reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dzięki dziewczyny :-)

Jak dobrze chodzić :-D choć już mi nogi do tyłka wchodzą hihi.. byłam z Michałem na dworze a teraz siedzę w kuchni, robię muffinki i sałatkę :tak:

ANNA dobrze, że bez skurczy i oby cały dzień taki był ;-)

CARINE nie ma jak swoje łóżko i synuś :-)

KAHAKA gratuluję 36tc :-)

IZIZS no to pojechałaś.. ale z wielką racją :tak:

ASIOŁEk mój też ciągle czas.. uświadomiłam mu, że jak trafie do szpitala to się zes*ra żeby wszystko przygotować i tak o to wyprawkę mam zrobioną ;-)

SYLWIA współczuje kiepskiej nocy..

GORGUSIA tulę :* weź sobie kilka dni wolnego i odpocznij..

KARAIWINA oczywiście &&&&&&&&&&&&&& trzymam :*

ULIKA lepiej być przygotowaną ;-)

MADUNIA zdrówka dla Małego!!

AGULA z autem to ja nie pomogę :zawstydzona/y:

MONYA niech rozpieszczają Cię :-)

MARTUSKA dasz radę Kochana.. to tylko 2 tygodnie :*

CALTHA oby pobyt w szpitalu szybko minął :*

Ale żescie napisały!! :szok: wyluzujcie trochę hihi

reklama
Natkusia dzięki za kciuki. Przydały sie:) Pani dr stwierdziła, ze dno oka bardzo dobrze wygląda i musiałabym mieć cholernego pecha żeby coś nie zagrało. Także radość moja ogromna moge rodzić SN.:rofl2::-D:-)

karaiwina gratuluję,że wszystko się rozwija po Twojej myśli
Natkusia odzwyczaiłaś się od chodzenia???;-)Długo leżałaś, bo jakoś nie mogge tego momentu sobie przypomnieć.

A co u Ewelinki?

O matko, rano na zakupach mnóstwo ludzi skąd oni się biorą w tych sklepach. Oczywiście zero ulgi taryfowej dla kobiety w 8 miesiącu... Odstalam swoje w kolejkach. Potem obudziłam M, zamówiliśmy pralkę i żelazko, mają niedługo przywieźć. Teraz szykowanie obiadu a na 15.30 jedziemy na urodziny. M mówi ze nie pije bo usnie po wódce przy stole po 2 nocach w pracy ;-) dla mnie to lepiej, nie będzie zial alkoholem całą noc ;-)

Niestety nie było mnie i nie wiem co Asiolek napisala :D

Natkusia, ja często mam taką wadę, że mówię szczerze co myślę. Oczywiście czasami nie powinnam, ale zanim się tego nauczę...;)) w każdym razie nie chciałam nikogo tym urazić :p

Witam po raz drugi! Nocna zmiana zasnęła ok. 6, a trzy godz. później budzik zadzwonił :wściekła/y:
Ale nie o tym...
Natkusia, gratuluję donoszonej ciąży!!! Wiem, że było Ci wyjątkowo ciężko! Dotrwaj teraz do wtorku! No i jak czujesz się w pionie??;-)
Carine, Ty też nie szalej!!!!
Gorgusia, Asiołek, WKasia z chłopami nie dojdziesz do ładu. A i my teraz chyba nieżyciowe :-DMój wczoraj na kolejnej imprezie służbowej - powrót o 3:30 i rano złość, że do lekarza się umówiłam tak wcześnie (czyt. 10:50)!!!!!! Powiedziałam, że ma nigdzie nie jechać, bo przecież i tak robię za kierowcę, więc do szczęścia mi nie potrzebny. Tylko wstyd u lekarza - bo waliło od Niego jak z gorzelni! Dziewczyny, musimy zacisnąć zęby, a potem doprowadzimy ich do pionu!
Gorgusia, udanego weselicha!
Katrina, Ty chyba też dzisiaj się bawisz?
Kahaka, w życiu nie wyglądasz na tak zaawansowaną ciążę. Chudzinka taka i brzuszek malutki!! Wierzyć się nie chce:szok:
Sylwia, udanych zakupów!
Karaiwina, kciuki za wizytę u "ocznego" &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& A, już doczytałam - gratki!
Ulika, czekamy na zdjęcie w plenerze!
MaDunia, szanuje Twoje zdanie w kwestii palenia.
Agula, gratuluję zakupków! Z jakiego pychu ? o co chodzi z tym odpaleniem auta? Jesteśmy na tym samym etapie ciąży - i też przez dwa tygodnie zamierzam się oszczędzać, a potem hulaj dusza!!!
Martuska, wiem że to smutne rozstawać się z dzieckiem. Ale pomyśl, że Ona będzie tam szczęśliwa! A Ty korzystaj i odpoczywaj!
Monya, fajnie masz z tym rozpieszczaniem! korzystaj!!!
Anna, szalejesz znowu! :no: Z drugiej strony, chyba każdy woli sprzątać samemu - wtedy jest najlepiej i najczyściej!

Ewelinka, odezwij się prosimy! Też już doczytałam. Dzięki, Anna!
A co u Beetki??? Natkusia, możesz coś zdradzić?

Ja też po wizycie (szczególy na wizytowym). Te moje skurcze to jednak przepowiadające były, bo nic się nie rozwarło, ufff!
Chyba drzemkę zaliczę :-)

dzwoniła moja latorosl, że dojechali na miejsce i idzie na obiadek..... i mi też juz lepiej....:tak:
dziś jeszcze leżakuję, ale od jutra muszę sobie zajęcia jakieś wynaleźć, by nie zwariować z nudow, a i Kacpra trochę pospieszyc;-)

reklama
Do góry