reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

A ją lecę się szorowac na wizytę. W domu skwar na szczęście mam w samochodzie klimę , bo nie wiem jak bym dojechała na wizytę: ) a tak z ciekawostek mamy 15 letnią toyotę klima sprawdzana z 6 lat temu działa bez zarzutu, a mamy nissana 2 latka klima masakra. Trzeba przejechać spory kawałek żeby było czuć chłód.

reklama
Dziewczyny, jadę na IP, M. po mnie jedzie z pracy. Brzuch mnie boli jak na okres. Chwilę pochodzę i wydzieliny jest więcej. Przecież nawet nie ma 37 tc., więc wolę sprawdzić, a mój gin. nie odbiera.

Kaspian - pewnie, że lepiej jedź i sprawdź co się dzieje, to już prawie 37 tydzień więc nie martw się niepotrzebnie na zapas :-)

Kaspian, kciuki zaciskamy i czekamy na wieści!

Fiufiu, dołączam do grona zachwycających się nowym kolorem :D

Martuśka, ładną wagę ma synek, super.

U nas była koleżanka z synkiem, to jakoś czas zleciał. Teraz Agatka śpi, a ja leżę i nadrabiam BB.

witam

faisca nie fajnie ze strony kolezanki, ze nie powiedziala ci o chorobie córki ale możliwość zarazenia jest chyba w momencie jak jeszcze jej nie wysypalo..no i ty juz ospe przechodzilas więc moim zdaniem nie ma ryzyka;-)
Asiolek ja tez mam dusznosci potworne, wczoraj usnac nie moglam , źle mi sie oddychalo,dopiero wiatrak wlaczylam i bylo lepiej
Anna ty sie masz z ta mamą..nie zazdroszcze...moja za to jest kochana, chcialabym zeby ze mna byla teraz na koncówce
Gorgusia- ja gdzieś ostanio czytałam, ze jak w pierwszej ciazy urodziło sie przed terminem, to i w kolejnych jest duża szansa, ze bedzie tak samo ... I w druga stronę tez to podobno tak działa ;)
nie strasz kobieto, bo na to by wychodzilo ,że znowu 2 tyg przeniose:-p nieeee.nie ma takiej opcji nawet
Angie no wlasnie takie gumowe flaki wychodzily, porazka poprostu..to byla taka 3w1, z sandwichem i grilem jeszcze..miala 230V..a ile powinna mieć zeby dobrze zmazyla? wzielam ją odeslalam w pizduuu , bede czekac na zwrot pieniedzy i rozgladam sie za inna...tylko szkoda ze jestem w plecy 40 zł za przesylkę:baffled:
izis na szczescie moglam ja odeslac,Wedlug prawa konsumenckiego mam na to 14 dni od dnia zakupu..
Wedle mnie dziwnie ci ten lekarz kazal liczyc ruchy.. ja mam karte do liczenia ruchów juz od 32 tyg ciazy. Zaczynam liczyć od 9 rano i w momencie gdy dziecko poruszy sie 10 raz, zapisuje ten ruch na karcie o której byl godzinie...Do konca dnia juz potem nie musze liczyć...a na nastepny dzien zaczynam od nowa.. jesli dziecko nie wykona 10 ruchów do godziny 21 mam sie zglosić od razu do lekarza.. ale ja z samego rana mam juz tyle naliczone a przez reszte dnia czuje ze rusza nie normalnie :)
tak wyglada Metoda Cardiff – Wikipedia, wolna encyklopedia
w szpitalu teraz jak lezalam dostalam identyczna karte do liczenia ruchów
o czyli tak jak Asiołek:)
Ciesz sie kobieto ,że ci krzyż nie dokucza a nie marudz ze ci czegoś brakuje:-p
martuska trzymam kciuki!
Asiołek klinika super:-) jak tam ładnie:szok: zazdroszcze..gdzie to?:-)
kaspian ja mam taki ciemno żółty śluz,prawie ,ze brązowy od wczoraj jest go więcej..jutro ktg i zapytam lekarza czy tak moze byc...powodzenia!! i daj znac co i jak!
madison o matkooo :szok: jakie ceny jak z kosmosu:szok: ale fajnie ze szpital pokryl
fiuuu no piekna fryzurka,

ja skurcze mam co jakis czas przepowiadajace ale zauwazylam wiekszą ich czestotliwość jak sie poloze lub usiade. w ruchu nie odczuwam..ale byc moze dlatego ,że nie przywiazuje do nich wtedy wagii, no nie wiem...
wczoraj wypilam pierwszy raz te liscie malin..ale bylo mi po nich niedobrze i dziwnie sie czulam, jak nacpana i czulam ze na żoładku caly czas mi coś siedzi..tak moze być? bo dzisiaj to ja mam stracha przed ich wypiciem:baffled:
te dziewczyny ktore maja, czy to sa te ?
135764
zaczelam sie normalnie zastanawiac

ananasek kupiony tez:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny!
Ja dzis zaczynam 37 tydz wiec dodałam zdjęcia. To moje pierwsze zdjęcia w ciąży i zdałam sobie dopiero sprawe jaki kolos sie ze mnie zrobił.

Noc jak zwykle nieprzespana. Najpierw mój M łazil pół nocy bo go ząb bolal a później ja miałam ból brzucha. Niby taki okresowy i regularny co kilka minut ale urodzić nie urodziłam. Ale już mogę być pewna że będą bóle krzyżowe przy porodzie bo juz w nocy mi towarzyszyły :/

Idę jeść pierogi, mamusia przyjechała do pomocy więc chcę ją wykorzystać i zamawiam obiadki jakich ja nie potrafię ;)

Fiufiu kolor super! A tak na marginesie to uwielbiam czytać twoje posty, banan na buzi sie robi od razu ;)

Do góry