez, bo nic na niego nie działało.... dziś widzę szykuje się powtorka..... jak tak dalej będzie to w depresję wpadnę
katushka - to czekamy na cud

reklama
Do góry