reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ulika współczuje, że nie miałaś/ nie masz wsparcia ze strony sióstr i bratowych. Może one po prostu nie chciały się narzucać? Pamiętam jak siostra mojego męża była w ciąży. Dzwoniłam do niej, pytałam co i jak, oferowałam pomoc. Mimo to czułam, że się narzucam i może jestem zbyt ciekawska jak ta ciąża wygląda. Teraz wiem, że dla niej to było fajne. I ona odpłaca mi się tym samym. W ogóle cała rodzinka co raz wydzwania i podpytuje co i jak więc nie mam co narzekać.
Już nie wspomnę o mężu:-) Dziś pojechaliśmy odebrać mój samochód od mechanika i wiecie co? Dał mi swój, żebym wracała z klimatyzacją, a on pojechał dalej do pracy moją bezklimową renówką. Stwierdził, że tak będzie lepiej, bo jest bardzo gorąco i nie mogę się przegrzać:-) Moje kochanie noo:rofl2::rofl2::rofl2:

fiuufiuu ślicznaś:-):-):-) Ja może jutro podjadę podciąć włosy, w końcu mam już czym jechać:-D:-D

Zjadłam duże jabłko, potem mały naturalny jogurt. Ciekawe za ile będę miała rewolucje w brzuchu:-D

Aaaa i tak sobie myślę, zjadłabym chipsy paprykowe mmmmniam

reklama
Olciakk dokładnie mamy ten sam etap ;) jestem ciekawa jak tam Twój klocek :D

Ja też piegus jestem, ale w rudych chyba byłoby mi źle, bo mam bardzo nie doskonałą cerę, zaczerwienienia etc.

Mnie te stopy strasznie wkurzają, jak nie teraz to po ciąży gdzieś z nimi pójdę. Póki co stosuje te maści...jak o nich pamiętam ;))

Asiołek co do ceny w yej klinice to wydaje mi się niska jak za to co zobaczyłam. Ja chętnie bym w wannie urodziła :D lubie wodę :D

A paznokcie załatwiłam przed chwilą - otwarty klozecik, jedna stopa na deskę, trzeba stać jakby w rozkroku żeby brzucho luźno zwisał między nogami :D to mój sposób :D

A mój lekarz pewnie nie jedno widział i słyszał. Pewnie to dlatego takie podejście :) pewnie nie raz kazał się oszczędzać, ale przez brak pomocy nie wychodziło. A przecież kobieta dziecka sama sobie nie zrobiła :p

Przy adopcjach lepiej powinni zdolności psychiczne sprawdzać niż zasobności portfela i metraż mieszkania...

Asiolek no juz raz byl i mnie tylko denerwowal przy porodzie. Ja chyba taka zosia samosia;)

Fiuu mlodziutko wygladasz ;D Fajne sa takie zmiany ja przy pierwszym scialam sie krotko a teraz mam abitny plan zapuszczania wlosow;)

Widze, ze im blizej koncowki tym bardziej rozgadane jestescie, no ale co sie dziwic teraz najgorsze co moze nas spotkac to porod;)

FIUUFIU bardzo ladnie:)

Ulika u mnie z zainteresowaniem bliskich podobnie, ale nic na to nie poradze. Moja mlodsza siostra, ktora mieszka z rodzicami, urodzila w maju i od tamtej pory sa same problemy. Kolki, zmiany mleka i przepuklina pachwinowa, ktora trzeba pilniwac co by nie uwiezla. Wylazi przy placzu, a ze kolki,to dziecko placze ciàgle i takie bledne kolo. Ciagle lekarze, poradnie.masakra.
A bliscy ze strony meza zajmuja sie synkiem od rana do 17 wiec nie moge narzekac na to, ze sama mna interesuja sie prawie wogole.

Kurcze im blizej konca tym bardziej glodna jestem. Zjadlabym czipsy

Natkusia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :) Fajnie jest powspominac ten dzien. Nie długo już bedzie Wojtus. Trzymam&&&&&&&&& za jutrzejsze wywołanie 18.07 to całkiem dobry wynik jak na Ciebie. Zapowiadało sie przecież na wcześniej.

Madison swietnie sobie radzisz! Ma pewno ogarniasz ta swoją piecioosobowa familije:)
Caltha moze być tak, ze już tulisz Emilke, ale ja nieustannie Wam kibicuje. &&&&&&&&&&

Fiuu włosy extra! Ja tez musiałabym sie ogarnąć jeszcze przed porodem z farbowaniem, bo nie długo do swego naturalnie jasnego blondu dojde.

Gorgusia polecam umbre. Przynajmniej odrozyów tak nie widac.

Ja dzis cieżko spalam w nocy. Niby zasnelam ok, ale po pierwszym sikaniu nie mogłam zasnąć, a rogal i poduszki to mnie normalnie patrzyły. No i jeszcze nos zapchany cały. Chciałam wstać i naprawić sobie wanne zimnej wody, ale jakoś udało mi sie zasnąć. Dzis wizyta prywatna i już mam stresa, a gdzie tam do 19...

Udanego dnia Wam życzę kobitki!!!

Witam:)
Ja już po wizycie,zaraz napiszę na szybko na wizytowym.
Wybaczcie,ale nie odniosę się do waszych wpisów, bo ledwo żyję. Taki upał, w aucie klima nam coś szwankuje, od lekarza do pracy z L4, potem szybko na zakupy i cała mokra byłam. Dobrze,że w domu chłodek.

Afja-Anetka miałam na myśli aby go gdzieś za drzwiami przytrzymać w razie gdybyś zmieniła zdanie :)

Karaiwina trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie.

Izis metoda godna polecenia :) ja też może dziś wypróbuję :)

Ojaka może już czas ją ponownie nabić, my zaraz po zakupie odgrzybiliśmy i została naładowana i teraz jak w zamrażarce :)

Asiołek właśnie aż sie prosi o odgrzybienie i nabicie. Wolę jej już nawet nie włączać bo nie wiadomo co tam siedzi. Okna na full otwarte i klima jak ta lala:)

Dzięki dziewczynki za zrozumienie :) już mi przeszło troszkę..
Rety co za dzień! na dole mam 28 stopni, na poddasze nawet nie wychodzę bo z każdym stopniem na schodach czułam jak się fala gorąca wzmaga.. nie da się myśleć nawet o gotowaniu, dzisiaj chyba kanapki zjemy :)
Fiu Fiu - ślicznie Ci! i taka lekka ta fryzurka się wydaje, idealna na upał, też chyba podetnę (mam do ramion)
Izis - no nie mogłam po twoim opisie pedicuru :) ten dyndający brzusio opisałaś bardzo obrazowo :)

Ochłodzenia życzę wszystkim!!!!

reklama
Ja po wizycie. Mały wazy 2700g i gin powiedziala, ze jeszcze 2 tyg mam ponosic a pozniej moge rodzic ( duzo sexu co by szyjka sie rozszerzyla.. ehh z tym to gorzej bedzie bo moj M ucieka daleko ode mnie haha :)) zobaczymy co to bedzie.. Miłosz dzis takie pozy walil jak usg mi robila, ze obie plakalysmy ze smiechu.
Jakos spac mi sie chce;/ mozna zdechnac od tego upalu ehh...

Nakusia- powodzenia jutro!

Do góry