reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dopiero jutro zobaczę moje auto... Dziś widziałam inne 2 w komisie który był najbliżej... Po wędrówkach i emocjach bankowych nie czułam się na siłach.
Skurcze też mnie już coraz częściej dopadają... Więc bałam się ryzykować i wróciłam do domu bo,już mi w tym upale słabo się robiło.
Pokornie zajęłam miejsce na kanapie i wzięłam nospe... Rozczarowana nieco brakiem sił układam się do snu :-) od jutra znów będę mieć szaleństwo w oczach bo na 15 komis :-) i moje autko :-)

Czytam Was pilnie

Spokojnej nocy moje kochane współtowarzyszki dzidziowe :-)

reklama
Widzę, ze atmosfera wesoła i żadnej sie rodzic nie chce :)

Ja sie oddoilam i mam fajrant do rana. Delektuje sie tymi ostatnimi przespanymi nocami (ciekawe na ile miesięcy...)

Moj M pracuje wlasnie 16. godzinę, od 6 prowadzac jakies gorace negocjacje i nie wiem czy ma zamiar w ogóle do domu dzis wrócic.
Jak tak bedzie po powrocie dziewczynek do domu to kiepsko widzę moje radosne macierzyństwo.

Madison cierpliwości :-) zw chwile może któras donoszona mamusia sIę rozpakuje :-)

Co do wielogodzinnej pracy męża i jego nieobecności myślę, ze niestety większość z nas tak ma...

Kolejne skurcze kolejne badania teraz kroplowka na bole zebym mogla przespac noc i od nowa .......
Jak widze ze piszecie o slubach ,koncertach to Wam zazdroszcze ja mam problem z podniesieniem nogi ,ale trzymam kciuki za wasze plany ,a program o cementowej Gorgusi sobie nagram :-D i bede sie chwalic ze ja znam :-) ;-) (no w cudzyslowie heheeh)
Dobranoc kuleczki !!!!!

Ja choćby siłą ale upcham serdele w szpilkach! Spać nie mogę... Teraz spać nie można bo niewygodne,później bo dziać będzie jęczał. Madison- ciesz się chwilą! :p

Kahaka idę o zakład z Tobą,że pójdę osobiście na ten koncert,ja ci mówię,że to u mnie tylko tak wygląda jakby coś ale nic nic :-)
Kaspiam a ty pisalas o testowaniu czegoś,a skąd to?gdzieś sie zglosilas?

Tak, odpowiedziałam na pytania tu na forum, był link na górze strony. Nawet Natkusia dziękowała, że tak ładnie wzięłyśmy udział. To jakiś konkurs Dove.

Ale macie humory. A mnie znów wróciły te skurcze, wykończę się przez tę niepewność.

Aaaa ją juz druga noc spać nie mogę.wczorajeczul kaszel dziś mniejszy ale tak pusto jakoś bez chłopa.jak jest,to go wyganiam,a jak nie ma to smutek i żal.
Btw dziś mój luby podpadł. Siostra jego ślub ma/miała. A mój jasio z Ludwikiem na trampolinie skakali.spocili sie obaj więc chyc do domu.jasio patrzy butelka z wodą to bez zastanowienia wygulgał całą do dna. Ozywcza taka,niczym świeżo że źródła. Jednym słowem doskonała. 20 min.później okazało sie,że wypił święconą wodę przywoeziona z jakiegoś sanktuarium,która to rodzice mieli dzieciom błogosławienstwo za chwilę zrobić. Tym sposobem jasio został święty,a młodzi zostali skropieni kranowką. Amen!

gorgusia- ty to jestes nie zniszczalna :tak:terminator. Podziwiam:tak:
fiufiu- na tym koncercie nie ma byc lekarza? cos mi w glowie siedzi. W razie co by porod odebral ;-)

Udanej nocki.
Ja marze zeby sie wyspac. W sumie spie mniej niz przed ciaza, a o drzemce w ciagu dnia moge zapomniec

reklama
Normalne 3.30 a ja niespie.
Miałam sen że urodzilam jakies nad ludzkie dziecko które tylko plakalo jak mu bateria siadla. Meczylam się z laktacja. Jak juz udalo sie to to dziecko jakieś duze dziwne bylo, glos niski męski. Przeklinal jak mu piers dawalam to mowil ze on takiego goowna jesc niebedzie.
A wogule "urodzil sie"pod prysznicem bez lozyska bez pempowiy. Ja sie balam ze umre.
3 razy mi sie tak okropnie osral, mama moja sie darla ze pampersa zle zakladam. Jak juz gadal (pare minut po porodzie) rodzice kazali mi go oddać albo zabic.
Mamo co za sen. Normalnie oszaleje puki nie urodze. 37 tydzien ciazy jestem donoszona ;-)

Do góry