monia456
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki - ja tak z doskoku bo ostatnio nie za bardzo mam czasu.
Małą oduczam drzemek wię średnio z czasem - co prawda "pada" o 8 ale ja razem z nią i zastanawiam się której z nas ta drzemka bardziej potrzebna ;-) Dzisiaj nie wytrzymała i zasnęła mi na pół godziny no i usypianie wieczorem=katastrofa.
Niestety nie odpiszę wszystkim tylko tyle co pamiętam z czytania z doskoku
Madison fajnie że dajecie radę i super że mały taki kochany i pomaga
Gorgusia czyżbyś była uzależniona od arbuza;-) fajnie że masz kilka dni "luzu" w pracy, że kilka godzin tylko a nie cały dzień
Natkusia no to oby się rozkręciło samo i nie odeślą Cię
Caltha &&&&& za jutrzejszy wielki dzień
Monya fajnie że 'korek" wyciągnięty i chyba teraz każdej na koniec się wszystko wyciszy
Ewaelinka mam nadzieję że wszystko ok
Anna współczuję sytuacji z mamą
Anielka jak tam u Ciebie jak chłopcy?
Dobra więcej nie pamiętam i zaraz zmykam spać
A właśnie podobno znów szykują się burze więc trzymajcie się w dwupakach kochane
Miłej nocki a szczególnie przespanej
Małą oduczam drzemek wię średnio z czasem - co prawda "pada" o 8 ale ja razem z nią i zastanawiam się której z nas ta drzemka bardziej potrzebna ;-) Dzisiaj nie wytrzymała i zasnęła mi na pół godziny no i usypianie wieczorem=katastrofa.
Niestety nie odpiszę wszystkim tylko tyle co pamiętam z czytania z doskoku
Madison fajnie że dajecie radę i super że mały taki kochany i pomaga
Gorgusia czyżbyś była uzależniona od arbuza;-) fajnie że masz kilka dni "luzu" w pracy, że kilka godzin tylko a nie cały dzień
Natkusia no to oby się rozkręciło samo i nie odeślą Cię
Caltha &&&&& za jutrzejszy wielki dzień
Monya fajnie że 'korek" wyciągnięty i chyba teraz każdej na koniec się wszystko wyciszy
Ewaelinka mam nadzieję że wszystko ok
Anna współczuję sytuacji z mamą
Anielka jak tam u Ciebie jak chłopcy?
Dobra więcej nie pamiętam i zaraz zmykam spać
A właśnie podobno znów szykują się burze więc trzymajcie się w dwupakach kochane
Miłej nocki a szczególnie przespanej