reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

To wchodzę bladym świtem i newsy :-)

Caltha - super, że Twoja Emilka już jest, szkoda, że w inkubatorku, ale to pewnie na króciutko :-)

Anna - to czekamy na rozwój wypadków :-)

Ja wyprawiłam chłopa do pracy, dzisiaj znowu będzie od świtu do nocy, idę sobie jeszcze legnąć i coś pooglądać, pewnie mi się uśnie jeszcze na chwilę :-)

reklama
Witam.
Caltha- gratulacje ;)
Natkusia- kciuki za dzis! ;P

U mnie noc srednia.. jakies 2 skurze mialam i to dosc silne bo je poczulam przez sen. Dzien znow upalny sie zapowiada.. ;// porazka ja chce juz miec malego i przestac zdychac przez ta pogode!

Natkusia u mnie od 5 'walka' o łazienkę:p O 5.40 juz mi ktg podłączyli. Potem ciśnienie, pobranie krwi...Teraz czekam do 8 na obchod ;) A może tak do domu?;)

Trzymaj się;)

Całej reszcie życzę miłego dnia!;*

Ostatnia edycja:
Sama nie wiem czy połóg w taką pogodę lepszy czy ciąża.
Natkusia...dziś myślami jestem z Tobą.

Marlenkus...dzięki za wieści od Ciebie. Rownież trzymam kciuki.

A mi chodzenie na coś się przydało. Spałam od 11 do teraz jak zabita, tylko stopy mnie bolą;)

A mi tam pogoda dalej pasuje ;) Zresztą widzę właśnie, że na niebo wchodzą jakieś dziwne chmury, więc dzisiaj słonecznie raczej nie będzie :(

Anna, no to psikus, ale skoro masz takie rewolucje to pewnie już niedługo :)

Ja dzisiaj spałam jakieś 4 godziny z przerwami...o 4 pobudka, zasnęłam przed 5, obudziłam się o 6, K. przyszedł z pracy, śpi sobie smacznie, a ja od 6 już nie mogę. No coś strasznego :p

Natkusia powodzenia dzisiaj :D

Ja oczywiście przeżywam od wczoraj ludzi utopionych w szambie i ten samolot na Ukrainie...brak mi słów.

Ja w kółko coś jem hehe
Wieczorem jak nie mogłam spać - mleko z płatkami, czasami jak się budzę w nocy i mam jakieś owoce - to owoc, dzisiaj o 6 wsuwałam kanapkę zostawioną z wczorajszej kolacji. I ponownie jestem po mleku z płatkami. Spać i nie mogę i jeszcze jeść się w kółko chce przez to :D

reklama
dziewczyny ja nie toleruje laktozy wiec mleko nie wchodzi w grę. rano to samo...masakra,na koncowce,topowinna zgaga odpuscic,a nie takie coś,ze az plecy nawalają.

natkusia- to dawaj znac jak cie podepną ;)

Do góry