reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kaspian wyglada to tak ze ktos musi popchnac auto ty wrzucasz 3 albo4 i puszczasz sprzeglo czy jakos tak i oowinien silnik zaskoczyc i paliwo sie przepompowac. Ja tego nie umiem a ta procedura chyba cis nie taka bo sie moj m. napchal a nie odpalilo ze mna zakieriwnica a jak on siadl to prawie od razu. Ja tego nie umiem podobnie jak samq kola nie zmienie . Dlatego do oc mam to dokupione .

A ja dzis popsulam komputer :mad: zla jestem bo to chyba moja wina . Zasilacz pewnie padl m. Zajrzy albo nie jak wroci .
Gorzej ze sie zdenerwowalam i biodro zaczelo bolec .

reklama
EWAELINKA że tez znowu Cie wzielo.. &&&&&& zacisniete!

KARAIWINA super :-) wiem co to za radosc jak ma sie pozwolenie na SN!

MONYA z feca wiem, że u DOMI wszystko ok i z mała coraz lepiej :tak:

WKASIA lezalam plackiem 8tygodni wstajac jedynie do wc.. dzisiaj czuje sie jak zwierzak wypuszczone z klatki ;-)

SYLWIA ludzie przewaznie ciezarowki nie widza eh..

IZIS to dobra cecha bo nie owijasz w bawelne tylko walisz to co myslisz!

KASPIAN rewelacyjnie ale troche porobilam, pochodzilam i teraz odpoczywam bo mi sily odeszly ;-)

MARTUSKA super, ze mala juz na miejscu, wybawi sie :-)

Agula, już wiem o co chodzi. Nigdy nie próbowałam, ale nie sądzę, żebym sobie poradziła. Podobnie z kołami, też mam rozszerzonego Assistanca :-D
Natkusia, na pocieszenie lub na zmartwienie, wybierz opcję pasująca do siebie! ;-)
Mam dobrą znajomą, która całą ciążę przeleżała, nie dawano Jej większych szans (w 3 miesiącu szyjka była masakrycznie krótka, założyli szew) - trochę w domu, trochę w szpitalu. W 37 tc zdjęli szew, odstawili medykamenty, pozwolili wstać!!!! Nawet lekarka w szoku, że się udało donosić ! Ona z Mężem w gotowości, że to już ... za chwilę, torba naszykowana, nawet seksik w końcu zaliczyli! Urodziła dziś w nocy 40 tydzień i 3 dzień :szok: śliczną dziewczynkę (3400 kg). Nie ma reguły! Najważniejsze, żeby dzieci zdrowe.

Natkusia - a jak z lekami? odstawiasz pomału czy bierzesz nadal??

ja całą ciażę bałam się przedwczesnego porodu.... od pewnego czasu jednak mam wrażenie, że znając moje szczęscie, to przenoszę, albo urodzę w terminie - zupelnie inaczej niz bym chciała,,,,niby coś tam czasem strzyknie, zaboli, skurcze to już od 20.tyg mam.... i obawiam się, że cały lipiec jeszcze się będę turlać ... oby nie ;-)

Kochane ja tak jak pisalam pojechalam rano z mama wypisac papiery do szpitala i poogladac porodowke w mojej klinice i moja polozna mnie do ctg i tu wielkie zdziwienie co 2minuty skurcze wysokie do konca skali ona pyta czy boli ja ze juz sie przyzwyczailam :-) i zaraz akcja usg i macanko pozniej kolejne usg kolejne macanko i dupaaaa musze zostac w pozycji lezacej juz do samego porodu -chca przeciagnac jeszcze tydzien ,ale nie obiecuja ze sie uda -moja mama spokojna ze jestem pod opieka a mbie ta wizja znowu przytlacza ,ale to juz ostatnia droga ---wedle pomiarow ma 2.670 oczywiscie plus minus tam jest ....
Mam czas was teraz nadgonic :-) zaraz przyjdzie lekarka a pozniej zaczynam lekture ,mam nadzieje ze u Was ok ,caluje i dziekuje Ani za przekazanie wiesci :-*

Cześć dziewczynki. Wczoraj nadrobiłam czytanie, dzisiaj też muszę :tak:

Nie oddzywałam się bo chyba włączył mi się syndrom "uwijania gniazdka" i od 3 dni sprzątam generalnie całe mieszkanie ;-)

Czujemy się dobrze, niestety do 17 lipca jestem sama w domu z Dominikiem bo M chodzi do pracy na 2 zmiany i co 2 dni pracuje 24h, odsypia, więc jestem skazana na siebie niestety :-(

Ale na szczęście bliżej już jak dalej, cieszę się, że to już końcówka bo człowiek jest taki wymordowany,

Zjedliśmy żurek, a na drugie danie chyba zjem drożdzówkę z kawą zbożową bo nie mam siły już robić nic ...

Dziewczyny przepraszam, że Wam nie odpiszę ale po prostu jestem wykończona strasznie, może wieczorem. Buziaki dla Wszystkich Was i miłego popołudnia ;** ;-)

Anna ty to jestes udana :-* ...
Znajac moje szczescie to ja urodze jako ostatnia ,a wy juz bedziecie szczesliwe mamusie :-/ jak mnie naszprycuja

A ja se właśnie po objadku dogodzilam ciastami. Maz kupil w pracy crostata con frutti di bosco (tarta z kremem i owocami lesnymi) i rolada cytrynowa. Drugi dzień z rzędu mam taka chcice na slodkie i na bara bara ze az sama sie zadziwiam.

reklama
Ewaelinka dobrze, że Mama jest obok :)))) może uda się przeciągnąć jeszcze tydzień...

Anna :) korzystaj zatem :))) ze słodkości hihihihi

Do góry