reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
to i ja się dołączam do wizytujacych dziaja :d hahah widac,że chodzimy grupowo albo po prostu nas tak duzo tutaj,ze wydaje mi sie,ze stadami do lekarza chodzimy :D

dziewczynki powiedzcie co jest potrzebne do wypisania l4 (jakie dane)? śmiechem żartem pojęcia nie mam, bo jeszcze nigdy w życiu nie byłam na zwolnieniu...

to i ja się dołączam do wizytujacych dziaja :d hahah widac,że chodzimy grupowo albo po prostu nas tak duzo tutaj,ze wydaje mi sie,ze stadami do lekarza chodzimy :D

dziewczynki powiedzcie co jest potrzebne do wypisania l4 (jakie dane)? śmiechem żartem pojęcia nie mam, bo jeszcze nigdy w życiu nie byłam na zwolnieniu...

Poza Twoimi danymi musisz podać NIP zakładu pracy!

AFJA no to super :tak: może zacznie przesypiać a Ty sobie odpoczniesz :*

OJAKA &&&&&&& za wizytę no i żebyś dostała L4 :tak:

MARLENKUS &&&&&&&&&&&!!

FIUFIU kiedyś trzeba było podać NIP, nazwę firmy i adres. A teraz tylko podawałam NIP więc chyba się zmieniło ale na wypadek weź wszystkie dane.

&&&&&&&& za resztę wizytujących

Hejka
Fiuufiuu Twoje dane i tylko NIP zakładu pracy, ja brałam L4 2 tyg temu i też zdziwiłam sie że nie trzeba nazwy i adresu zakładu pracy.
Ja też mam dziś wizytę ale dopiero o 19:40... Nie wiem czy doczekam.
Mi L4 wypisuje lekarz państwowo i robi usg na każdej wizycie, ale to taki dr z powołania, z tym że w żadnym szpitalu nie pracuje niestety.

Kciuki mocno zaciśnięte za dzisiejsze wizyty :)

Afja, w koncu troszke wypoczelas, moze teraz wiecej takich nocek bedzie sie zdarzac?

Kahaka, Natkusia u mnie to samo ze snami.. noc w noc. I nie tylko takie straszne sny o fasolce ale jeszcze o moich kochanych kotach.. budze się z walacym serduchem i przepocona, ledwo moge wrocic do snu. Jeszcze miewam z nim problemy, nie dosc ze pozno chodze spac to jeszcze budze sie przy kazdym ruchu :( Z Judka spalam cale dnie i noce jak zabita, ale koszmary tez mialam.

Pozarlam się dziś zas z moim, juz mam powoli dosc.. wiem, ze to nie jego wina no ale wzialby sie czasem zastanowil..

Hej,
co kraj to obyczaj, dostałam skierowanie na hcg z moczu, taki tam test ciążowy laboratoryjny, bo tu nie wystarczy powiedzieć lekarzowi, że okresu brak i test pozytywny;-).
w poniedziałek zaniosę więc na badania mocz, wizyta dopiero 13.

Jestem już po:)
Odebrałam wcześniej wyniki i z nimi na wizytę. Niestety mam jakąś infekcję (a nic nie czuję?) i mam przez tydzień stosować Clotrimazolum.
Ale co najważniejsze- DOSTAŁAM L4!!:):)
Narazie na 2 tyg.,bo kazał mi przyjść za 2 tyg.na wizytę,więc mam nadzieję,że mi przedłuży dalej,a nie tylko takie jednorazowe zwolnienie. Ale czuję się fantastycznie, że nie muszę jutro ani pojutrze ani w przyszłym tygodniu iść do pracy!! Cudnie!

madruszka a gdzie Ty mieszkasz?Bo chyba nie doczytałam...
marlenkus chodzę prywatnie do Lux Medu (mam wykupiony pakiet z pracy)

A teraz zabieram się za smażenie naleśników:)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Ja sobie nadal leżę :-) mama była, posprzątała, zrobiła obiad, poszła teraz po Martynkę do przedszkola i mają iść do znajomych, żeby mała pobawiła się tam z dziećmi :-) po nocy miałam delikatnie brązowawy śluz, obecnie jest czysto :-) do ginki jednak idę dopiero we wtorek. nie boli mnie brzuch ani krzyż (a w tatych poronionych ciążach bolało) więc jestem dobrej myśli. trochę mniej bolą mnie piersi, ale wyczytałam, że tak może być :-)
Dziś mam więcej optymizmu w sobie :-) MUSI BYĆ DOBRZE i koniec i kropka

Super, że Wasze wizyty udane :-) czekam na więcej takich informacji :-)

Do góry