reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Asiołek, z remontem mam takie same przemyślenia: dobrze, że zrobiliśmy wcześniej, bo teraz w życiu bym się na to pisała!!! Nie mogę zabrać się za wybór firanek i rolet, a co dopiero za zakupy przedremontowe i użeranie się z ekipą.

Ale dziś poczyniłam krok w sprawie rolet:: zadzwoniłam i umówiłam się na wizytę przedstawiciela - przyjedzie ze wzornikiem, pomierzy i może zdążą z montażem przed porodem. Że też wcześniej na to nie wpadłam.

reklama
Kaspian ja tez się ciesze ,że my już po remoncie-na szczęście wszystko mąż sam (prócz montażu okien) zrobił więc luzik-posprzatał też on-ja siedziałam i nadzorowałam :-D

Jak ja Wam zazdroszczę końca remontu. U mnie salon wygląda tak
Ale na szczęście panowie w czwartek już przyjdą montować kominek, a potem P. Bedzie już wykańczał czyli gładkie, panele malowanie itp. Do końca M-ca powinien zdążyć. Nie wyobrażam sobie tylko tego sprzątania po tym wszystkim...

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 56
czesc dziewczyny :-)

Ja juz po weselu.Wczoraj wieczorkiem wrocilam.Fajnie bylo ale tak na trzezwo i bez partnera to dziwnie :-(. Zaczely mi nogi puchnac i zrobilsam sie spiaca nie wiem czy to przez ta pogode.
Teraz mam 20 pare stron do nadrobienia, mam nadzieje, ze tu nic sie nie stalo i jestescie cale ;-)Teraz ide na jazdy a mi tak spac sie chce:-p
milego dzionka

Faisica u nas parówki schodzą kilogramami. Nasza uwielbia- niech tylko usłyszy, ze ktoś przy lodówce:p
Madison czekam zatem na foto;) No i widać możesz rodzic nawet przez cc ;)
Edys dziękuję:*
Biedna Wiki;/
Co do upałów to u mnie w domu mega chłodek- wiatraczki chodzą cały czas:) Polecam!
Magda super zmiany;)

Kaspian ja też wybierałam rolety po remoncie :) przedstawiciel przyszedł ze wzornikami, pomierzył ja wybrałam a za kilka dni zamontował wszystko i było gotowe :) ja lubię rolety w kasetach :)

Witaski Dziewczęta:-)

u mnie dziś duszno i upał w jednym , musiałam podreptać do ZUS-u a to kawałek drogi, za to potem kupiłam sobie (gł sobie bo u mnie mało kto je lubi) śliwki. Pychota mniam mniam.

Dzisiaj nie dość , że w nocy kiepsko spałam to jeszcze nad ranem dopadł mnie taki skurcz , że musiałam wziąć nospę ze strachu heheh masakra jak był bolesny. Przede mną jeszcze kilka tygodni a tu takie niespodzianki

Pędzę nadrobić co naskrobałyście;-)

Ja chyba niedługo urodzę:-D Nie wiem skąd u mnie takie pokłady energii i chęci do sprzątania. Umyłam okna z sypialni z dwóch stron i tylko z jednej strony wszystkie okna w salonie..... i.... przyszła burza i deszcz:errr:
Generalnie jakoś mnie nie to zdenerwowało ani nic:-) Jutro jak znów będzie ładnie, biorę się za okna kuchenne, bo patrząc na nie ciągle mam wrażenie, że za oknem wieczór:-) Póki co "ochłodziło się" do jakiś 20 stopni:-)

Ogarnęłam się dzisiaj, że brakuje mi jeszcze do całości wyprawki wanienki i jakiś ręczników dla małego:rofl2: taki szczegół. I mam do Was zapytanie. Ile tych jednorazowych, siateczkowych majtek trzeba mieć? Ja mam póki co tylko 4 sztuki i to tych z campola- wielorazowych, siateczkowych:confused: Pomóżcie:-)

reklama
Współczuje Wam tych upałów, bo ja to teraz jak ryba w wodzie.

Tym bardziej, ze w domu mamy okna na wszystkie strony prócz południowej, wiec poza poddaszem jest tu super.

Wróciłam po prawie 4h od dziewczynek, małe tylko jedza i śpią. Młody na dworzu z niania gdzies w cieniu spi.

Tyle mam dzieci i puste ręce i nudy. Tylko to odciaganie, jeny jakie to nudne jest.

Udało mi sie przewinac jedna samodzielnie. Z taka drobnica to latwo nie jest :) W weekend to M raczej to robił, on sie niczego nie boi. I ma zamiar umawiac z sie tam na poranne karmienia i przebierania, Inna rzecz, ze pielęgniarki sa dla niego duzo sloooooodsze niz dla mnie ;)

Trzymajcie sie!

Do góry