witam
faisca nie fajnie ze strony kolezanki, ze nie powiedziala ci o chorobie córki ale możliwość zarazenia jest chyba w momencie jak jeszcze jej nie wysypalo..no i ty juz ospe przechodzilas więc moim zdaniem nie ma ryzyka;-)
Asiolek ja tez mam dusznosci potworne, wczoraj usnac nie moglam , źle mi sie oddychalo,dopiero wiatrak wlaczylam i bylo lepiej
Anna ty sie masz z ta mamą..nie zazdroszcze...moja za to jest kochana, chcialabym zeby ze mna byla teraz na koncówce
Gorgusia- ja gdzieś ostanio czytałam, ze jak w pierwszej ciazy urodziło sie przed terminem, to i w kolejnych jest duża szansa, ze bedzie tak samo ... I w druga stronę tez to podobno tak działa
nie strasz kobieto, bo na to by wychodzilo ,że znowu 2 tyg przeniose
nieeee.nie ma takiej opcji nawet
Angie no wlasnie takie gumowe flaki wychodzily, porazka poprostu..to byla taka 3w1, z sandwichem i grilem jeszcze..miala 230V..a ile powinna mieć zeby dobrze zmazyla? wzielam ją odeslalam w pizduuu , bede czekac na zwrot pieniedzy i rozgladam sie za inna...tylko szkoda ze jestem w plecy 40 zł za przesylkę
izis na szczescie moglam ja odeslac,Wedlug prawa konsumenckiego mam na to 14 dni od dnia zakupu..
Wedle mnie dziwnie ci ten lekarz kazal liczyc ruchy.. ja mam karte do liczenia ruchów juz od 32 tyg ciazy. Zaczynam liczyć od 9 rano i w momencie gdy dziecko poruszy sie 10 raz, zapisuje ten ruch na karcie o której byl godzinie...Do konca dnia juz potem nie musze liczyć...a na nastepny dzien zaczynam od nowa.. jesli dziecko nie wykona 10 ruchów do godziny 21 mam sie zglosić od razu do lekarza.. ale ja z samego rana mam juz tyle naliczone a przez reszte dnia czuje ze rusza nie normalnie
tak wyglada
Metoda Cardiff – Wikipedia, wolna encyklopedia
w szpitalu teraz jak lezalam dostalam identyczna karte do liczenia ruchów
o czyli tak jak Asiołek
Ciesz sie kobieto ,że ci krzyż nie dokucza a nie marudz ze ci czegoś brakuje
martuska trzymam kciuki!
Asiołek klinika super:-) jak tam ładnie
zazdroszcze..gdzie to?:-)
kaspian ja mam taki ciemno żółty śluz,prawie ,ze brązowy od wczoraj jest go więcej..jutro ktg i zapytam lekarza czy tak moze byc...powodzenia!! i daj znac co i jak!
madison o matkooo
jakie ceny jak z kosmosu
ale fajnie ze szpital pokryl
fiuuu no piekna fryzurka,
ja skurcze mam co jakis czas przepowiadajace ale zauwazylam wiekszą ich czestotliwość jak sie poloze lub usiade. w ruchu nie odczuwam..ale byc moze dlatego ,że nie przywiazuje do nich wtedy wagii, no nie wiem...
wczoraj wypilam pierwszy raz te liscie malin..ale bylo mi po nich niedobrze i dziwnie sie czulam, jak nacpana i czulam ze na żoładku caly czas mi coś siedzi..tak moze być? bo dzisiaj to ja mam stracha przed ich wypiciem
te dziewczyny ktore maja, czy to sa te ?
zaczelam sie normalnie zastanawiac
ananasek kupiony tez