reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć dziewczyny.

Byliśmy na tej żywej stajence.. piękna :tak: pełno żywych zwierząt.. przez różne rodzaje ptaków, kur, indyków, baranów, krów, lam, owiec do nawet wielbłąda a Michał zachwycony :-)

MALUSIOLKA głowa do góry! Wiem, że Ci ciężko ale masz dziewczynki a dla nich musisz zacząć normalnie żyć :*

ASIOŁEK też bym wiecznie spała.. :sorry2:

MAGDA piękny jest ten tekst.. właśnie zdecydowałam się ten dać do naszej listy dla mam, które straciły fasolki.. uważam, że jest prawdziwy i choć trochę podnosi na duchu..

OJAKA wstyd się przyznać ale ja prawie codziennie pije colę :zawstydzona/y: to jest jedyna rzecz która mi pomaga na mdłości (i jeszcze guma miętowa) ..

CAROLINE niestety dzieci są takie szybkie i niewiadomo kiedy.. Michał też już nabił sobie kilka siniaków a mimo to, że to normalne to serce pęka i ma się wyrzuty sumienia..

GWIAZDECZKA ja spędzam sylwestra w domu z mężem, śpiącym synem, pizza i picollo :-D

JJM pewnie, że możesz do kina chodzić, nawet w 9 mscu :-D dzidzia czuje się bezpiecznie w Twoim brzuszku i takich hałasów się nie wystraszy :no: poza tym przez wody płodowe dziecko ma przytłumione dźwięki :-) jak tam Hobbit, fajny film?

OKATKAO FIUFIU ASIOŁEK BELLA I INNE My mieszkamy u teściów w domu bo do 5 lat chcemy się dobudować i tu możemy fajną kasę zaoszczędzić :tak: na początku było ciężko ale teraz z teściową sie dogaduję super, przy Michaśku teraz BARDZO mi pomaga także narzekać nie mogę. Teścia mam trochę zrytego ale ja jestem twardziel i się nie daje ;-) przede wszystkim mamy swój kąt, swoją kuchnie, wc i nie raz nawet ich nie widuje :-) ale to był warunek żeby u nich mieszkać. Nie wyobrażam sobie wspólnej kuchni czy łazienki. Poza tym do Michała jeszcze ani razu mi się nie wtrącili :-) teściowa trochę się mnie boi a jak teściu coś próbuje to go przygaszam więc jest luz.

GAWIT super, że wypuścili Cię ze szpitala :*

DOMI dawaj foto brzucha!! :-D czekamy!

LAVANDELA przykro mi :-( tulę mocno :* nie jestem w stanie nic więcej napisać..

IZIS ja też ciągle domagam się od męża (jak nigdy) żeby powtarzał mi jaka jestem piękna i atrakcyjna :sorry2::-D chyba my kobiety ciężarne tego potrzebujemy..

MILKA pewnie, że możesz :-) witaj !

JESIEŃ myślę, że jak najbardziej ok :-) ja w 16dpo miałam 233,50

KAHAKA mam to samo.. :-( zaczynam się bać..

Źle się dzieje :-( dobijają mnie takie smutne wieści.. i zaczynam coraz bardziej obawiać się o swoją Kruszynkę.. Wiem, że trzeba myśleć pozytywnie ale czasami jest to ciężkie..

reklama
lavendela strasznie mi przykro:no:

milka witam i gratuluję :tak:
natkusia mam to samo. Smutne wieści od lavendeli tak mnie rozsmuciły, że znów zaczęłam się obawiać o swoją fasolkę. Strasznie to wszystko dobijające.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Heh, napisalam dlugiego posta I net mi padl..

Kahaka, natkusia.. Mam to samo.. Tylko przeczytalam I boli dostalam.. Jakas paranoja, wczesniej szukalam serducha, znalazlam tylko na moment, nie wiem jak te w necie na filmach to robia, ze moga utrzymac z minute nawet a ja ledwo kilka sekund, zas sobie cos wkrecam. Jeszcze boli dostalam, pewnie za bardzo sobie cos ugniotlam, zjadlam nospy, lutke, staram sie grac z mala I mezem na Wii ale gdzie tam, nie idzie sie skupic. Ciagle mysle o tym co tu sie dzieje I modle sie by juz zadnej z nas nie przytrafilo sie cos takiego.

Lavenda, napisz prosze czy Cie badali etc, moze znowu jakis lekarz konowal?

Chyba jutro poprosze o ten scan, o Ile dobrze pamietam to lavenda mialas taki Sam termin.. Naprawde bardzo mi przykro :(

Jejku jaki okropny tydzień...żałuje że się ruszyłam z domu na te święta....

Ludzie dają mi takie rady że jestem w szoku...np.że nie powinnam brać ślubu z Piotrkiem bo jako samotna matka będę dostawać kase...77zł jak dobrze doczytalam w necie,dla takiej sumy mam udawać samotną matkę?A Piotrek mieszka ze mną bo co,jako samotna matka nie powinnam chyba mieszkać z nim...

W ogóle jego rodzice dziwnie zareagowali,niby wszystko ok,ale jakieś aluzje,głupie teksty...

Na dodatek mdli mnie,nie zwracam ale na maksa mi niedobrze :(

Na szczęście Piotruś jest kochany i mnie wspiera i broni.

Lavedela nie wiem co powiedzieć bo w takiej sytuacji nie pasują żadne słowa... :( :(
Jutro idę do lekarza i też się boję,boli mnie często brzuch i jestem nerwowa okronie ze srachu :(

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane :-*Ja jak zwykle wskakuje w biegu , zeby napisac Wam ze dzis pierwszy raz widzialam swoja fasolke :-)Ma 5mm i bijace serduszko -bylam w szoku bo nawet uslyszalam jak bije :-)Pozdrawiam i caluje i oczywiscie Szczesliwego nowego Roku zycze !!!!Skorzystam z chwilki i ponadrabiam tu zaleglosci bo widze , ze sporo ston sie nazbieralo

reklama
Do góry