reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

byłam u położnej ,po badaniu gdy sprawdziła to nadal jest 1,5 cm ale szyjka zgładzona. jak wyjęła łapsko to na rękawiczce był sluz z krwią,wygladało jak kawałek wątróbki (sorki za dobitne opisanie ) a teraz plamię!!!!! pytałam jej mówiła ze moge plamić ale cholera mimo to martwię się .:szok:

reklama
Madison super wiadomości, posty jak zawsze bardzo optymistyczne
Natkusia spokojnie nie denerwuj się, nie mamy wpływu na debilizm niektórych. Wkrótce worek porodów pęknie.
Ja jakoś dziwnie ale od wczoraj mam niskie cukry. Dziś po insulinę i obiedzie, po godzinie cukier 66. Po.śniadaniu było 71. Cóż może to cudowne uzdrowienie.

carine, to ja mam 2-3 dni zwiastujące poród 9senne), a potem 2-3 oddalające mnie od niego (przypływ energii):-D

magda, myślę, że nie masz powodów do niepokoju. Czyli poród blisko?

marlenkus nie:-) obrone mam za rok ale w październiku mamy oddac I rozdzial( czyli czesc teoretyczną) a że maluch niedlugo sie urodzi to nie bedzie czasu na pisanie więc zabralam sie za to juz teraz;-)
magda nie przejmuj sie tym plamieniem ja tez tak mialam;-)
ewcol popatrz ja cukrzycy nie mam a mi cukier skacze strasznie..na czczo zawsze mam dobry a po posilkach zawsze wysoki. w przedziale 120-150 ostatnio nawet...no i zaczelam sie zastanawiac dlaczego tak jest skoro ja nic takiego nie jem co by mi ten cukier podnosilo, słodkiego to wogóle....nawet rozmawialam z diabetologiem, znajomym mojej mamy i stwierdzil ze wiecej niz 120 miec nie powinnam ale ze nie ma co sie martwic dopóki cukier na czczo ok....ja juz sama nie wiem co mam o tym myśleć bo w szpitalu wyniki glukozy w surowicy mi wyszly w normie, w moczu tak samo:confused:
się musze jeszcze mojego ginekologa zapytac co on o tym mysli..

Ewcol - tez mi sie skojarzylo jak Marlenkus. Natkusia miała nagle lepsze wyniki i potem pisała, jesli nie mylę, ze to mogło wynikać z gorzej funkcjonującego lozyska. Warto ja podpytac o to.

Wiem, ze bez sensu straszyć, ale kurcze strzeżonego Pan Bog strzeże jak to mówią :)

Ewcol no mi się też te cukry z Natkusią skojarzyły i z tym łożyskiem. może warto do lekarza zadzwonić? a poza tym ruchy czujesz tak jak czułaś? bo to też zaniepokoiło Natkusię

Ja też jestem za konsultacją ewcol :)

Nie mam siły pisać w ogóle. Na nic od wczoraj nie mam siły. Ta opryszczka wczoraj mnie załatwiła. Czuje się strasznie słabo. Jeszcze dziąsła mnie jakoś dziwnie bolą w kilku miejscach. I pogoda dalej mi się podoba tylko od wczoraj to osłabienie chybs powoduje, że poty mnie zalewają i mało co robię bo nie mam sił.

A ogólnie mam jak Kaspian, kilka dni energii, kilka dni zjazdu :D

reklama
Carine rozumiem;) To ambitnie!!! Ale nie zazdroszcze;) dobrze, że mam to za sobą.

Co do tych cukrów-nie pisałam dokładnie, by nie siać paniki, bo ja się na tym nie znam...ale widzę dziewczyny też czuwają!;)

Do góry